Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац
Време је полако да се планира ово гостовање које ће наша група пратити, за разлику од Аба лиге.

Информације за све који се спремају на пут у Крагујевац.
Карата за прву утакмицу са Војводином коју играмо 8. фебруара има. (300 динара)
За полуфинале које играмо највероватније са Радничким 9. фебруара карата нема у продаји јер је домаћи клуб одлучио да нас спречи у појављивању. За утакмицу у гробарском полуфиналу карте се без проблема могу наћи... (300 динара)
Што се финалне утакмице тиче. карата има, као да ови комплексаши из Радничког не верују да ће ући у финале јер нису блокирали утакмице за финале... Ко како уме нека се снађе за полуфинале. (финале 500 динара)

Ја сам узео карту за финале и саветујем свима који намеравају да се појаве да на време обрате пажњу на карте јер ће мурија вероватно да зауставља и враћа све оне који немају карту. Не морам да вам објашњавам колика је ово посластица и да ће на једном месту бити  пристутне три групе. Обратите пажњу посебно јер су по мени домаћини највећи комплексаши у лиги и увек буду неки инциденти у којима салећу издвојене појединце и слично.

Ово нам је прилика да прославимо неки трофеј у баскету још од оног Новог Сада. Боља позивница не треба.
Reply

Messages In This Thread
Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - by obelix - 02-01-2013, 06:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)