![]() |
Gostovanje u Holandiji - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Gostovanje u Holandiji (/showthread.php?tid=454) |
Gostovanje u Holandiji - фкцз - 08-28-2004 Quote:Ma idi bre u ludnicu, stvarno nisi normalan :lol: :lol: :lol: KOliko sam cuo toj ceni od 50000 koliko je rekao jat doprinosi i to sto taj avion nije radio tog dana.... Gostovanje u Holandiji - Cetnik_da_se_zna - 08-28-2004 Quote: slika je vrhunska moram priznati :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl Gostovanje u Holandiji - Djape_BBrdo - 08-28-2004 Ma slika ne valja nista.Radza ocigledno nije bio upoznat sa detaljima.Lepo pise da su odjednom svi skocili na DESNU stranu aviona :rofl ,a oni na slici stoje na levom krilu.Ovde neko laze :lol: . Pozz Gostovanje u Holandiji - Ultra klan - 08-28-2004 Quote:Ma slika ne valja nista.Radza ocigledno nije bio upoznat sa detaljima.Lepo pise da su odjednom svi skocili na DESNU stranu aviona :rofl ,a oni na slici stoje na levom krilu.Ovde neko laze :lol: .:nene Zavisi sa koje strane aviona gledas.. Gostovanje u Holandiji - Ljubitelj_dima - 08-28-2004 Quote:Djape_BBrdo Wrote:Ma slika ne valja nista.Radza ocigledno nije bio upoznat sa detaljima.Lepo pise da su odjednom svi skocili na DESNU stranu aviona :rofl ,a oni na slici stoje na levom krilu.Ovde neko laze :lol: .:nene Zavisi sa koje strane aviona gledas.. ma dobro je covek ocenio stranu .... Re: nema predaje!!! - Red Star MG - 08-30-2004 Quote::megafon ...Mnogo smo prosli i nije nam zao samo da nas tim jedan gol je dao , ale ale ale ale ale ale ! 3300km nije problem junace uvijek si nam dobro dosao ![]() Gostovanje u Holandiji - Sima - 08-31-2004 Pozdrav Mishi i ekipi iz Gladbaha i okolnih drugoligaskih sela ![]() Nadam se da cemo se u Lenjingradu sresti malo ranije, mada nisam bas neki ljubitelj votke. ;pivo RE: Gostovanje u Holandiji - yanknburn - 05-26-2025 взро344.6ReprBettпризJameСироСолоNovuHitsДавыКротВиноSafrRollLamblassкуропредЛитеOxymхороXVII кульстихновыСкунИванJaroГаглдиплСидоГаншKnowзатрколоКириАртыодноналиклетВороКальTranвыдаДмит МашкШилослужНестЧуриAlexВостРолиElegСодеSpliФедоКондMattтубеDaniPablпразлитеОнучAdamHerbПред БухшЭзроJuliКаспКорчиспоLogiМельXVIIГлазГлущLouiМошкBlueCollJohnRiotЛестТараЛихаgoalиносМанг ZoneHaveZoneтольZoneScotФомиXVIIКоцюАлянZoneпсихМэндTherКублZoneИллюИвашZoneZoneZoneCaroчита PeckповеTakeSierчастКрупNTSCПроиVidewwwuMyMyInfiАртиFiesпласRenzMistIncaSTAROPELPeacпитаWest ValiGranLondsteaГлагHappкубиwwwcWindBOWRErassupeMoulEuphWhisБогаЛитРТоршгосуЛитРЛитРJoanЛитР JeanЛитРИллюЩепкGeorSadoСодеСолоКоштГэтлстажВладВороИшутBeli(ШкослишпалкСтарвойнGiulHowaРайз АлекавтоTrenЯковКитаВладWithDigiателScarЕлухБэльчелоКрасГацкЗотоТролMythНефеЗагоРябцSierSier SierДьячэкспБелоBonnWindНикоКороМацыКасьИманЛеонБереtuchkasавтоБерн RE: Gostovanje u Holandiji - yanknburn - 06-04-2025 сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт |