Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ино гостовања...
Lucky , licno ,bilo bi mi krajnje nebulozno da na "organizovano" gostovanje krene kako ko misli da je zasluzio!
Poslednjih godina , nasa navijacka grupa , ostavila je poprilicno dobar utisak u Evropi , tako da bi i izbor ljudi za ino gostovanje bio potpuno logican!

Potrebni su kako "fizicki" kvaliteti (da mozes da izdrzis sve sto "data" situacija zahteva od tebe), tako i svest o tome da predstavljas svoju navijacku grupu , pojavljivanjem na takvom gostovanju!
Da ne blamiras sve ljude oko sebe nekakvim neandertalskim ponasanjem... (krivis se od alkohola , ne postujes dogovor , bacas ljude oko sebe u problem koji nikada nije smeo da se dogodi ...)!

Bilo bi lepo kada bi nas krenulo 3000 na ino gostovanje iz Beograda i unutrasnjosti,ali bi to tada znacilo i vise ljudi na manjim tekmama i razumevanje na pravi nacin svega oko cega se danas zalazemo!

Svi ljudi koji zaista kapiraju fazon ,bilo iz Beograda ili unutrasnjosti,imali su i imaju mogucnost da organizovno odu na ino gostovanje!

Drugari moji...nema ljutnje! namigivanje
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Стрпљења људи...

Има нас још квалитетних на трибини али морамо бити стрпљиви и истрајни у томе што радимо и све ће доћи на своје место...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Право да вам кажем, није ми никакав трип да се на гостовање иде "свако за себе". Већ две сезоне, од како се трибина осамосталила, на домаћа гостовања иде се "како се ко снађе". Неко оде са екипом, неко са два три ортака, неко сасвим сам. Углавном сви смо задовољни бројем људи на домаћим гостовањима. Али...тек када дођемо на тему иностраних гостовања, ми размишљамо о "квалитету". Када бисмо на домаћа гостовања ишли, на неку фору, сви заједно, маса људи би се брже шлифовала уз екипу.
А и лепше је (и навијачкије) када путујемо сви заједно...
[Image: pobednik.jpg]
Reply
@lucky_star
U potpunosti se slazem sa tim.Ajde razumem sto se tice inostranstva najbolje je kad idu samo pravi ljudi koji treba da nas reprezentuju,i naravno da nema mesta za one koji ne mogu pruziti 101%.Ali gostovanja tipa Cacak,Smederevo,Zrenjenin,Kula mogla bi organizovano masovno da se odrade,jer bi tako ljudi koji nisu u ekipi jos vise navijacki sazreli,a siguran sam da bi i vise ljudi islo.
Reply
rsf, nije bitno da li sam u mogucnosti da idem na gostovanje ili ne, da li sam visok ili nizak, da li sam prestao da idem na utakmice pre godinu dana, ili pre nedelju dana, ili cu,pak, da prestanem sutra da idem; da bi mogao da donesem sud o likovima koji 'glume' da ce da idu, a nikada, u stvari, nisu imali ozbiljnu nameru da odu, a takvih je masa i na forumu i inace. A ja sam, kao i jos neki, o takvima pricao. O onima koji na pricu i kroz pricu zele da steknu postovanje.

Jos za kraj, moras da ukapiras - i ne samo ti; da to sto vise ne idem na utakmice redovno, ne znaci da necu opet da idem, ne znaci da nisam bio pre neki mesec na nekoj utakmici, i najbitnije, to mi ne oduzima pravo govora, misljenja logickog zakljucivanja, svakako mi to pravo ne moze oduzme pojedinac, kao, na primer, ti. Da ne govorimo o tome, nazalost naravno, da sam, iako relativno mlad, isao na utakmice kad 70% danasnje tribine nije islo, i zato mani (te) setih diskvalifikacija"gastos" i sl.

