Threads: 0
Ocekujemo da sledeci put bude nekog trofeja. Da uzmes tri puta po tri boda, i da nabijes jos koju stativu i precku...
Naravno, ovo se odnosi na zensku populaciju koju treba obraditi. Mani se corava posla da gledas njihove tekme, ili navijace...Svi su oni nebitni. :nene
SAMO ZA TEBE, UVEK UZ TEBE
A NJIH KO JEBE, A NJIH KO JEBE!
bukvalno :karanje
Nego Kizo kad ce
rzi(bačkizagre stuhpa šeja mojne mu se stavljatsupro mai vulo mai ljedro mai esve)
e kizo kizo
elgrade-Milano-Marseille-NYC Always UltrasmenthalitetA !
Threads: 7
Ej, Kizo, a jesil' i ti ono bio sa onim torcidasima sto uletise na Hajdukov trening? Slike mutne pa se ne moze raspoznati, ali neki kazu da si bio ti. :o :o :o
poz
Dacha
Threads: 1
Kizo Beogradski galebe reci ti meni jel si ti prco nesto tamo?? :jebanje
I slusaj brate da ti kazem zajebi tramvaje i autobuse i frenetichne xrchkije nego brate trajekt jedno dve tri xrvatske kroaktivne prostitucije :jebanje i pravac neko ostrvo u neki kampic.
Ona tebi kaj? a ti njoj bum te fukal pizdu ti pozdrapal. U slucaju da ides u kamp eventualno, imas od mene dzabe najnoviju malboro vrecu za spavanje.
p.s. Znaci prvo uskocis u xrvatski rovic a onda odma posle zatreses boric. :jebanje
VEZDA JE RELIGIJA !!!
hahaah ispao ti hajduk bas onako mushki
elgrade-Milano-Marseille-NYC Always UltrasmenthalitetA !
Threads: 38
???????!!!
iako je bilo nekog otpora medu clanovima UFST da jedan cigan ko kiza sudjeluje u napadu na purgere prije utakmice, a i kiza ne zeli da prica o tome, evo jedna slika di razvaljuje nogom purgera u autu.
Threads: 2
@torcida gripe...
Znam da si poku