Threads: 0
Zaista ne volim da pisem posle tekme o dogadjajima jer ima onih koji to bolje cine, i pre svega sadrzajnije, zato cu rasclaniti jucerasnji mec po svom nahodjenju.
Koreografija je uspela i to je najbolji deo nas na severu.Posebno je bilo lepo kad su najloni na kraju razbacani, stihijski leteli zahvaljujuci vetru.
Navijanje nikad gore i nikad prazniji nisam napustio maru nego juce,pa zar smo i mi morali da podbacimo? Mars na drinu i nisu nas slomile su fijasko ali nevidjen bukvalno je pevalo 5% u tim trenutcima i sever je zvucao jezivo nikad slabije.Mislim da na velikim tekmama ne treba daviti sa jednom pesmom 10-15
Ukratko:
- Na severu puno gube iz raznih krajeva Srbije
- Vecina "gledalaca" na severu ne zna pesme, pa je i slabo zvucalo
- Od svih 90 minuta koliko je trajala tekma, bar 10 minuta se culo do jaja, i to na foru starijih pesama
- Cobani sa mobilnim telefonima, "braaaate, ja sam na severu, jebote, bolje je nego na koncertu Indire Radic"
- Nekoliko "evropljana, "derbijasa" ili "aleale" kako god dobilo par udaraca ali srecom R. GMCZ je bio Unproforac pa su neredi spreceni. Ale ale su se popeli na sipku i poceli pametovat. Ali majku mu jebem, ni "Nisu nas slomile" ne znaju, naravno...
- Isto Heroesi smiruju situaciju
- Koreografija odlicna, ali mislim da je trebalo nesto drugo pisati jer su fudbaleri poludeli i hteli sto pre da daju gol, i na kraju Rozenborg je igrao bunker i kontru... bedak
- Upaljen je solidan broj baklji, i tako je prekinut "post"
- Vecina alealestina ne zna pesme, veliki broj pravih navijaca je ispaljen, tako da su bili na Jugu, naravno ne dozvoljavajuci nikom da ih osisa ko ovce
- Da je bilo vise pravih navijaca, barem 500-1000 koliko imaju propusnice, sever bi se itekako bolje cuo, ponovio bi se derbi, a izgledi za pobedu bili bi veci. Ovako skicanje, vikanje cobana nikom nije nista doneo.
Threads: 12
Iz Nisa je islo 12 autobusa prema nekim informacijama, ali ne svi u isto vreme. Okupljanje je bilo u centru gde se posle pevanja uz megafon i par upaljenih dimnjaka krenulo ka mestu gde su nas cekali busevi. Oko pola dva su krenula sest puna busa uz fenomenalnu atmosferu koja je nagovestavala pobedu naseg tima...
Kao i obicno na autoputu smo se sretali sa Delijama iz svih gradova pocev od Aleksincana, preko Krusevljana, Pirocanaca, Jagodinaca, Paracinaca do jednog busa iz Sida. U svim buseviima se gorilalo uz mnogo :flasa a inace murija je stajala ispred nekoliko pumpi tako da nismo bas mogli da stanemo gde smo hteli. Oni nama :nene mi njima :finger i sve tako do jedne pumpe kod Velike Plane ako se ne varam. Tu se skupilo blizu 20 buseva a najgore je prosao kamion AMSJ-a sa cijeg krova se vodilo navijanje 15-tak minuta, okolo su letele flase (zamalo oko da izgubim) a demolirana je i neka tabla sa turskom zastavom.
Kako smo se priblizavali BG-u atmosfera je bila sve zesca, a pocelo je i lagano da se smrkava. Kad smo prosli naplatnu rampu opet je bilo krace zaustavljanje, a ja i drugar smo izbrojali 23 autobusa. E sad problem je bio sto su nasi dobili samo 50 karata za sever :bes
tako da je vecina nislija ( i ja medju njima) bila na jugu, valjda je jug zato i bio sinoc bolji neg obicno kako spomenu neko...
Koreo je stvarno izgledao predivno i tu smo potvrdili da smo najbolji u ovom delu Evrope, a i sire. Na stadion sam usao malo pre 18h, a vec tada se videlo da ce biti pun stadion i dobra atmosfera. Kada je sever pre pocetka tekme cutao mi smo malo dizali atmosferu pa kada je sever uzvracao video sam kako je misevima na derbiju kad ih nadglasamo kao i obicno...
