05-22-2010, 09:39 AM
С' обзиром да за двадесетак дана почиње такмичење због којег ће велика већина мушке популације широм планете да батали све и да се на месец дана залепи за тв пријемнике отварам нову тему да се и ми мало позабавимо Светским првенством у фудбалу. Сви знамо који је систем такмичења, тако да ћу ја сад само побројати репрезентације по групама.
Група А: Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Француска
Група Б: Аргентина, Нигерија, Јужна Кореја, Грчка
Група Ц: Енглеска, САД, Алжир, Словенија
Група Д: Немачка, Аустралија, СРБИЈА, Гана
Група Е: Холандија, Данска, Јапан, Камерун
Група Ф: Италија, Парагвај, Нови Зеланд, Словачка
Група Г: Бразил, Северна Кореја, Обала слоноваче, Португалија
Група Х: Шпанија, Швајцарска, Хондурас, Чиле
Састав селекције Србије је готово известан јер ће са списка од 24 играча отпасти само четврти голман, а он гласи овако:
Голмани: Стојковић (Виган), Бркић (Војводина), Исаиловић (Заглебје), Ђуричић (Леирија)
Одбрана: Ивановић (Челзи), Видић (Манчестер Јунајтед), Луковић (Удинезе), Суботић (Борусија Дортмунд), Коларов (Лацио), Рукавина (Минхен 1860), Обрадовић (Сарагоса).
Везни ред: Станковић (Интер), Милијаш (Вулверхемптон), Качар (Херта), Кузмановић (Штутгарт), Петровић (Партизан), Нинковић (Динамо Кијев), Красић (ЦСКА), Тошић (Келн), Јовановић (Стандард).
Напад: Жигић (Валенсија), Пантелић (Ајакс), Лазовић (Зенит), Мрђа (Војводина)
Интересује ме каква су овог пута ваша очекивања од селекције Србије? Да ли верујете у овакав избор селектора, самог селектора и репрезентативце? Такође се на овој теми не треба концентрисати само на репрезентацију Србије, већ на целокупно такмичење. Ко од 32 селекције мислите да ће проћи групе? Да ли ће бити великих изненађења на шампионату и за кога мислите да их може приредити? За ког појединца мислите да ће блистати на првенству? И на крају крајева, за које селекције мислите да ће се борити за златну богињу? Толико за сад од мене, а ви слободно цепајте! ;D
Група А: Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Француска
Група Б: Аргентина, Нигерија, Јужна Кореја, Грчка
Група Ц: Енглеска, САД, Алжир, Словенија
Група Д: Немачка, Аустралија, СРБИЈА, Гана
Група Е: Холандија, Данска, Јапан, Камерун
Група Ф: Италија, Парагвај, Нови Зеланд, Словачка
Група Г: Бразил, Северна Кореја, Обала слоноваче, Португалија
Група Х: Шпанија, Швајцарска, Хондурас, Чиле
Састав селекције Србије је готово известан јер ће са списка од 24 играча отпасти само четврти голман, а он гласи овако:
Голмани: Стојковић (Виган), Бркић (Војводина), Исаиловић (Заглебје), Ђуричић (Леирија)
Одбрана: Ивановић (Челзи), Видић (Манчестер Јунајтед), Луковић (Удинезе), Суботић (Борусија Дортмунд), Коларов (Лацио), Рукавина (Минхен 1860), Обрадовић (Сарагоса).
Везни ред: Станковић (Интер), Милијаш (Вулверхемптон), Качар (Херта), Кузмановић (Штутгарт), Петровић (Партизан), Нинковић (Динамо Кијев), Красић (ЦСКА), Тошић (Келн), Јовановић (Стандард).
Напад: Жигић (Валенсија), Пантелић (Ајакс), Лазовић (Зенит), Мрђа (Војводина)
Интересује ме каква су овог пута ваша очекивања од селекције Србије? Да ли верујете у овакав избор селектора, самог селектора и репрезентативце? Такође се на овој теми не треба концентрисати само на репрезентацију Србије, већ на целокупно такмичење. Ко од 32 селекције мислите да ће проћи групе? Да ли ће бити великих изненађења на шампионату и за кога мислите да их може приредити? За ког појединца мислите да ће блистати на првенству? И на крају крајева, за које селекције мислите да ће се борити за златну богињу? Толико за сад од мене, а ви слободно цепајте! ;D