02-01-2004, 09:50 PM
Zbog pomenutih cinjenica i nekih stavova mi ni ne pada tesko da se finale igra u ZG. Polako mi je vec dosta tog lozenja na te Hrvate, jeste da ih ne volim ali me vec zabole za njih. Svaka tekma isto, oni napusavaju nas, mi njih itd, i ostane na tome. Sto se toga tice bilo bi dobro da se pocinju dogovarat kao ovi Poljaci, a ne ovo non-stop napusavanje preko foruma itd. Jebote, pola topica na delije.net je zakljucano zbog njih. Ko zeli nek se dogovori pa :boks :batine i sta bude bude ;pljuga .
A za F4, i pri toj odluci je glavnu ulogu odigrala kinta, boli njih racku za nacionalnost, vide sansu da bolje zarade sledece godine i to je to, a svi nesto pizde kao zajebale nas ustase :nene . Inace F4 bi trebalo da se odrzi od 16. do 18. aprila, znaci vikend. Na kraju krajeva vazno je da i nasa Zvezda dobija nesto (sto u finansijskom sto u sportskom
ampion smislu), od toga sto igra tu ligu.Ajd u zdravlje ;pivo !
A za F4, i pri toj odluci je glavnu ulogu odigrala kinta, boli njih racku za nacionalnost, vide sansu da bolje zarade sledece godine i to je to, a svi nesto pizde kao zajebale nas ustase :nene . Inace F4 bi trebalo da se odrzi od 16. do 18. aprila, znaci vikend. Na kraju krajeva vazno je da i nasa Zvezda dobija nesto (sto u finansijskom sto u sportskom