03-11-2003, 04:41 PM
Sto se tice Torcidinog foruma po meni tu je stvar jasna - trenutno najjaci forum na ovim prostorima. E sad su i tamo pocele price tipa "sta ce Srbi na ovom forumu, dosadni su, banujte ih bla bla bla". Upravo takve gluposti kao i vredjanje na nacionalnoj osnovi dovode do toga da dobar forum ode u 3 k*r**. Kako ljudi nikako da ukapiraju da je ovo mesto za razmenu misljenja i komentara a stadion sluzi za ostalo. Muka mi je vise da bacam pare za Net da bi cito necija nacionalisticka sranja. Po meni ti provokatori su uglavnom klinci koji i ovako i onako nemaju sta pametno da kazu pa ih treba odma banovati, Jebote kad jedan Tima moze normalno da raspravlja sa Hrvatima onda mozemo i svi mi ostali ( i obrnuto vazi naravno).
Ti torcidas nemoj da pricas o onome sto ne znas. To sto je Zorz napisao je sigurno istina s tim sto "pod pola tribine" on ne misli bukvalno na 3000 ljudi nego je to metafora da se bolje docara dogadjaj.
Ti torcidas nemoj da pricas o onome sto ne znas. To sto je Zorz napisao je sigurno istina s tim sto "pod pola tribine" on ne misli bukvalno na 3000 ljudi nego je to metafora da se bolje docara dogadjaj.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!