![]() |
Zvezda - Zadar - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Zvezda - Zadar (/showthread.php?tid=312) |
Zvezda - Zadar - Ђоле - 03-06-2004 Danas ako ne overimo FF guma lige ne znam kad cemo?! Tekma je u 17h,a iz KK-a apeluju na sportsko navijanje(u sta spada i paljenje zastava ![]() Da ne duzim,svi u Pionir... Zvezda - Zadar - Forever Ultras - 03-06-2004 Dakle, svi na ovaj topic za LIVE navijanje i prenos... ![]() poz, budimir Zvezda - Zadar - Godra - 03-06-2004 A ko ce da radi upload, jer ja sigurno necu, niko mi nista nije objasnio... Zvezda - Zadar - Anonymous - 03-06-2004 Pre tekme se vec orilo "Bice Zadar srce Srbije, srce Srbije, bice Zadar srce Srbije", kop je bio dupke pun i do momenta kad se DK penje na sipku atmosfera postaje jos jaca. Navijanje za medalju, sto Zadar vise odmice gube se zivci i navijanje tek postaje prosecno. Uglavnom se Zvezdi pevalo ne pamtim da su u celom prvom poluvremenu pomenute ustase vise od 2-3 puta. Ustaska majka je psovana za Ginisa u drugom poluvremenu sto se i te kako isplatilo. Bas smo pukli a pogotovo kad je na poluvremenu bilo 20 razlike znalo se da necemo na FF, ali ono preokret je bio stvarno za nezaborav, nisu igraci pobedili nije Zvezda pobedila pobedili smo mi Cigani. I kad se setimo starog hita od prosle god. (Zadar ovde nece voditi - zadar prosle god nijednom nije vodio) i sadasnjeg - Zadar ovde nece dobiti, nece dobiti, ZADAR OVDE NECE DOBITI!!! Slike su postavljene u galeriji. Zvezda - Zadar - Djape_BBrdo - 03-06-2004 HAOS!!!!!!!!!!!!Tekma zvana Hickok.E ono je stvarno trebalo gledati i doziveti.Ono se zove atmosfera.Krenulo je sa navijanjem pola sata pred tekmu.Ne znam odakle da pocnem sa hvalama sto se tice navijanja.Ono je ne zaboravan tempo,pogotovu u drugom poluvremenu.Sjajno vodjeno navijanje.Napad Zadra zvizduci i galama da ne cujes vise sam sebe i odma cim Zvezda dobije loptu krece se sa pesmom.I to su bili bas odlicni prelazi jer se prekine pesma Zvezdi cim lopta dodje u posed Zadrana i krece se sa zvizducima i onda opet se nastavlja zapoceta pesma.Ludnica.U prvom poluvremenu je forsirano "aleee Crvena Zvezda le,Crvena Zvezda lee" sa sve salovima i to je bas izgledalo super,kao i nekoliko sarpata sa bas gomilom salova.Video sam da je Kiza uspevao sve to da uhvati svojim super-sonicnim aparatom ![]() Pozdrav Zvezda - Zadar - Mr_White - 03-06-2004 Znali neko kakvih sranja je bilo pre tekme za robokapima? Zvezda - Zadar - mudric - 03-06-2004 UH kakva tekma.Sad stigoh i pun sam utisaka. -pisalo je da se dodje sutra protiv zete i nista vise -Sa pandurima je bilo sranja. Nas su prepolovili na ulazu. Jenog od nasih je startovao pandur i terao ga da duva, posto je ovaj smrdeo na alkofol isterao ga je napolje. Neki su se tu pobunili pa su i njih izveli.Sve u svemu sve su pustili samo su jednog decka priveli. A ipored nas video sam jos dosta likova koji su isto prosli. Valjda su bili nadrkani zog Splita. -Sto se navijanja tice to je posebna prica. Prvo poluvreme manje vise. A sta i da ocekujes kad nas hrvati pune 20 razlike, a i ovi nasi igraju ko picke. Medjutim drugo poluvreme :ruke . To ne moze da se opise to mora da se dozivi. A to sto je vodja rekao i ja sam to cuo ali NISAM verovao. NA KOLENA PRED SRBE OOOOO !!![/url] Zvezda - Zadar - MIKI - 03-07-2004 Jedno Pitanje: Sto se nikad ako igra Zvezda protiv ( Hrvata ako je pun Pioni) napravi Parola ili sto se nikad peva SVI NA MARAKANU!!! Da se vec jednom pokaze onima koji samo idu na te Tekme da im bude jasno da i idu na Fudbal i na manje Utakmice. Zvezda - Zadar - sick boy - 03-07-2004 Ovo sto si rekao miki nateralo me da se upisem na forum,stvarno dugo ga posecujem ali ko zna zasto nisam imao neku zelju da postujem.Delim tvoje misljenje i mislim da na ovakvim tekmama treba da se navlace ljudi na fudbal.One letke su verovatno procitali samo ljudi koji su redovni I na mari dok bi se skandiranjem npr.SUTRA NA ZETU i mnogi drugi zapitali neke stvari.Stvarno je glupo da Zvezda svake sub. ima 7000 ljudi na basketu a 1 do 2 hiljade na fuci.Sto se utakmice tice drugo p me potsetilo na cibonu prosle sezone znaci :jebanje u svakom pogledu dok prvo opet :batine i slovenca i igrace. Zvezda - Zadar - sick boy - 03-07-2004 Ovo sto si rekao miki nateralo me da se upisem na forum,stvarno dugo ga posecujem ali ko zna zasto nisam imao neku zelju da postujem.Delim tvoje misljenje i mislim da na ovakvim tekmama treba da se navlace ljudi na fudbal.One letke su verovatno procitali samo ljudi koji su redovni I na mari dok bi se skandiranjem npr.SUTRA NA ZETU i mnogi drugi zapitali neke stvari.Stvarno je glupo da Zvezda svake sub. ima 7000 ljudi na basketu a 1 do 2 hiljade na fuci.Sto se utakmice tice drugo p me potsetilo na cibonu prosle sezone znaci :jebanje u svakom pogledu, prvo opet :batine i slovenca i igrace |