02-23-2004, 04:48 PM
Na put krecemo nesto posle 6, iako je bilo odredjeno da krenemo u pola 6. Prvobitno su nam dali 3 busa, ali s obzirom da nisu bila puna krecemo sa 2 busa posle duzeg drkanja i cekanja. U busu je bila zajebancija malo sa Vladom mauzerom
Tekma je pocinjala u 8 ali smo navodno morali zbog grobara ici zaobilaznicom tako da je odlazak u Lazarevac bio kata-fucking-strofa, 2 sata se islo i jos smo zakasnili na tekmu srecom kad smo usli bilo je 8:8. Za par minuta dok se nismo sredili na tribini vec su grobari odlepili na 4-5 razlike. Kad sam usao na tribinu kao vidim grobare i nemogu da verujem "sta je bre ovo ?!". Ocekivao sam stariju ekipu iz cacka a ono jebote... uzas. Pola od njih ne znaju ni "Cigani klosari". Otkako smo poceli da navijamo misevi se nisu culi. Navijanje je bilo bolje otkako je megafon presao u kop Brigate pa je zvuk dopirao na celoj tribini. :megafon Lazarevacke delije nisu znale standardan repertoar tako da smo pevali i starije hitove "u srcu mome zivis samo ti", "ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina" i preko 20 pesama upucenih grobarima. Kao i onaj hit "Nanana liga sampiona, liga sampiona" :ruke
U Lazarevcu je bila lepa tekma, fina ekipica i sto je najvaznije KUP JE NAS! Na kraju sveopsta radost, dresovi, majice, trenerke, sorcevi zavrsili su na tribinama.
Povratak je bio brz, i opusten
ampion
slike su postavljene u galeriji.

U Lazarevcu je bila lepa tekma, fina ekipica i sto je najvaznije KUP JE NAS! Na kraju sveopsta radost, dresovi, majice, trenerke, sorcevi zavrsili su na tribinama.
Povratak je bio brz, i opusten

slike su postavljene u galeriji.