Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EXIT 05
Pa,neverujem,dobijas samo jednu ulaznicu koja vazi za cetiri dana,jedino da uradis semu ko i ja-neko ko ide a imas poverenja u njega pa mu "iznajmis''za preostala dva dana.
Ko zna mozda CC-a i Underworld stave na slabije posecene dane(cetvrtak,petak)pa onda mozes i da je prodas.
Reply
Zaboravili ste na Slayer i Sick of it all......

Zestoko,burazeru! ;pljuga
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply
Slayer???Jel to prvoaprilska šala...Tom Araya na EXITU :zbunjen
Reply
Program Dance arene se polako privodi kraju. Poslednji koji su potvrdili svoj nastup su čuveni 2manyDJs.

Trenutni line up druge po redu najveće bine na EXITu izgleda ovako:

ČETVRTAK 7. jul: Dave Clarke, Felix Da Housecat, Joris Voorn (Live), Glimmer Twins, Filthy Dukes, 2manyDJs,

More TBC

PETAK, 8. jul: Carl Cox & Friends - vocalists Saffron (Republica) & Onalee (Reprazent), Michel De Hey, Marco Nastic&Dejan Milićević, DJ Preach, Vladimir Acic, More TBC

SUBOTA, 9. jul: Sasha, Tom Stephan, Infusion (Live), Lee Burridge, Dee Face, More TBC

NEDELJA, 10. jul: Danny Howells, Evil9 (Live), More TBC
Reply
Da ne otvaram novi topic...

Darren Emerson u SKC-u 22.04. ali na sajtu SKC ne vidim najavu, niti znam koliko su karte. Ljubitelji Darrena, dajte neki info...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Classic Stage na Exit-u 05? :o
Koje loodolo! ;pljuga

"Po prvi put, ove godine na Exit-u biće organizovan i stage koji će biti primarno orjentisan na klasičnu muziku. Exit Tim je ove godine postavio za cilj da se ode još jedan korak dalje u nastojanju da svi kvalitetni muzički prvaci budu zastupljeni na tvrđavi tokom četiri dana Exit-a..." (bravo, bravo!)
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Uvek neko iznenadjenje,nesto novo...to je slican potez dovodjenju Zvonka Bogdana prosle godine...
Reply
Uh oh samo slusam Psy_trance i zato 23 april na dan derbija

dolazi nikola prosper u halu jasa u jagodini i pocinje od 9 do 2 i odmah after od 02:30-07!!!!!!!!!

al ce da bude na exitu neka psydza ove god? namigivanje
Reply
Quote:ali na sajtu SKC ne vidim najavu, niti znam koliko su karte. Ljubitelji Darrena, dajte neki info...
Izvođač: Darren Emerson
Mesto: Studentski Kulturni Centar
22.04.2005
23:00
800.00din
( www.biletservis.co.yu )
[Image: pobednik.jpg]
Reply
To sam danas saznao, ali juce na sajtu bilet servisa nista. Ja cu tamo da palim, pa ako neko jos hoce...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)