![]() |
Izvestaj protiv fmp-a! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Izvestaj protiv fmp-a! (/showthread.php?tid=51) |
Izve - FANATIC BOYS - 02-19-2003 Cuo sam da bojkot traje jos dve cetvrtine na utakmici protic goro-crnaca>Tad prekidamo bojkot ako ne verujete pitajte neke malo vece face iz bb :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke Konacno kraj jedva sam ceko ali i trebao je bojkot zasluzili su ti homosi iz uprave mada sam mislio da trreba i da ih malo :batine :batine :batine :batine Izve - Teta Mila - 02-19-2003 Kizo,a ko je uopste i pomenuo da su pravi Cigani zahladili odnose sa upravom?Ko to pominje?Ja ne dozvoljavam da se bilo kome "dize" na prave Cigane,sto nisu navijali protiv FMP-a! A na osnovu cega simpatizeri vise vole Zvezdu od ovih momaka?Zato sto tapsu k'o babe i skacu na svako zakucavanje? E,neka mi dokazu.... Pozdrav za sve prave Cigane! Sada se zaista izvinjavam mnogima,ali zbog toga sto je jedan simpatizer umislio da je neprevazidjena hakercina moram mu objasniti nekoliko stvari! Najpre,slinavi ukoliko nastavis da koristis moj user sa sezama moracu licno da se potrudim da prste sa ruku vise ne koristis u te morbidne svrhe,a zatim da ti dobro otvorim oci ukoliko bi se nasao u mojoj blizini da trceci pobegnes,jer ces oboleti od ravnih stopala ukoliko vec nisi! On ce se prepoznati,a ovo je pisano zbog moguce mahinacije mojim mailom,kao i nikom! Izve - Godra - 02-19-2003 Ova diskusija ode u nekom totalno drugom pravcu. Ja ne znam sto si Mila toliko nervozna, mislim da ti neprilici toliko psovki u tekstu. Na oazinom Forumu ima toliko takvih ispada, ne mora i ovaj Forum da bude slican. I Pancevac ima isti stav kao i ti, ali drugim tonom pise i mnogo bolje zvuci. Sada posto toliko prozivas simpatizere molim te objasni mi zbog cega ti volis vise Zvezdu od mene, jer po tvojoj logici i ja sam simpatizer, jer imam dosta obaveza u zivotu i ne mogu da budem redovan na utakmicama. Sad cu da pomenem neke ljude iz svog okruzenja za koje mogu da kazem da su redovni na gostovanjima, a Pancevac ako je i on redovan, znace o kome govorim. Ima grupa momaka iz Panceva koja je redovna na tekmama i pripadaju Brigadirima. Pre par meseci krenem ja na Zvezda - Cukaricki. Ko je bio, zna kako je bilo hladno. Meni se islo, zapalim sam na tekmu. Sretnem u vozu jednog drugara koji je isao na sva moguca gostovanja, jedino je propustio Rim, razlozi su ugl. poznati. Pita me gde idem, ja mu kazem na tekmu. On me pita s kim igramo. Ja kazem sa Cukom, a on meni e jesi lud, vidi kakvo je vreme. Imao je neka posla na faksu, o tekmi nije ni razmisljao. I ko je sad veci navijac, ko vise voli Zvezdu? KAd sam ja krenuo na tekme on o Zvezdi verovatno nije ni razmisljao. TEk kasnije je upao u neku ekipu, krenuo cesce da ide, nije imao toliko obaveza, svidelo mu se. Skidam mu kapu, i kad meni ni na kraj pameti nije da odem, on je bio redovan. Ja za njega mogu da tvrdim da je u kopu, jer nije mala stvar upasti u 200 najbitnijih koji su otisli u Veronu. Ali on nikada nece reci da sam ja picka jer sam simpatizer jer ne idem na svaku utakmicu. Hocu da mi objasnis i ti i Pancevac ko je minirao bojkot protiv FMP-a, jer ja to bar nisam video. Nemojte da se obazirete na provokatore koji upadnu niotkuda sa nekim besmislenim pitanjima. Slozili smo se da je bojkot opravdan, samo sto se ja i Buda ne slazemo sa metodama. Tu treba prica da se zavrsi. Meni nije samo jasna tolika mrznja prema ostalim navijacima Zvezde koji nisu u onih 100-150 koji su redovni. I nisam znao da su svi u kopu huligani, ali ako ti kazes Mila, onda OK... Izve - Radza - 02-19-2003 Ni meni nije jasno zasto se bojkot/protest direktno/nedvosmisleno ne usmeri na one koji su to zasluzili - upravu :zbunjen vec se bojkotuju utakmice cime gubi klub u globalu? Moguce je da sam nesto prevideo ali situacija je prilicno jasna, pa ako smo vec toliko gnevni na postupak uprave, zasto se isti ne prozivaju i to zestoko? Bilo bi zanimljivo kad bi neko kompetentan odgovorio na ovo pitanje - ako i oni nisu prevideli ovu cinjenicu? Mislim, u principu nemam nista protiv ni da se bojkotuje klub/igraci, ali valjda je uprava ta koja se ponela sramno i drsko - pa u tom smislu treba navijati za Zvezdu ali i svako toliko - najdirektnije - prozivati upravu?? Ziveli Oaza - Forever Ultras - 02-19-2003 Rekao sam Over&Out sto se rasprave oko bojkota tice. Sto se tice ovoga sto se desilo Mili, meni se nesto slicno desilo na