Threads: 18
Ja sam sinoc hteo da se zaronim na dno chashe i ubijem svu tugu u alkoholu ali s obzirom da nikom drugom nije bilo do pica... Zabo sam menadzer do 5 ujutru i evo sad sam se probudio.
Pokushash koliko je to moguce da zaboravish na utakmicu, mislish o nekim drugim temama. Ipak mi koji smo stalno na severu i koji volimo Zvezdu ko familiju, ne mozemo tako lako da zaboravimo. Mogu da zaborave matorci koji su u fazonu "Shta ja imam od toga. Shta je meni Zvezda dala. Ove na terenu boli kurac samo uzimaju pare". Ja mislim malo drugachije.
Threads: 12
Quote:Ja sam sinoc hteo da se zaronim na dno chashe i ubijem svu tugu u alkoholu ali s obzirom da nikom drugom nije bilo do pica... Zabo sam menadzer do 5 ujutru i evo sad sam se probudio.
Pokushash koliko je to moguce da zaboravish na utakmicu, mislish o nekim drugim temama. Ipak mi koji smo stalno na severu i koji volimo Zvezdu ko familiju, ne mozemo tako lako da zaboravimo. Mogu da zaborave matorci koji su u fazonu "Shta ja imam od toga. Shta je meni Zvezda dala. Ove na terenu boli kurac samo uzimaju pare". Ja mislim malo drugachije.
Taj fazon, samo sto sam ja igrao PES 4, sa Zvezdom...Onda sam puko 3-0 i otisao da spavam u divnom raspolozenju...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 24
Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse.
Ali sad sam u kurcu... Do subote, Jedinstva i tekme sa partizanima
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Quote:Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse.
e svaka ti cast kako si mogao..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 17
Quote:Godra Wrote:Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse.
e svaka ti cast kako si mogao..
:rofl
Pa mora na nekome da iskali bes
Brate o toj temi sam bash sinoc raspravljao sa ortakom.
Da mi je doshla najbolja riba na svetu, VERUJ MI ne bi mi se digo.
Bez foliranja...
Threads: 1
:keez
Dzaba, ja od onakvog stresa nisam mog'o ni da

pava
Threads: 24
Quote:Godra Wrote:Ja sam :jebanje pa mi je bilo lakse.
Da mi je doshla najbolja riba na svetu, VERUJ MI ne bi mi se digo.
Nikad od tebe jebac :finger
Salu na stranu, svako ima svoj ventil...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 0
Sa ortacima sam pevao pesme sa severa jedno pola sata, odma mi je bilo lakse.
Threads: 8
Quote:Када смо примили петарду од ПСВ-а другари су ме носили кући колико сам био пијан
Kad smo primili petardu u Ajndhovenu, bio sm opusten. Razbili su nas i tacka. Lutao sam s jednim Englezom po barovima, nova studentska godina je upravo pocinjala, pa su studenti organizovani po predmetima (u istim majcama) cirkali ko blesavi. Pojeo sam najbolji kebab u zivotu. Sutra smo se lecili od mamurluka novim kolicinama piva, da bi mrtvi pijani seli na avion za London
U Leverkuzenu sllicno, pukli s trojkom, a mogli s sedmicom, pevali u transu na trbini dugo u noc, zakucali se u hotelski bar i pili izvanredno pivo iz Kelna.
To su porazi koje podnesem bez problema, posteno su nas drknuli, a navijanje je bilo odlicno i dokazali smo po 1000. put da smo najverniji.
Ovo? Ovo je smrt. Ovakav poraz. Ovde ne pomaze ni gudra ni alkohol ni sex, samo vreme...