![]() |
Dzaja vs. Muslin i LS??? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Dzaja vs. Muslin i LS??? (/showthread.php?tid=368) Pages:
1
2
|
Dzaja vs. Muslin i LS??? - Dacha od Bosne - 05-08-2004 Evo, blizi se polako kraj prvenstva i sve se vise govori o Muslinovom odlasku u Ukrajinu. Razlozi tome su njegove nesuglasice sa Dzajom oko (ne)prodaje tima. Misljenja sam da ce Dzaja opet da nas zavrne te da na ovakav nacin (mijenjanje trenera i igraca svake godine) mozemo sanjati o LS-u. Slican topic sam postavio i na sajtu Delije.net pa ajde da cujemi i vas sta kazete i mislite o situaciji koja je pred nama. Pozdrav Dzaja vs. Muslin i LS??? - Medaamp;Kisi - 05-08-2004 Bez extra 3-4 pojacanja+ da ostanu Vidic i Mladenovic -sanse za LS su 50%!Mislim da ce Dzaja pokusati da nadje takvu trojku jer zna da sve sto bude ulozio da ce mu se ulaskom u LS vratiti 5x vise! Bedak bi bio da se i ne pokusa tj. sad sve rasproda :nene Trulo je cak i da udjemo u LS-igrali bi je samo zbog kinte,jer o rezultatima mozemo samo da sanjamo.....sad kome je sta bitnije to je druga stvar!Meni licno je vaznije da smo prvi u selu nego drugi u gradu. Dzaja vs. Muslin i LS??? - Dacha od Bosne - 05-08-2004 A sto Dzaja nije ucinio nista od 91-ve do sada??? Sve sto nam se dobroga desilo, desilo se za vrijeme Muslina. A i koliko ce ti novi igraci, ako u opste dodju, moci da se uigraju za toliko kratko vrijeme? Ipak su to glavne poluge tima koje Muslin ne bi da rasprodaje. Jos zamislite da Muki ode i Sahtjor, pa da se susretne sa nama, pa jos da nas izbaci. Mislim da je kljuc u pritiskanju Dzaje da da odrjesene ruke Muslinu da barem jos dvije godine vodi i sastavlja tim po svojim zeljama i Dzajinim bankovnim mogucnostima. Dzaja vs. Muslin i LS??? - Godra - 05-08-2004 A zar bi se ti stvarno iznenadio ako Muslin ode? Ovaj voli pare, a ovaj ce d aide gde mu je bolje, cisto trzisni odnosi... Dzaja vs. Muslin i LS??? - Forever Ultras - 05-08-2004 Quote:A sto Dzaja nije ucinio nista od 91-ve do sada??? Sve sto nam se dobroga desilo, desilo se za vrijeme Muslina. A i koliko ce ti novi igraci, ako u opste dodju, moci da se uigraju za toliko kratko vrijeme? Ipak su to glavne poluge tima koje Muslin ne bi da rasprodaje. Dzaju je ocigledno pregazilo v reme kada su neke stvari u pitanju.. Muslin je postigao mnogo ali ima i on nekih svojih mana. Da se razumemo, trener koji osvoji duplu krunu, kako god da je to izveo i sa kojim god igracima, treba da ostane.. E sada, to sto sa njim nismo nikada imali velikih uspeha u Evropi, to je vec neka druga prica... poz, budimir Dzaja vs. Muslin i LS??? - Dacha od Bosne - 05-08-2004 Mislim da se ne moze ocekivati da trener nesto napravi ako direktor neda pare. Zato: DZAJO DAJ PARE!!! MUSLINE OSTANI!!! Srecna vam 23-ca poz Dacha Dzaja vs. Muslin i LS??? - delija CEBEP - 05-09-2004 Ej Forever Ultras, Pa Dzaju je odavno pregazilo vreme ali to izgleda neki ljudi na forumu ovde bas i ne razumeju. Ljudi opametite se: Koliko para toliko muzike. To je to i sta tu vise ima da se prica..... p.s. dobar primer vam je nasa skupstina i ko sve tu sedi...... Dzaja vs. Muslin i LS??? - Delije Zvecan - 05-09-2004 Sve zavisi od Dzaje i toga koliko je spreman da odresi kesu.Svaka cast Krivokapicu,Perovicu...ali ja ipak mislim da oni nisu kalibar za Zvezdu,bar ne za Ligu Sampiona. Dzaja vs. Muslin i LS??? - Dacha od Bosne - 05-13-2004 Po vama, koji bi sljedeci potezi trebali da budu u FK-u kako bi usli u LS? Da li Muslin kao trener treba da ostane? Koji su to tipovi igraca koji bi trebalo da dodju u nase redove a koji mogu da pruze nesto u Evropi? I da li u opste mozemo da ih dovedemo? poz Dacha Dzaja vs. Muslin i LS??? - фкцз - 05-13-2004 Quote:Po vama, koji bi sljedeci potezi trebali da budu u FK-u kako bi usli u LS? Da li Muslin kao trener treba da ostane? Koji su to tipovi igraca koji bi trebalo da dodju u nase redove a koji mogu da pruze nesto u Evropi? I da li u opste mozemo da ih dovedemo?Mislim da je veoma bitno da li ce ostati djordjic, jer smo bez njega jos gori........... odbrana je OK, na sredinu da se vrati pixi, i zigic mora da ojaca, da uvezba nogu, jer rosenborg, lazio..... nisu kao banatski dvor da im daje po 2-3 gola na istu foru!!! |