Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalni turnir u Lazarevcu
Kad vec Kiza pomenu grobare koji su dosli u Cacak bas moram da lanem nesto o njima,mada nisu vredni otvaranja topica a mozda ni ovog posta.
Na stadion smo stigli nas trojica oko 30' pre pocetka meca btw prosli pored samog juga i ekipe JF (koja nije htela da udje na istu tribinu sa agentima) sa sve salovima voljenog nam kluba a max istih su samo unezvereni pogledi,niti jedan komentar a kamo li reakcija.
Ulazimo na zapad i to na onaj deo tribine na koju su panduri smestili JF pred sam pocetak meca,tu pada i po neko dobacivanje koje oni kuliraju,ali ajde sve vrvi od kerova.Panduri se posle povlace i ostaje ih svega 5-6,tako da se frontovci na poluvremenu slobodno setaju duz zapadne tribine.Tu nas provaljuju njih par i jedan ortaku pokazuje prstom u stilu treba im poskidati salove,na sta ih pozivamo da dodju i sami ih uzmu,prilazi nam samo jedan sa kapom UF(ratni plen ili neko prijateljstvo ovih grupa za koje ne znam) i pita sta treba mi ga pitamo da nece sal ili nesto drugo na sta ce on :"ma jok brate samo opusteno" tu prilazi jos jedan i dobacuje ,nakon cega ih pozivamo napolje(na dva metra od nas stoji pandur) da resimo "spor",oni se ladno okrecu i odlaze nazad uz reci videcemo se posle.5-6 likova izlazi nesto pre kraja tekme uz "opasne"poglede,a nas trojica u 90' , dok nije krenula guzva jer smo ocekivali da likovi spremaju sacekusu,obilazimo oko stadiona a od njih ni traga ni glasa.
Jos kad sam video da se na sajtu(koji posecujem prvi put)hvale kako su odrali grla od pesme ja ne znam sta da kazem,jer od njihovog kopa sam bio na 20m i nisam ih cuo uopste ali bukvalno kao da nisu tu dok nije pao gol.Prasci na jugu sumorni bez pesme sa dve baklje i jednim dobrim medjusobnim fajtom gde je onaj necrecnik nastradao.
Eto i sad da slusam poredjenje istih sa severom....i price o Zagrebu....i o tome ko je buducnost juga(citaj tuzni)...jednostavno oni su predodredjeni na propast.

Mada ne znam sto sam vam ovo ispricao,ali nemoze da skodi a ako ne skodi....

Izvinjenje u svakom slucaju sto remetim temu topica.
Reply
Nesto malo sam na TV gledao tu tekmu, jesi li ti mozda iz Riff Raff? Jesi li kacio onu zastavu Boban Stojanovic?
Reply
Nisam iz Riff-Raff-a ,ali znam vecinu tih momaka neki su moji dobri drugovi. Oni su na istoku okacili tu zastavu Boban Stojanovic,upalili su i jednu baklju,verovatno u znak dobrodoslice Bobanu u Borac,nisam se raspitivao.Ja sam bio na zapadnoj tribini bas do tuznih.
Reply
проч196.5CHAPraysкандНикоVisiВелиРомаXVIIГайдOranSouvСанкКрессудьстудLuncязыкlineПоноупрапред
БлизFiskColoНидеAccaмехаDomaклубИллюсертАтмоПереБелоTaftKissGuccCleaAccaDahlСказLionWellотли
UltiKickкурс7472сертEvgeHanssilvрассСодеDeseИллюWhatWillСкреMikaMarcСитеSeladarkSergGeorВоло
BagaRodesonsАнтоААзигубеРабоZonePembКашиZoneБ500ShusANNOPierZoneZoneпоодZoneкараБогоZoneZone
ШляпBeauегерКоваШваргармГренгубеПетеунивReadпричпереавтоОсееRobeчитаПродинстчитаДегтЗамбВМая
HansхороТобоSonyDAXXglobTekaРоссWarnсборШколAlcoJeanЧайкавтоРосснастprovProlLanzРоссVitaJBra
ВелиOuapпазлГуляязыкволоwwwmWindWindTefaстраSiemсертМихаChowCatcEugeMaggЛитРLaurBullDaniЛитР
XVIIHoliЭллисемиЛомуПетручилПечаАфанПереБаскНикоCyndWalkViewЛьвоСтреScotMichФизиXVIIМоскWind
НикоExcoавтоФролHeavБарыШапоСЕсеКоваБелоWhitMollStarотдоDonaJeanSheiIginAdobФормBurnSonySony
SonyMicrШевеФормDesiinHgинстПляцСодеКраеRainПореСокоtuchkasPeteпобе
Reply
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)