Oazi. Naime, na topicu koji se ticao Tirnanica i njegove izjave povodom onoga sto se svojevremeno desilo manekenima koji _nisu_ dobili batine, neko je poslao poruku u moje ime na Oazin Forum. Ja sam stvar prijavio Che-u i Caki-ju, javno, i oni su mi "lakonski" odgovorili da promenim sifru. To je jedina poruka koja nije potpisana mojim imenom na kraju... Zajednicko je to sto ja takodje imam user na Sezamu. Savetujem promenu svih sifara, jer meni od tada se to vise nije ponovilo... ali uzrok nisam uspeo da nadjem. ![]() poz, budimir Izve - Teta Mila - 02-19-2003 Znas Godra,meni na pamet palo nije da se neko toliko moze iznervirati zato sto mu je neko rekao da je simpatizer!Brani svoj stav,covece!Ja nisam pokazala prstom na tebe u bilo kom trenutku!!Da li cu ja psovati,moja je licna stvar,a ukoliko vidis i moje ptrethodne postove,a nema ih malo,shvatices i sam koliko sam iziritirana pitanjima, dokle i cemu bojkot??????I ne prozivaj oko psovki,jer ja nisam rasla na grani i vaspitanje imam; na neki nacin mi time vredjas majku,a ako se to desi,savrseno mi ne znaci ni ko si ni sta si umislio da si! I da ne zaboravim-o bojkotu ne odlucuje niko od nas,ni Cigana,ni simpatizera,vec oni koji su od Delija i napravili ovo sto jesu! I tema se i odnosila na bojkot protiv FMP-a,a ne na simpatizere,i koliko ih ima,i da li su oni bili za bojkot ili ne,i zeli li neko od njih na sipku ili ne... :o Naravno,da vecina Cigana ili radi ili se skoluje,i ako imas dovoljno godina na utakmicama,ne dozvoljavas da bilo ko i pomene zasto te nema na jednoj ili dve tekme,ali i te dve tekme Zvezdi i Severu mnogo znace!A,ti znas da Heroes nije maciji kasalj i da momci imaju ekipu koja ne broji dva clana,vec mnogo vise!I to je sustina! Budo,hvala!Pozdrav! Izve - Anonymous - 02-19-2003 ???????, ???? ? ??????????. ?? ?? ???????, ???????????... ?????? ??? ?? 5000, ? ???? ???? 1000 ??? 1500 ????. ? ??? ?? ???? ??????? ?????? ?? ??? ?? ???????????, ??? ?? ?? ? ??????? ??? ?????. ??? ??? ????? ????? ? ?????, ????????, ???????? ???? ? ? ?????? ??????????, ???? ?? ?? 20 ?? 50, ????? ???? ?? ?? ????? % ! ?? ????? ?? ?? ??? ??? ???? ???????, ??? ???? ?????? ????????, ???? ?? ?? ?????? ??????? ????, ???. ???? ?? ?? ???????? ???? ????? ????????, ? ????? ???? ????? ?????????. (???? ???? ??...) ??????? Izve - Pjer - 02-19-2003 Ne mogu da verujem da neko izjavi da mu se j..e Izve - capocrimi - 02-19-2003 Ej Godra pazi ja nisam ni rekao da si ti nesto manji covek od ljudi iz kopa, i da si pi*ka, ti si Zvezdas i po meni isto toliki koliki su i oni, vasa ljubav, je samo ljubav na dva razlichita nachina......... Tu se postavlja pitanje zasto simpatizeri kada dodje do ovakvih situacija postaju KOP?!?!?! npr.kada se zapali i zapadna tribina na basketu ko povede to navijanje?! na chiju se inicijativu se to desava?!?! pa naravno kad krene pesma iz kopa koja ih toliko dize... E sad gore negde vise ni ne znam ko je pomenuo koreografiju je nemoguce izvesti bez simptizera.Ali koreografiju ne prave simpatizeri, nego opet taj KOP, znachi sve krece od KOPA. Sad je kop bojkotuje!!! zasto zapad peva?!? Kazes nisi video pevanje, e pa na zapadu tachno preko puta naseg kopa nasla se grupica koje je povela navijanje i pevali su Najveci olos smo..... No nebitno sada, iovako se bojkotuje jos u Podgorici... Pjer pricha se o ljudima koji pevaju samo u delovima tekme kad je napravljen neki potez, dok se vodi...A KOP peva 40,90 minutta u zavisnosti dali se radi o kosarci ili fudbalu...Nije tu pitanje da li mi se je*e ili ne sto Zvezda gubi, vec je pitanje da li se Zvezdi (upravi) je*e za nas kad nas tako olako gubi...Ako si chitao intervju, video si sta kazu momci "Danas smo mi a sutra ko zna ko od Delija"...Lako moze da se desi da hajka na Delije dozivi te razmere da ce dzukele svakog od nas sa salom Zvezde da startuju po ulici...Kao mere predostroznosti mozda ti ides da demoliras, maltretiras i bla bla bla koje jos priche postoje.... Bojkot je bio znak i javnosti, a mi nismo neki tamo kaubojci koji sve zivo maltretiraju...Proglasise nas za sljam sprpstva...i protiv toga moramo da se borimo! p0zDrAv! Izve - Niski Delija - 02-19-2003 Quote:Cuo sam da bojkot traje jos dve cetvrtine na utakmici protic goro-crnaca>Tad prekidamo bojkot ako ne verujete pitajte neke malo vece face iz bb :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke kolko ja znam trebalo bi da bojkotujemo jos 4 cetvrtine (2 protiv Buducnosti + 2 protiv krke) |