Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda - Zadar
Danas ako ne overimo FF guma lige ne znam kad cemo?!
Tekma je u 17h,a iz KK-a apeluju na sportsko navijanje(u sta spada i paljenje zastava Big Grin ),jer su,kako kazu,mnogo kinte dali za kazne,vec su mogli da Bobanu Jankovicu kupe stan.Drugim recima,Delije su krive sto jos uvek nije dovoljno para sakupljeno...
Da ne duzim,svi u Pionir...
Reply
Dakle, svi na ovaj topic za LIVE navijanje i prenos... Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
A ko ce da radi upload, jer ja sigurno necu, niko mi nista nije objasnio...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Pre tekme se vec orilo "Bice Zadar srce Srbije, srce Srbije, bice Zadar srce Srbije", kop je bio dupke pun i do momenta kad se DK penje na sipku atmosfera postaje jos jaca. Navijanje za medalju, sto Zadar vise odmice gube se zivci i navijanje tek postaje prosecno. Uglavnom se Zvezdi pevalo ne pamtim da su u celom prvom poluvremenu pomenute ustase vise od 2-3 puta. Ustaska majka je psovana za Ginisa u drugom poluvremenu sto se i te kako isplatilo. Bas smo pukli a pogotovo kad je na poluvremenu bilo 20 razlike znalo se da necemo na FF, ali ono preokret je bio stvarno za nezaborav, nisu igraci pobedili nije Zvezda pobedila pobedili smo mi Cigani. I kad se setimo starog hita od prosle god. (Zadar ovde nece voditi - zadar prosle god nijednom nije vodio) i sadasnjeg - Zadar ovde nece dobiti, nece dobiti, ZADAR OVDE NECE DOBITI!!!

Slike su postavljene u galeriji.
Reply
HAOS!!!!!!!!!!!!Tekma zvana Hickok.E ono je stvarno trebalo gledati i doziveti.Ono se zove atmosfera.Krenulo je sa navijanjem pola sata pred tekmu.Ne znam odakle da pocnem sa hvalama sto se tice navijanja.Ono je ne zaboravan tempo,pogotovu u drugom poluvremenu.Sjajno vodjeno navijanje.Napad Zadra zvizduci i galama da ne cujes vise sam sebe i odma cim Zvezda dobije loptu krece se sa pesmom.I to su bili bas odlicni prelazi jer se prekine pesma Zvezdi cim lopta dodje u posed Zadrana i krece se sa zvizducima i onda opet se nastavlja zapoceta pesma.Ludnica.U prvom poluvremenu je forsirano "aleee Crvena Zvezda le,Crvena Zvezda lee" sa sve salovima i to je bas izgledalo super,kao i nekoliko sarpata sa bas gomilom salova.Video sam da je Kiza uspevao sve to da uhvati svojim super-sonicnim aparatom Smile .Kako smo sve vise i vise smanjivali i sustizali prednost tako je atmosfera rasla malo je reci do vrhunca,presli smo i tu granicu vrhunca sa navijanjem.Uspeo sam da procitam sa usana naseg vodje kako je uspeo da kaze negde pri rezultatu 10-ak razlike za ustase "Dobijamo bre 100%,ne mogu oni ovo vise da izdrze :ruke " sto se na kraju pokazalo tacnim.Gromoglasno su pozdravljene Delije iz Zadra kada su usli u halu sa pesmom "Bice Zadar srce Srbije".U drugom poluvremenu je bilo dosta pesama iz repertoara anti-ustaskih,i dovikivanje sa zapadom "Na kolena pred Srbe" sto je takodje odlicno odradjeno.U toku tekme je deljen i materijal sa pozivom da se dodje sutra na tekmu protiv Zete.Ne znam sta bih vise mogao da kazem o navijanju,stvarno je ludnica bila.Sto se tice igre u prvom delu katastrofa,primljenih 30 poena za jednu cetvrtinu.Ustasama je sve ulazilo,a nasi nisu uspevali da uhvete lopte cak ni pod svojim kosem.I onda u drugom delu kao sto su nas vec i navikli krenuli su sa sustizanjem razlike i uspeli na kraju da relativno mirno bez neke panike privedu tekmu kraju.Lep dan danas ostaje da krunisemo ovaj lepo vikend sutra jednom pobedom i naravno odlicnim navijanjem.
Pozdrav
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Znali neko kakvih sranja je bilo pre tekme za robokapima?
oj Je Zivot Pun Problema Na Ulici Od Malena Poshtovan Kod Klinaca I Drugara Kojih Nema......
Reply
UH kakva tekma.Sad stigoh i pun sam utisaka.

-pisalo je da se dodje sutra protiv zete i nista vise
-Sa pandurima je bilo sranja. Nas su prepolovili na ulazu. Jenog od nasih je startovao pandur i terao ga da duva, posto je ovaj smrdeo na alkofol isterao ga je napolje. Neki su se tu pobunili pa su i njih izveli.Sve u svemu sve su pustili samo su jednog decka priveli. A ipored nas video sam jos dosta likova koji su isto prosli. Valjda su bili nadrkani zog Splita.

-Sto se navijanja tice to je posebna prica. Prvo poluvreme manje vise. A sta i da ocekujes kad nas hrvati pune 20 razlike, a i ovi nasi igraju ko picke. Medjutim drugo poluvreme :ruke . To ne moze da se opise to mora da se dozivi.

A to sto je vodja rekao i ja sam to cuo ali NISAM verovao.

NA KOLENA PRED SRBE OOOOO !!![/url]
..a patrole Kalabic Nikole...
Reply
Jedno Pitanje: Sto se nikad ako igra Zvezda protiv ( Hrvata ako je pun Pioni) napravi Parola ili sto se nikad peva SVI NA MARAKANU!!! Da se vec jednom pokaze onima koji samo idu na te Tekme da im bude jasno da i idu na Fudbal i na manje Utakmice.
Reply
Ovo sto si rekao miki nateralo me da se upisem na forum,stvarno dugo ga posecujem ali ko zna zasto nisam imao neku zelju da postujem.Delim tvoje misljenje i mislim da na ovakvim tekmama treba da se navlace ljudi na fudbal.One letke su verovatno procitali samo ljudi koji su redovni I na mari dok bi se skandiranjem npr.SUTRA NA ZETU i mnogi drugi zapitali neke stvari.Stvarno je glupo da Zvezda svake sub. ima 7000 ljudi na basketu a 1 do 2 hiljade na fuci.Sto se utakmice tice drugo p me potsetilo na cibonu prosle sezone znaci :jebanje u svakom pogledu dok prvo opet :batine i slovenca i igrace.
a imam bolest kojoj nema leka.....
Reply
Ovo sto si rekao miki nateralo me da se upisem na forum,stvarno dugo ga posecujem ali ko zna zasto nisam imao neku zelju da postujem.Delim tvoje misljenje i mislim da na ovakvim tekmama treba da se navlace ljudi na fudbal.One letke su verovatno procitali samo ljudi koji su redovni I na mari dok bi se skandiranjem npr.SUTRA NA ZETU i mnogi drugi zapitali neke stvari.Stvarno je glupo da Zvezda svake sub. ima 7000 ljudi na basketu a 1 do 2 hiljade na fuci.Sto se utakmice tice drugo p me potsetilo na cibonu prosle sezone znaci :jebanje u svakom pogledu, prvo opet :batine i slovenca i igrace
a imam bolest kojoj nema leka.....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)