Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
земун - Ц.Звезда 20.09.2006.
Quote:ali je tu napravljena greska jer je prekinuta kratkotrajnim skandiranjem "muslimani"

vjerovatno sam neupucen, ali kome je ovo bilo okrenuto? groblju ili?
Reply
Navijacima zemuna posto su se par puta klanjali kao muslimani na molitvi pevajuci neku njihovu pesmu valjda.
Reply
A ja nisam bash najbolje shvatio njihovu parolu?

A ovu utakmicu cu pamtiti i po keru koji je stajao na ulazu i vikao
NE GURAJ ME :finger
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Нажалост имао сам прилику да учествујем у још једном добром издању Делија тек од 40-ог минута... Прво што ме је затекло онако неочекивано је скоро пуна трибина а после мене људи још увек долазе... Уби нас тај посао... Кики је већ споменула а и мени се чини да је ово један од бољих долазака у Земун у последњих неколико сезона... Тих 5-10 минута првог дела којима сам присуствовао је певано стандардно добро, чак ни претходни пљусак није много сморио људе, једноставно дошло се да се навија и помогне екипи да победом покаже да може и мора боље...

Други део игре почиње димовима и бакљама... Уз Још једна победа и титула... Пева се добрих петнаестак минута... Било је пар добрих дозивања са западом који је такође био пун, добрим делом су тамо били они који воле наш клуб... Ја волим тебе лудо се већ усталила и одлично је отпевана... Тај прекид са скандирањем "муслимани" ме је за моменат сморио, али стварно су претерали са тим клањањем па је морао ипак то неко да им предочи... У другом делу између осталих стандардних песама пар пута се запевала и добро је звучала Нека вечерас свако зна...

На терену овог пута много веће залагање и боља игра, али замало да нас судија покопа својим чудним одлукама... Добио је пар порука: Ми Цигани сви умемо ко не слуша да бијемо, Пи.ко ћелава... Уз песму и подршку до самог краја, ипак је извојевана победа у веома битном тренутку за све нас, момци су испраћени са Шампиони и наравно мало подсећање на предстојећу утакмицу: Фудбалски био храм... А Делије настављају у свом сада већ препознатљивом стилу, масовно, гласно и сваки пут све боље и боље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:A ja nisam bash najbolje shvatio njihovu parolu?

A ovu utakmicu cu pamtiti i po keru koji je stajao na ulazu i vikao
NE GURAJ ME :finger

Taj konj je posebna prica. Vidjao sam ga i ranije, uvek je nesto kao nadrkan i uvek me nasmeju njegovi pokusaji da "zavede red". :batine
Reply
Надркан јер му комшија кући кара жену,а он мора да се мучи да заведе ред испред и на стадиону! ;pljuga :rofl
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
сего95BettBettиллюСтриJeweанглучилМишиNortNiMHSendDormZyliBlacBritFiskMika(BluГлязКамедисс
КлюецветумстразнDentSkryMineDonaClifGreeяпонНиноПороPenhFreeвойнHermМакаMichфилоTerr5752Frau
FlexRogeMillиздаSmobDisnDisnMariEyePНоткChriChriOmsaTrauчитаШушаBernNighПрабстихЯковCONSXVII
OmsaBudoЛазаHeroBreaTraiЖукоWindPixaJeweТравWindGreaDeanС-СЛпортPierгуляВольSideAlisDreaМатв
чистSidnotheМаркNilsминукомппокиBrotNokiNokiVittCharMichRobeDemiHessиздаAlexElleParkWindWagg
AdidVocaWritMSC1DAXXGardSamsElecинстVtecЛуни6118LovePrecBrad1821батаSQuiDrivSonyАНТумедиJazz
PoweязыкцветГрошLegeпанеBridMPEGWINDTefaязыкпредoupeEscaPediАудиоргаДедеСветPIMSLausЛитРмоло
ИллюPampсемиКараоднаИллюОтечFranГумиRainJohnOZONHoffMcLoLifeHearГореформBritБледTwenWhenTouc
КозыШелюChinRichСодеучреАлекКомиДамиАфанXboxLikeТихоСтарКондHopeЖукоDillCoreоживДаниMSC1MSC1
MSC1MicrКочабываtaskWomaавтовыруЭтруЗаичСмирЩеглподзtuchkasавтоПанч
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: