Threads: 7
Evo, blizi se polako kraj prvenstva i sve se vise govori o Muslinovom odlasku u Ukrajinu. Razlozi tome su njegove nesuglasice sa Dzajom oko (ne)prodaje tima. Misljenja sam da ce Dzaja opet da nas zavrne te da na ovakav nacin (mijenjanje trenera i igraca svake godine) mozemo sanjati o LS-u.
Slican topic sam postavio i na sajtu Delije.net pa ajde da cujemi i vas sta kazete i mislite o situaciji koja je pred nama.
Pozdrav
Threads: 0
Bez extra 3-4 pojacanja+ da ostanu Vidic i Mladenovic -sanse za LS su 50%!Mislim da ce Dzaja pokusati da nadje takvu trojku jer zna da sve sto bude ulozio da ce mu se ulaskom u LS vratiti 5x vise!
Bedak bi bio da se i ne pokusa tj. sad sve rasproda :nene
Trulo je cak i da udjemo u LS-igrali bi je samo zbog kinte,jer o rezultatima mozemo samo da sanjamo.....sad kome je sta bitnije to je druga stvar!Meni licno je vaznije da smo prvi u selu nego drugi u gradu.
RV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA
A sto Dzaja nije ucinio nista od 91-ve do sada??? Sve sto nam se dobroga desilo, desilo se za vrijeme Muslina. A i koliko ce ti novi igraci, ako u opste dodju, moci da se uigraju za toliko kratko vrijeme? Ipak su to glavne poluge tima koje Muslin ne bi da rasprodaje.
Jos zamislite da Muki ode i Sahtjor, pa da se susretne sa nama, pa jos da nas izbaci.
Mislim da je kljuc u pritiskanju Dzaje da da odrjesene ruke Muslinu da barem jos dvije godine vodi i sastavlja tim po svojim zeljama i Dzajinim bankovnim mogucnostima.
Threads: 24
A zar bi se ti stvarno iznenadio ako Muslin ode?
Ovaj voli pare, a ovaj ce d aide gde mu je bolje, cisto trzisni odnosi...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 52
Quote:A sto Dzaja nije ucinio nista od 91-ve do sada??? Sve sto nam se dobroga desilo, desilo se za vrijeme Muslina. A i koliko ce ti novi igraci, ako u opste dodju, moci da se uigraju za toliko kratko vrijeme? Ipak su to glavne poluge tima koje Muslin ne bi da rasprodaje.
Jos zamislite da Muki ode i Sahtjor, pa da se susretne sa nama, pa jos da nas izbaci.
Mislim da je kljuc u pritiskanju Dzaje da da odrjesene ruke Muslinu da barem jos dvije godine vodi i sastavlja tim po svojim zeljama i Dzajinim bankovnim mogucnostima.
Dzaju je ocigledno pregazilo v reme kada su neke stvari u pitanju.. Muslin je postigao mnogo ali ima i on nekih svojih mana. Da se razumemo, trener koji osvoji duplu krunu, kako god da je to izveo i sa kojim god igracima, treba da ostane.. E sada, to sto sa njim nismo nikada imali velikih uspeha u Evropi, to je vec neka druga prica...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Mislim da se ne moze ocekivati da trener nesto napravi ako direktor neda pare.
Zato:
DZAJO DAJ PARE!!!
MUSLINE OSTANI!!!
Srecna vam 23-ca
poz
Dacha
Threads: 3
Ej Forever Ultras,
Pa Dzaju je odavno pregazilo vreme ali to izgleda neki ljudi na forumu ovde bas i ne razumeju.
Ljudi opametite se: Koliko para toliko muzike.
To je to i sta tu vise ima da se prica.....
p.s. dobar primer vam je nasa skupstina i ko sve tu sedi......
Threads: 5
Sve zavisi od Dzaje i toga koliko je spreman da odresi kesu.Svaka cast Krivokapicu,Perovicu...ali ja ipak mislim da oni nisu kalibar za Zvezdu,bar ne za Ligu Sampiona.
Po vama, koji bi sljedeci potezi trebali da budu u FK-u kako bi usli u LS? Da li Muslin kao trener treba da ostane? Koji su to tipovi igraca koji bi trebalo da dodju u nase redove a koji mogu da pruze nesto u Evropi? I da li u opste mozemo da ih dovedemo?
poz
Dacha
Threads: 18
Quote:Po vama, koji bi sljedeci potezi trebali da budu u FK-u kako bi usli u LS? Da li Muslin kao trener treba da ostane? Koji su to tipovi igraca koji bi trebalo da dodju u nase redove a koji mogu da pruze nesto u Evropi? I da li u opste mozemo da ih dovedemo?
poz
Dacha
Mislim da je veoma bitno da li ce ostati djordjic, jer smo bez njega jos gori........... odbrana je OK, na sredinu da se vrati pixi, i zigic mora da ojaca, da uvezba nogu, jer rosenborg, lazio..... nisu kao banatski dvor da im daje po 2-3 gola na istu foru!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!