Delije
UEFA Cup - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: UEFA Cup (/showthread.php?tid=460)

Pages: 1 2 3

UEFA Cup - Modrichha - 08-26-2004

Ovako kako sma cuo Zvezda moze na Dinamo to je loodilo. :rofl

Ja bih malo voleo da idemo na PFC Levski jer je odrao sa 8-0 u dva meca modricu pa da im se vrati.
:rofl

UEFA Cup - Ljubitelj_dima - 08-26-2004

UEFA cup ? Koji crni kup i koja Evropa,ma treba sami da istupimo iz daljeg takmicenja,bolje i to nego da mi srce stane od tuge dok se pojedinci igraju i krcme ono malo sto je ostalo od onoga sto volim najvise na svetu. I posle se neki zale da igramo po selima i livadama,pa mi i nemamo tim za bolje,jebo tim kad nemozes da im objasnis da je dovoljno da trce i igraju presing i da nemogu da prime vise od jednog gola. A ko da im objasni kad imamo senilnog trenera? E Dzajo grom te ubijo ... Sad

UEFA Cup - delija CEBEP - 08-27-2004

Ej Modrichha,

kako te nije sramota da postavljas uopste ovaj topik. Stvar je mnogo kompleksnija a bogami i vrlo kriticna nego da li cemo sada da igramo sa Dinamom ili nekim levacima. Sto se mene tice ja bih istupio iz ijednog kupa i nastavio da igram po livadama Srbije jer realno mi trenutno tim za sampiona kupa livada Srbije samo i imamo.
Bolje misli kako doakati upravi i nasem direktoru koji nas je odveo do ovde gde smo sada. Misli malo o tome......

Nista me vise nece obradovati, ni dupla kruna sledece godine ni neke pobede u derbijima sa grobljem. Ime se samo pravi u Evropi i to je jedino merilo svega. Biti najbolji od Horgosa do Vranja nije apsolutno nikakav dokaz nicega.....

I hajde ne seri vise a moderatori bi mogli i da zakljucaju ovaj topik jer je tragikomicno glup. Ja zbog tog Dzajica, celavog bizgova i lopova, ne mogu da spavam od srede kako treba . Jebote ne mogu cudu da se nacudim.... :o :o :o

UEFA Cup - DELIJA_KNN - 08-27-2004

...i sta da dobijemo dinamo, pa prodjemo ko komsije, zamisli tek onda bruke?!!! a moras da priznas, sa ovim timom tesko cemo bolje... zato, polako sa nadama o derbiju bivse YU

- - ultra_crew_081 - 08-27-2004

Za nas nije ni kup uefa,ali kad vec moramo da ga igramo volio bih da nam dodje dinamo nadam se da svi to prizeljkujemo.

UEFA Cup - capocrimi - 08-27-2004

?????? ?????????? ??

?????? (??????)
???????? (???????????)
???????? (???????)
????? (??????)
?????? (?????????)

?? ???? ??? ???? ?????? ?? ???????? ?? ?????? ?? ??? ????? ???? ? ??????????...? ?? ????? ???????? ?? ?? ????? ?????? ????????...

???????!!!

UEFA Cup - Anonymous - 08-27-2004

Capo zajebao si se.

Moguci protivnici:

Stutgart
Herenveen
Udinese
Levski
Athletic

Sve zajebane ekipe.

UEFA Cup - Anonymous - 08-27-2004

Ovi sa www.uefa.com su se zajebali nesto, izgleda da si bio u pravu. Igramo sa FC Zenitom iz Rusije.

UEFA Cup - capocrimi - 08-27-2004

:rofl ???? ?????? ? ??????...

???????!!!

UEFA Cup - Casual - 08-27-2004

Sreca pa je Rusija tako blizu,zamislite samo da smo Mars izvukli...