02-01-2004, 02:13 AM
Quote:.. da odgovorim na ovu gore konstatacijuSlazem se sa svim, kao sto svi mogu primetiti i kvalitet u celini je iznad Slovenackog i Hrvatskog basketa.
da napunila se sala kad se igralo sa hrvatima, al to je samo protiv cibone i donekle splita, a sta je sa ostalim takmicama, gdje se igra protiv Sirkog, Krke, i ostalih jadnih timova. Ja mislim da bi prosjek gledaoca bio DALEKOOOO veci da se igrala nasa liga, Osim derbija tu su utakmice protiv Vose, Buducnosti, Hemofarma, i FMP-a koje imaju daleko vecu posjetu od utakmica protiv gore navedenih timova. Sto znaci samo zato sto protiv Cibone nam je hala puna, neki misli da je profitabilnija liga...... NIJE :nene
Jeste profitabilna, ne znam da li sam to vec pomenuo ali sagadin (jedan od glavnih organizatora te lige (SIDRO company)) je i sam izjavio da oni posluju najvise zbog Zvezde sa plusom dok u prvoj godini kada je samo Buducnost igrala ta liga je bila neinteresantna publici tako da su tu godinu zavrsili sa minusom tacnije organizatori te lige. i to je to,
vezda je zivot, sve droge su sitnica!