Za navijanje se ne moze reci da je bilo jadno, ali moze to mnogo bolje. Pored mene je bilo par likova iz Republike Srpske i navijali su ceo mec isto kao i sve nislije i svi znaju sve sve pesme, a karte za sever dobijaju negi brdjani, stvarno bruka...
Sto se samog meca tice ne bih mnogo o tome, vec sam se sinoc dovoljno iznervirao. Tesko je reci kako je igrala odbrana, kad su norvezani imali samo par ozbiljnijih napada, a izgleda da nasi bolje funkcionisu kad se duzi deo meca brane. Leva strana je bila slaba, Sarac nije slao upotrebljive lopte indisponiranom Zigicu, a i mnogo je ispadao u odbrani, dok je Perovic pored vrlo lose igre kriv za gol. Djordjic se najvise trudio i nekako povezivao nase redove na trenutke, Mladenovic i Markovic su bili dobri u prvom pol. ali kad se Markovic povredi ode mast u propast. Ocigledno je da nam fali duza klupa i jos jedan raspolozeni napadac (Stojanovic se nije video).
Nemojte sada svi da ocajavate i da odmah napadate Muslina nego da izdrzimo ova kola na vrhu tabele pa slavimo jesenju titulu.
P.S. Vidimo se u Novom Sadu
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Threads: 3
Sto se tice juga meni je bio shit jer eto jedino kod nas malo razredjenije bilo pa je onda i slabo bilo a istocnije je bilo mnogo bolje.
POZDRAV!!!
Jeli kada se igra u sa Vosom mozda dodjem(jeli u NSu).
P.S. Kazete niste nas videli a dali je neko bio u 17:30 na stadionu(jugu) kad smo mi dosli jer je tada ceo tadanjski jug uputio samo nama aplauz jer mi nismo ko normalni usli mirno vec sa:
MI IMAMO SVOGA TICA RADOVANA KARADZICA
i
DELIJE,DELIJE 'AJMO SVI U GLAS RADOVAN KARADZIC NAVIJA ZA NAS.
Da se pokaze da smo iz RS.
Ljudi izgleda samo meni ne valja navijanje na jugu jebiga ja sam bio na onom mestu gdje je jedino bilo jos mesta(pa sada pogadjate) odnosno kod najveceg transparenta na jugu :rofl .
Bilo je dosta pozorisne publike paj e zato meni nekako solidno bilo.
Ja sam dosta pevao ali mislim da je taj moj deo samo pola tekme.
Ujurto oko 8 smo se poceli okupljti u cb "M" u Modrici.
Oko jedanaest je trebalo krenuti ali je kasnio drugi bus pa smo krenuli u 11-20.
U restoranu MLADOST(20km od modrice) nas je cekalo 17 autobusa koji su izgubili strpljnje pa su otisli.
Mi smo usput malo demolirali jedno bus stajaliste u nekom selu(opsitina Brcko DC).
Onda dolazimo u bijeljinu dobijamo karte za drugi bus.
Tu je malo jedna frka sa likom iz busa koji hoce nazad jer je vodju malo zakacio za megafon i megafon mu je nabio zube.
Ovaj mu opsuje majku i sad ovaj u pjanskom bunilu oce nazad(bacio je licnu).
Dolazimo na racu(RS) tu pokupimo 5-6 momaka iz Prnjavora koji su isli sa Derventom koja je satro skinuta zbog nemanja putnog nalog(AKO BOG DA AKO BOG DRINA VISE NECE BITI GRANICA MEDJU SRBIMA).
Dolazimo pred Srbijansku granicu onda je tu mala frka jer je guzva bilo je desetak buseva(ostali nas cekali posle granice ali ubrzo otisli).
Onda svi fino svratimo kod jednog cicice u prodavnicu koji nas casti(samo nas bus+ostali) jedno 200KM(ostalio jedno 250-300) vrednosti robe kako smo mu bili zahvalni tip je izleteo da uhbati jednog momka a kod je on njega jurio ostali su kupili a tri zene unutra su pocele da kenjaju.
