03-08-2004, 02:13 PM
Quote:Nije mi jasno kako su Zadrani uspili izgubit ono, ali samo da vas pitan nakon vidjene te utakmice, po cemu vi zakljucujete da je vasa kosarkaska liga jaca od nase? Mozda neizvjesnija ali nasi vrhunski klubovi su jednako jaki ka i vasi. Kako god da okrenes nema neke velike razlike!
Koji vasi vrhunski klubovi :zbunjen , samo Cibona moze da se poredi sa Partizanom, Reflexom i Zvezdom (kod igra kako treba, kao na pocetku sezone).A po mom misljenju Hemofarm, Buducnost i Vojvodina su sigurno kvalitetniji od Zadra i Splita, a Zagreb je negde u rangu Atlasa.Isto vazi i za Slovence jedino Olimpija i mozda Krka po snazi, bar na papiru, zasluzuju da igraju GY ligu, Slovan da je srpski tim odavno bi ispao iz prve lige (one normalne sa Zvezdom i ostalima).
Dakle mi imamo bar sedam ekipa koje su SIGURNO kvalitetnije od npr. Sirokog, a to su ove cetiri sto igraju GY i umesto Lovcena Partizan plus Hemofarm, Vosa i Atlas.To sto Zvezda trenutno igra ocajno je samo pad forme do koga mora doci u igri svake ekipe s tim sto je kod zvezde to izrazenije nego kod drugih ekipa zbog neiskustva vecine igraca.
Uostalom mi imamo dva tima u FF, a zamisli jos da je Partizan igrao GY ove godine.