![]() |
Zvezda - Partizan 1:0 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Zvezda - Partizan 1:0 (/showthread.php?tid=354) |
Zvezda - Partizan 1:0 - Godra - 04-23-2004 Quote:Ko je danas kupio "Sport" imace priliku da u subotu dobije autogram Dobijas i danas sliku od mene sa onim lepim salom ![]() ... - Panthers_Milano - 04-23-2004 eh jos da su radili i ona 4 megafona... :megafon Zvezda - Partizan 1:0 - Panthers_Milano - 04-23-2004 a niko ne pominje onaj beli dimnjak , i prvi put u poslednje vreme one bombe-dimnjak sto gruva cuje se na 10km , u calcio-u je to redovno! toga treba vise!!!! Zvezda - Partizan 1:0 - Casual - 04-23-2004 Daaa...dobro si me podsetio,ali niko ga jos nije pomenuo.Nije beli,neki zuti,krem sta li je vec.Ja se taman zagled'o nesto u jug,gledam kako se pegla ona stoka,kad je to grunulo... jebote,stvarno jako puca.Koliko lepo izgleda,toliko je i opasno(za Godru,za Backa,za Bumbara,za Timu,,, :nene ![]() Zvezda - Partizan 1:0 - Веља - 04-23-2004 Quote:Posto nisam bio iz opravdanih razloga u sredu na tekmi, primetio sam gledajuci prenos na tv-u i citajuci vase izvestaje da neki internet huligan lagano moze da napise izvestaj sa tekme samo je posmatrajuci na tv-u. Znaci, ovi sa rts-a su sve prikazali pocev od koreo, preko dimnjaka i ostale pirotehnike do onih poruka misevima u 2. poluvremenu pa cak i onih sitnih pojedinacnih tucica na severu. Jedino sto nisu uhvatili jeste ova blamaza veka groblja (...mi smo picke najvece...). ?????, ???... ?? ??? ?????? ????????? ?????? ???????, ? ???? ????... namigivanje ????, ????? ?????, ??? ???? ?? ????? ????? ????? ?? ??? ???? ???????? :zbunjen ?????? ??????? ??? ?? ??????! ??? ????? ?????? ??????? ????? ?? ????????? ?????? "???????? ???????". ???? ?? ? ???? ?? ?????????? "????" ?? ?????? ????? ????????? ???????, ??? ????? ?? ???? ?? ?? ???????? ? ?? ???? ?? ?????? ????? ?? ??????? ???????? ?????? ?? ?????????????? ??????? ???? ??????? ???? ? ????? ?? ???? ?????? ?? ????? ?????? (????? ???? ??? ?????? ??? ??? ????? ??????)... ![]() ![]() ![]() ???????? ?? ?????????, ??????? ? ???????, ?????? ?? ????????. ( ?, ??? ?? ?????? ????? ?? ????, ???? ?? ????? ????. ???. ![]() ???? ??? ? ???????? ???????????? ????????? ???? :rofl , ??? ? "???????" ???? ???????? ????????, ???? ?? ???? ??????? ?? ???? ?????????. ???? ?? ????????? ?? ???? ??? ?? ??? ????????, ????? ?? ?? ??????, ??? ??? (???????? ??????) ????? ????????? ???? ???? (?!) ?????... :o ? ??? ?? ????? ?????? ???? ( ??????, ? ??... ![]() ???? ????, ???? ?? ???? ??? ?? ??? ?????????? ![]() ![]() ? ????? ?? ??????? ?????????? ??? ( ??????? ), ? ?? ?????? ?? ?? ??? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????. ???? ????, ????? ????? ?? ?????? ???? ?? ???????. !??????? ????! Zvezda - Partizan 1:0 - Веља - 04-23-2004 [quote="KizaLion"]Sta kaze TB: Ka Zvezda - Partizan 1:0 - ultrariot - 04-23-2004 evo da kazem i ja nesto za dnevnik : MOMCI NAJJACI STE , ZIVIM EVO SKORO 30 G. I MISLIO SAM DA SU GLODARI NEUNISTIVI [vec sam svaku nadu izgubio] ALI POSLE " MI SMO PICKE NAJVECE" :jebanje JA SAM PONOVO RODJEN ;pivo ] 8. maja ![]() Zvezda - Partizan 1:0 - Niski Delija - 04-23-2004 Quote:Niski Delija Wrote:Posto nisam bio iz opravdanih razloga u sredu na tekmi, primetio sam gledajuci prenos na tv-u i citajuci vase izvestaje da neki internet huligan lagano moze da napise izvestaj sa tekme samo je posmatrajuci na tv-u. Znaci, ovi sa rts-a su sve prikazali pocev od koreo, preko dimnjaka i ostale pirotehnike do onih poruka misevima u 2. poluvremenu pa cak i onih sitnih pojedinacnih tucica na severu. Jedino sto nisu uhvatili jeste ova blamaza veka groblja (...mi smo picke najvece...). jbg tebra, meni je svakako bilo najteze sto sam bio sprecen da dodjem na tekmu, pogotovo sto kad sam video na tv-u u kakvom izdanju je sever, pa srce mi se cepalo sto nisam na tamo, ali nema veze, vidimo se protiv Vose na Mari, ne znam tacan termin ,ali sam proracunao da tad osvajamo i proslavljamo titulu ![]() Zvezda - Partizan 1:0 - Forever Ultras - 04-23-2004 [quote="Senjak"][quote="KizaLion"]Sta kaze TB: Ka Zvezda - Partizan 1:0 - Anonymous - 04-23-2004 Budimire vidis li kako me TXOMAC pickara na BBB forumu ![]() |