04-24-2004, 03:58 PM
Pa nisi valjda stvarno mislio da cemo tog degenerika ponovo da pustimo ovde :zbunjen
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Zvezda - Partizan 1:0
|
04-24-2004, 03:58 PM
Pa nisi valjda stvarno mislio da cemo tog degenerika ponovo da pustimo ovde :zbunjen
ttp://www.kristijangolubovic.net/
04-24-2004, 04:51 PM
Quote:Pa nisi valjda stvarno mislio da cemo tog degenerika ponovo da pustimo ovde :zbunjen Ja sam se ponadao... namigivanje poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
04-24-2004, 05:34 PM
Quote:Ako to uradi, nemam reci, vodimo ga u Avalicu na veceru kada sledeci put dodje...Mislim da je u pitanju serija: " Brisani Prostor"- Jozo daj vode!! ![]()
04-24-2004, 05:36 PM
Ako Budo treba jedan "Jozo" samo recite :lol:
04-24-2004, 06:00 PM
Reko da vam pokazem i ovaj forum, posto delije na njemu nisam primetio, ali zato jesam ustase i tuzni frony!!! Napravio sam topic vezano za derbi i stavio sve moguce slike, pa da vidimo reakcije italijana na ambijent!!!
http://forum.tifonet.it/viewtopic.php?t=10609
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
04-25-2004, 11:01 AM
Brate, samo je u pitanju bio 122. derbi, ali nema veze, dobro je sto si postavio slike da i italijani vide ko je glavni na Balkanu, a i sire...
![]()
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
04-25-2004, 11:23 PM
Evo, da se i ja sa zakasnjenjem javim sa par reci o derbiju. Necu previse komentarisati navijanje :ruke i desavanja na tekmi jer je to uglavnom vec u detalje opisano, pa ne vredi ponavljati
![]() Ja sam krenuo na tekmu sa Slavije i paduri su vec poceli da se raporedjuju od Hrama pa nadole prema Autokomandi. I jedino zanimljivo sto se tu desilo je bilo to da je tamo pre nadvoznjaka kod nekog fakulteta (ne znam kojeg) Audi zatvorio put Stojadinu u kom su bili neki likovi sa Zvezdinim obelezjima, kad ono iz Audija izleti neki lik, valjda pandur u civilu i pocne da vice svojim kolegama koji stoje na tortoaru, da privedu ta lica, kao pravili sranja po gradu i te fore. Takodje je doslo do nekoga cimanja na nadvoznjaku i posle tekme. Svi su nesto trcali prema mostu a niko nije znao o cemu se radi ![]() Igra je koliko sam uspeo da primetim bila ponovo katastrofalna ali ono sto vazi su golovi ![]()
04-25-2004, 11:51 PM
Najveci je problem sto fudbaleri ne zasluzuju onakvu atmosferu.
Gledao sam danas spanski derbi, 100.000 ljudi na Bernabeu, vasionski fudbal.Ali atmosfera ni blizu onoj na Marakani. A onakav fudbal. Sta li fali u mojoj glavi, nesto sam propustio kad sam bio mali, ili sam previse zahtevan. Pa majku mu ja sam taj koji placa da gleda, a ono kod nas obrnuto, nasi fudbaleri jedva cekaju derbi da uzivaju u atmosferi i jos ih dobro placaju za to. :zbunjen
04-26-2004, 05:39 PM
Ja kad odem na tekmu odem vise radi atmosfere, fudbal me ne zanima toliko. Taj spanski fudbal mozes da dozivis na tv-u i bolje nego uzivo(zumiraju ti i sl.) a atmosferu sa tekme preko tv-a ne mozes da dozivis.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|