![]() |
Sta radite...? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Sta radite...? (/showthread.php?tid=888) |
Sta radite...? - Maj 25 - 12-15-2005 Ja sam sinoc hteo da se zaronim na dno chashe i ubijem svu tugu u alkoholu ali s obzirom da nikom drugom nije bilo do pica... Zabo sam menadzer do 5 ujutru i evo sad sam se probudio. Pokushash koliko je to moguce da zaboravish na utakmicu, mislish o nekim drugim temama. Ipak mi koji smo stalno na severu i koji volimo Zvezdu ko familiju, ne mozemo tako lako da zaboravimo. Mogu da zaborave matorci koji su u fazonu "Shta ja imam od toga. Shta je meni Zvezda dala. Ove na terenu boli kurac samo uzimaju pare". Ja mislim malo drugachije. Sta radite...? - Milos_cz - 12-15-2005 Quote:Ja sam sinoc hteo da se zaronim na dno chashe i ubijem svu tugu u alkoholu ali s obzirom da nikom drugom nije bilo do pica... Zabo sam menadzer do 5 ujutru i evo sad sam se probudio.Taj fazon, samo sto sam ja igrao PES 4, sa Zvezdom...Onda sam puko 3-0 i otisao da spavam u divnom raspolozenju... Sta radite...? - Godra - 12-15-2005 Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse. Ali sad sam u kurcu... Do subote, Jedinstva i tekme sa partizanima Sta radite...? - фкцз - 12-15-2005 Quote:Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse.e svaka ti cast kako si mogao.. Sta radite...? - Radza - 12-15-2005 Quote:Godra Wrote:Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse.e svaka ti cast kako si mogao.. :rofl Pa mora na nekome da iskali bes ![]() Sta radite...? - Maj 25 - 12-16-2005 Quote:Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse. Brate o toj temi sam bash sinoc raspravljao sa ortakom. Da mi je doshla najbolja riba na svetu, VERUJ MI ne bi mi se digo. Bez foliranja... Sta radite...? - boldrik - 12-16-2005 Quote:Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse.:keez Dzaba, ja od onakvog stresa nisam mog'o ni da ![]() Sta radite...? - Godra - 12-16-2005 Quote:Godra Wrote:Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse. Nikad od tebe jebac :finger Salu na stranu, svako ima svoj ventil... Sta radite...? - pop_Milutin - 12-16-2005 Sa ortacima sam pevao pesme sa severa jedno pola sata, odma mi je bilo lakse. Sta radite...? - UltrasLondon - 12-16-2005 Quote:Када смо примили петарду од ПСВ-а другари су ме носили кући колико сам био пијанKad smo primili petardu u Ajndhovenu, bio sm opusten. Razbili su nas i tacka. Lutao sam s jednim Englezom po barovima, nova studentska godina je upravo pocinjala, pa su studenti organizovani po predmetima (u istim majcama) cirkali ko blesavi. Pojeo sam najbolji kebab u zivotu. Sutra smo se lecili od mamurluka novim kolicinama piva, da bi mrtvi pijani seli na avion za London U Leverkuzenu sllicno, pukli s trojkom, a mogli s sedmicom, pevali u transu na trbini dugo u noc, zakucali se u hotelski bar i pili izvanredno pivo iz Kelna. To su porazi koje podnesem bez problema, posteno su nas drknuli, a navijanje je bilo odlicno i dokazali smo po 1000. put da smo najverniji. Ovo? Ovo je smrt. Ovakav poraz. Ovde ne pomaze ni gudra ni alkohol ni sex, samo vreme... |