Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
смедерево-Звезда, недеља 13ч
Ваљда ће -господа- из управе да се освесте и да буду свесни својих срамних потеза у Новом Пазару наук за у будуће Sad наша реакција благовремена у нашем стилу као и увек Big Grin мени је текма била у сенци ових дешавања али освојили се бодови то је битно Confusedampion

ЗБЕЗДА ЈЕ СЕВЕР :megafon

[Image: 0607_smed_cz_2.jpg]

[Image: 0607_smed_cz_3.jpg]

[Image: 0607_smed_cz_4.jpg]
b]Ми за тебе живимо !!! [/b]

[Image: baner.jpg]

Заувек чувају те твоји синови !!!
Reply
Одличне слике! Изгледа и боље него што сам мисллио!
Иначе опет малтретирање од стране жандара, пописују сад и таблице кола, прате колоне...стварно смарају! Смрт жандарима!
Reply
Стварно је било добро... Мале осцилације у навијању...

Као што рече Кики, не свиђа си ни мени онај начин вођења утакмице... У једном делу навијања се почне песма, отпева се један круг, па онда мењај и тако пар пута...

Све у свему ОК
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Reply
Одлично издање данас у Смедереву,мада у то нико није ни сумњао да неће бити.
Много добро изгледа на фотака колико видим.

Оно што треба нагласити је чињеница да су се опет током целог путовања спроводила толика репресија и издркавања од стране жандара,да то више није нормално.
Све се прати и све се зна,ко што каже Радомир.Колона возила иде једна за другом,ни у једним нема навијачких обележја,тачно знају кога да искључе са пута и да га усмере на дужи пут около целог округа где се налази град Смедерево,намерно праве застоје да би испровоцирали комплетну ситуацију.
Reply
У једном даху пишем овај пост... Наставља се серија одличних гостовања у СД! По мени после ЈНА и НС најомиљеније гостовање...
Што се тиче саме текме, овако... Бројност одлична, навијање сасвим ок... Деспоти и УС се нису примећивали, сем у пар наврата, као да смо били сами на Тврђави! Корео су чак и имали... Прво полувреме бих нагласио Још једна победа и титула која грми првих 10ак мин, као и Нема дана која се пева врло добро и по примању првог гола, и која није престала да се пева и по изједначењу... Пале се 2-3 бакље... Други гол доноси додатну ињекцију и још боље навијање! Шири се и транс, чију сам садржину тек по доласку видео, јер сам био скроз на врху трибине! Јбг...
Друго полувреме почиње кореом са балонима у бојама Србије... Запао ми је црвени, кога ћу чувати као драги сувенир... ;pljuga Пали се пар бакљи, а ови топовски удари су чудо! Како само подстичу навијање! Пуне трибине грми најмање 10мин! Лудница! Стандардан репертоар песама, са мало заборављеном Напред Звездо, само напред Звездо... За крај поново Нема дана, са којом и испраћамо наше играче у свлачионицу...
Није ми жао живаца које сам покидао да би стигао и бодрио свој вољени клуб у СД! Уморан сам, не могу више...
ИЗВИНИТЕ НА ДУЖИНИ ПОСТА... Smile
Reply
Одлично гостовање! Пре текме керови нам нису дали да једемо :bes А занимљиво је било кад је један пандур почео да објашњава како је и он ватрени Звездаш :o , али једноставно не сме да нас пусти у град... Smile Ту се расправљамо једно пола сата са њима, да би на крају кер полудео и почео да се дере као ненеормалан, при чему је изјавио какао га ,,боли курац што смо ми гладни" , и да му сјашемо са истог... Онда је дошло појачање и снимили су нас све до једног (мада не знам шта ће видети јер је одмах почело маскирање)... Од домаћих "навијача" ни трага ни гласа...
Навијање одлично...
Reply
Sjajno navijanje, i jedna odlična koreografija a pritom veoma jednostavna.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Reply
Шта друго рећи сем да се пут исплатио Smile
Без икаквих замјерки за бројност, навијање, кореографију, пароле...
Браво Делије namigivanje
п.с. ех, да се само још нисам онако укрмачио при изласку са стадиона... :lol:
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Кад се већ жалите на малтретирање од стране пандура и снимање само да вам пренесем једну информацију... Другар који је редован на трибини и неки од вас га вероватно и познају прошле недеље је онако чисто информативно отишао на једну бг прволигашку утакмицу и ушао на трибину са навијачима тог бг клуба (небитно ког) где га је пар пандура које он каже у животу није видео (а на Северу је 10 година) питало шта ћеш ти овде ти навијаш за Звезду??! Значи све вам је јсно, не снимају они безвезе, гледају, памте, спремају се, боре се против нас као да смо државни непријатељ бр.1... Будите на опрезу...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Кад смо већ код жандара:Нас петорица у мерцедесу старом 30 година(ако се неко сећа,правли смо застој на ковинском мосту'јебига,машина не слуша увек Big Grin ) без иједног Звездиног реквизита покушавамо да скренемо после моста и уђемо у град,а пандур као да нас све познаје вади "СТОП" и каже(наравно љубазно као и увек :bes )"МОМЦИ,КРОЗ ГРАД НЕ МОЖЕТЕ,САМО ПРАТИТЕ ПАТРОЛЕ МИЛИЦИЈЕ И СПРОВЕШЋЕ ВАС ДО СТАДИОНА!!!"
Све ме ово наводи да се запитам да ли је ово нормална држава и има ли та мртва милиција другог посла осим да упамти лице сваког навијача у држави.
Небитно,опет нису успели у својој намери да нас испровоцирају и опет смо им показали да смо ипак за њих господа и да могу да нам се напуше курца! :finger
Свака част свима који су били јуче-ОДЛИЧНО ГОСТОВАЊЕ УПРКОС СВИМ ПРИРОДНИМ И ОНИМ ДРУГИМ НЕПОГОДАМА... :ruke
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: