02-01-2004, 12:13 AM
Ljudi smirite dozivljaj ;pljuga , sad odjednom svi pljujete po toj ligi, dobro neki su takve stavove imali i ranije sto je ok, a videcemo koliko ce ljudi biti na Splitu, pa onda da vas pitam. I neka mi neko kaze da li je Pionir bio puniji u poslednjih godinu dana, osim kad se igralo sa Hrvatima i da li je bila bolja atmosfera, mozda za derbi, ne znam? Slazem se sa vecinom da ta liga nije ne znam sta i da je vise potrebna Slovencima, Hrvatima i Bosancima nego nama ali opet mislim da je na neki nacin zanimljivija a sigurno profitabilnija, sto je po meni glavni razlog da Zvezda igra tu ligu.Pare su sad najbitnije, znamo u kakvoj je situaciji bio klub ranije a i mislim da ne bi imali pola od ovih sponzora da ne igramo tu ligu. Sto se tice ovih incidenata, skandiranja, bacanja upaljaca i slicnih sranja, molio bih za malo objektivnosti jer nismo ni mi nista bolji. Je*emo sve po spisku jedni drugima i mislim da tu nema izuzetaka :finger .
Fakat je da se u toj ligi uzima kinta i dok taku bude, mi cemo je igrati, svidjalo se to nama ili ne. Ipak je, sto kazu, sport veliki biznis. Znam da je s navijackog stajalista domaca liga atraktivnija, jer ima vise gostovanja, derbi ...
Istina je da im mi spasavamo tu ligu a oni se ponasaju kao da smo deveta rupa na svirali, ali to je problem nase uprave koja to dozvoljava, s druge strane trener nam je jedan od osnivaca te lige i nisam primetio da bi Zvezda zbog toga imala neke beneficije, cak suprotno
.
To sto se tice finala, ok ispalili su nas ali valjda imamo zagarantovano za iducu godinu. I opet kakve svrhe ima F4 recimo u Bg ako se mi ne plasiramo ili da bude recimo Zvezda: Reflex. I opet nema protivnickih navijaca. Kao prosle prosle godine u Tivoliju, finale: hiljadu Hrvata i kusur Slovenaca, je*es takav F4.
Cekam taj dan da i ZVEZDA zaigra u Euroligi, onda me stvarno zabole za GY
.
Fakat je da se u toj ligi uzima kinta i dok taku bude, mi cemo je igrati, svidjalo se to nama ili ne. Ipak je, sto kazu, sport veliki biznis. Znam da je s navijackog stajalista domaca liga atraktivnija, jer ima vise gostovanja, derbi ...
Istina je da im mi spasavamo tu ligu a oni se ponasaju kao da smo deveta rupa na svirali, ali to je problem nase uprave koja to dozvoljava, s druge strane trener nam je jedan od osnivaca te lige i nisam primetio da bi Zvezda zbog toga imala neke beneficije, cak suprotno

To sto se tice finala, ok ispalili su nas ali valjda imamo zagarantovano za iducu godinu. I opet kakve svrhe ima F4 recimo u Bg ako se mi ne plasiramo ili da bude recimo Zvezda: Reflex. I opet nema protivnickih navijaca. Kao prosle prosle godine u Tivoliju, finale: hiljadu Hrvata i kusur Slovenaca, je*es takav F4.
Cekam taj dan da i ZVEZDA zaigra u Euroligi, onda me stvarno zabole za GY