Ziveo
Reply
Жив ти био и опет долазио... Али ти као да си читао туђе постове... Нигде нисам спомињао ствари о којима причаш, висина, тежина, снага, интелигенција, залагање (мада све то јесте битно)... Ти не идеш и као такав не смеш да пљујеш оне који не иду... Посебно са лагодне даљине од више хиљада километара... Ти као да не знаш због чега си тамо а не овде... Људи овде имају проблеме, боре се, црнче за сићу коју пресипају из шупљег у празно и остављају за овакве догаћаје, али не остане увек за тако нешто... Никог не оправдавам, али они који иду једини имају право да пребаце онима који остају у БГ и ту је тачка на ову причу, сви остали могу да дају евентуално предлоге како да се следеђи пут иде у већем броју, ко може да помогне у томе, информацијама које су се и овде појављивале олакша људима припрему папирологије итд...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:rsf, nije bitno da li sam u mogucnosti da idem na gostovanje ili ne, da li sam visok ili nizak, da li sam prestao da idem na utakmice pre godinu dana, ili pre nedelju dana, ili cu,pak, da prestanem sutra da idem; da bi mogao da donesem sud o likovima koji 'glume' da ce da idu, a nikada, u stvari, nisu imali ozbiljnu nameru da odu, a takvih je masa i na forumu i inace. A ja sam, kao i jos neki, o takvima pricao. O onima koji na pricu i kroz pricu zele da steknu postovanje.

Jos za kraj, moras da ukapiras - i ne samo ti; da to sto vise ne idem na utakmice redovno, ne znaci da necu opet da idem, ne znaci da nisam bio pre neki mesec na nekoj utakmici, i najbitnije, to mi ne oduzima pravo govora, misljenja logickog zakljucivanja, svakako mi to pravo ne moze oduzme pojedinac, kao, na primer, ti. Da ne govorimo o tome, nazalost naravno, da sam, iako relativno mlad, isao na utakmice kad 70% danasnje tribine nije islo, i zato mani (te) setih diskvalifikacija"gastos" i sl.

Ziveo

Е па видиш битно је да ли идеш на утакмице редовно или не идеш, да ли идеш на гостовања (небитно да ли су то домаћа или страна)... Битно је и да ли живиш у Београду или Новом Саду или Чортановцима... Све је то битно.
Не можеш да седиш 5000 км далеко од Београда, да одеш на једну утакмицу годишње (питање је да ли и то урадиш) и да судиш некоме што се интересује за одлазак у Чешку... То што што си као млад ишао на утакмице кад нико други није и био си сам на северу вероватно, ма дај човече какве ти ствари пишеш...
Ништа ти ниси бољи од тих неспособних или незаинтересованих који не могу или неће да оду у Чешку...
Зато лепо уздржи се од паметовања било коме, ако имаш нешто конструктивно да напишеш напиши а у супротном ако опет добијеш инспирацију да неком нешто попујеш, искулирај...
Тако ти нико неће одузети твоје право говора и повредити твоје уставно право писања на форуму :rofl
Reply
Quote:
Radza Wrote:Kao i obicno, oni koji uvek idu! Muka mi je kad procitam po forumima kao svi se nesto raspituju a ni 0.5% od tih nece da ide.

идеш ли ти?

A ti?
Reply
Quote:
радомир Wrote:
Radza Wrote:Kao i obicno, oni koji uvek idu! Muka mi je kad procitam po forumima kao svi se nesto raspituju a ni 0.5% od tih nece da ide.

идеш ли ти?

A ti?

Не.
Reply
Тема је интересантна и много је шира, мислим на то да се не тиче само иностраних гостовања него навијачког покрета уопште... Али ми се чини да иде мало у погрешном правцу...
Посебно се не слажем са констатацијом да се људи безвезе распитују и пишу и ако наводно знају да неће ичи.
Углавном се писало о информацијама које могу добро да послуже појединцима који иду у соло режији, и у то сам се лично уверио...

Истина је да је раније било много више непотребних прича на x страна и ко зна каквих лупетања али мислим да су та времена прошла.

Имамо чињенице, као што је пар пута речено нпр. 150 људи на рукомету и 300 на Бањици (фудбал). У ова два примера позитивно је то, барем по мени, што је ту 80-90% људи било из "екипе", мислим на људе у групама и оне који су редовни...

По мени расправа треба да иде у правцу како проширити/ пробудити ту навијачку свест код људи који нису у групама и наравно проширити/ повећати број редовних али да схватају фазон...
Такође што је lucky star поменула и боља организација домаћих гостовања, мада знам да "надлежни" увек раде на томе иако се сусрећу са великим проблемима (аутобуси...)
Milka Casuals
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)