![]() |
Gostovanje u Holandiji - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Gostovanje u Holandiji (/showthread.php?tid=454) |
Gostovanje u Holandiji - Anonymous - 08-21-2004 40 ljudi je odbijeno za vize. Cetrdeset ?! Jebem ti vize... Ne znam koliko ljudi ukupno ide. Krece se avionom u utorak, noc spavanja u Rotterdamu, povratak iz Kelna (dali avionom ili busom ne znam). Jebem ti drzavu i vize. :bes Gostovanje u Holandiji - Casual - 08-21-2004 Pa kad smo poslednji rezervat u Evropi. Gostovanje u Holandiji - ЦЗ - Подгорица - 08-21-2004 Mislim da ce ovo gostovanje da bude jako jako dobro i znachajno za sve nas(DELIJE) ima da se pamti i preprichava sa koljena na koljeno namigivanje .. a to shto se viza tiche shto je mnogo,mnogo je! Nije na odmaku u srijedu jedan cas navijanja Holandjanima! ![]() Srecno svima koji idu na gostovanju! Re: Gostovanje u Holandiji - R.S.K. - 08-21-2004 Quote:40 ljudi je odbijeno za vize. Cetrdeset ?! Jebem ti vize... Ne znam koliko ljudi ukupno ide. Krece se avionom u utorak, noc spavanja u Rotterdamu, povratak iz Kelna (dali avionom ili busom ne znam). Jebem ti drzavu i vize. :bes Ma samo da se ne ponovi Lacio i to gostovanje u Rimu.Koliko je tada ljudi otislo....20?! U svakom slucaju...dvojno drzavljanstvo oooo oooo oo!!! :lol: :lol: ;pljuga ;pljuga Gostovanje u Holandiji - D.I.A. - 08-21-2004 Do sad je vec prodato jedno 1100 karata, holandjani javljau da se nadaju ce sve 1600 karata biti prodato za tekmu! Kiza...znaci nemas tacne informacije koliko Delija (iz SCG) sad tacno dolaze u Eindhoven (ajndhoven)? POzdrav... Gostovanje u Holandiji - Anonymous - 08-21-2004 Vidi, cuo sam da treba oko 150 Cigana da dobije vize. Sigurno je da ce nas biti najmanje 100 iz Bg (naravno tu su i ostale grupe, nislije, zvecanci...) Tacan broj ce se znati u ponedeljak. Gostovanje u Holandiji - Delije-Sarajevo - 08-22-2004 Pozdrav svima... Neka neko javi, ako se unaprijed zna, gdje ce biti Delije iz BG-a na dan utakmice, da se mozemo svi naci, jer ce biti i Delija iz citave Evrope...Zivim u Parizu i u srijedu rano ujutro krecem za Roterdam, gdje se nalazim sa ortacima, a onda popodne hvatamo voz za Ajndhoven...kazu da ima oko 50 minuta voznje... Da je Sima Zulu ovdje, krenuli bi zajedno kolima ali on je na odmoru u BG-u i znam da je bio sa Krletom...Valjda ce doci obojica...Pozdrav Kiza, vidimo se u Holandiji i povedi Simu... ![]() P.S Javi makar na pp ako saznas gdje cete tacno biti a ako nista drugo, naci cemo se ispred ili na stadionu... Pozdrav Delijama... :ruke ![]() Gostovanje u Holandiji - Casual - 08-22-2004 Kizo,jel' ides za Holandiju,posto vidim kad pominjes gostovanje,kazes "mi cemo biti,mi idemo,mi stizemo..." ?? Gostovanje u Holandiji - Clan_ - 08-22-2004 dolazimo i delije(OB) iz slovenije :ruke ....NA NA NA NA LIGA SAMPIONA... Gostovanje u Holandiji - Anonymous - 08-23-2004 Ne idem, nisam dobio vizu. Prvo Oodense, pa sad i ovo. |