40 ljudi je odbijeno za vize. Cetrdeset ?! Jebem ti vize... Ne znam koliko ljudi ukupno ide. Krece se avionom u utorak, noc spavanja u Rotterdamu, povratak iz Kelna (dali avionom ili busom ne znam). Jebem ti drzavu i vize. :bes
Threads: 7
Pa kad smo poslednji rezervat u Evropi.
Threads: 1
Mislim da ce ovo gostovanje da bude jako jako dobro i znachajno za sve nas(DELIJE) ima da se pamti i preprichava sa koljena na koljeno namigivanje .. a to shto se viza tiche shto je mnogo,mnogo je! Nije na odmaku u srijedu jedan cas navijanja Holandjanima!
Srecno svima koji idu na gostovanju!
anteremo fino alla morte
innalzando i nostri color
E' la canzone che viene dal cuor!!!
Threads: 0
Quote:40 ljudi je odbijeno za vize. Cetrdeset ?! Jebem ti vize... Ne znam koliko ljudi ukupno ide. Krece se avionom u utorak, noc spavanja u Rotterdamu, povratak iz Kelna (dali avionom ili busom ne znam). Jebem ti drzavu i vize. :bes
Ma samo da se ne ponovi Lacio i to gostovanje u Rimu.Koliko je tada ljudi otislo....20?!
U svakom slucaju...
dvojno drzavljanstvo oooo oooo oo!!! :lol: :lol: ;pljuga ;pljuga
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Do sad je vec prodato jedno 1100 karata, holandjani javljau da se nadaju ce sve 1600 karata biti prodato za tekmu! Kiza...znaci nemas tacne informacije koliko Delija (iz SCG) sad tacno dolaze u Eindhoven (ajndhoven)? POzdrav...
--ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE---
Vidi, cuo sam da treba oko 150 Cigana da dobije vize. Sigurno je da ce nas biti najmanje 100 iz Bg (naravno tu su i ostale grupe, nislije, zvecanci...) Tacan broj ce se znati u ponedeljak.
Pozdrav svima...
Neka neko javi, ako se unaprijed zna, gdje ce biti Delije iz BG-a na dan utakmice, da se mozemo svi naci, jer ce biti i Delija iz citave Evrope...Zivim u Parizu i u srijedu rano ujutro krecem za Roterdam, gdje se nalazim sa ortacima, a onda popodne hvatamo voz za Ajndhoven...kazu da ima oko 50 minuta voznje...
Da je Sima Zulu ovdje, krenuli bi zajedno kolima ali on je na odmoru u BG-u i znam da je bio sa Krletom...Valjda ce doci obojica...Pozdrav Kiza, vidimo se u Holandiji i povedi Simu...
P.S
Javi makar na pp ako saznas gdje cete tacno biti a ako nista drugo, naci cemo se ispred ili na stadionu...
Pozdrav Delijama... :ruke

ampion
olje je zivjeti jedan dan kao lav, nego sto kao mis.
Threads: 7
Kizo,jel' ides za Holandiju,posto vidim kad pominjes gostovanje,kazes "mi cemo biti,mi idemo,mi stizemo..." ??
dolazimo i delije(OB) iz slovenije :ruke
....NA NA NA NA LIGA SAMPIONA...
RZIM PARTIZAN!!!
Ne idem, nisam dobio vizu. Prvo Oodense, pa sad i ovo.