Uskoro murija dolaazi i zatvara radnju kad ce njima ovaj smo je najvise "para" potrosio u tom lokalu njima kao sta je oni kazu zatvorili zbog pljacke kaze on jebem im ja mater eto sad posten svet ne moze dakupi kad ce murijak eto zbog pojedinaca vi posteni ispastate.
I Tip ih tu nudi :flasa ,dok se moj drug malo vozao po cicinom dvoristu na bajs pa je za uspomenu poneo cic.Tu smo pokupili nekoliko ljudi iz Brckog.Bilo je dosta brcaka sa kolima kojima se bus sjebao pa smo ih castili usput.
Posle u motelu ruma na auto-putu skidamo(skida onaj od gore) piva vrednosti 900 dindzi i tu dolazi njemu vodja kao da vrati i pita ga sta je uzeo a on ce nisma nista samo 30 limenki.
I tu nam kuja jebem je u ustakaze da ce Zvezda izvuci deblji kraj sa 1:0.
DOlazimo u BGD kad kazu fali nam jedan(izgleda sala).
tekma normala ulazimo na stadio i dobijamo aplaus pa onda nastaje malo frke za transparent nece da ga stave.
U povratku u jednom selu(ops. Bijeljina) smo imali pauzu zat vremena izbuja tuca gde tip od jedno 180kg prvo ganja utokom jednog po restoranu a posle istog tog(preko 2m i dobro nabildovan) sopa pepeljarom u glavu onda dodje murija i tamo je nesta radila mi se povukli i bili tu jos malo.
Dobro nije to bitno ali mi je smesno kada je pocela tuca mi koji smo bili napolju ovaj jedan kaze gledaj nasih sto ce pda polete napolje ni ne zavrsi kad eto jedan na drugom trce.
Ovaj jedan ide sa viljskom u ustima(cevap jeo) a drugi nosi tanjir.
U MD dolazimo u 4sata.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Kiza daj nove slike i fajlove.
Modricha, brate bez frke, ja sam jos protiv Odensea aplaudirao kad su tvoji usli sa transparentom. Nema sanse da se ne vidite. :lol: :lol: :lol:
Zvezda je dala svoj maksimum,ipak mi smo najmladja ekipa u Evropi.Nas cilj je dupla kruna i na dobrom smo putu da je osvojimo.
DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA....... :ruke :ruke :ruke
 ampion
Ma sve je meni bilo jasno kad je:
-napolju krpez od cigana kupovana kao luda
-tapkaros radije cepa kartu nego da spusti cenu za 100din.
-svadjam se sa stondiranom bagrom u parku(kos Stepinog vajata) sto ne pevam sto oni forsiraju,ti isti posle cute na stadionu
-sever zvoni uz Bajagu i od antigrobarskih pesama
-kad stoka lomi stolice na severu,pa pre bih je slomio kuci
i takodje zasto baklja na novu tartan stazu i pisanje po tribini ? Pa cija je Marakana ? Ja se na njoj osecam kao kod kuce i tako se ponasam .
SEVER NIJE IZLETISTE ,ZAMENA ZA TV ILI NECIJI WC !
Threads: 15
Kao sto sam vec rekao,zapao sam na zapad,i to sam sudeci po brojevima na karti imao odlicno mesto na samom centru zapada,bio bih u drustvu bas profesionalnih pozera...ali uspeo sam nekako da se probijem da dodjem do same ograde sa severom gde sam probao da preskocim ali mi nisu dali oni chobani redari.I tako sam ja stajao na samoj granici sa severom nadajuci se da cu tu imati barem kolku tolku podrsku u navijanju da ne bih se sam drao ali nista od toga,celu tekmu sam mogao da cujem sam sebe kako se derem,dok su me tu obliznji ljudi sa zapada gledali k'o da sam mentol.Tuzno je sto ste svi verovatno primetili da je maltene od onog tunela na severu pa sve do zapada svi maltene cutali i sedeli,normalno uvek cast izuzetcima koji se tu nadju u ne branom grozdju.Evo jos par primera ko nam je sve to sacinjavao tribinu,likovi koji nisu cak hteli ni da odlepe najlon za koreo,onda je tu u tom cosku bilo dosta matoraca koji bi da je doslo do penala svi pomrli tamo,normalno ni oni nisu odlepili najlone,pa sam onda zamolio kad vec nece oni da barem meni dodaju jedan najlon da kolko tolko pripomognem da koreo uspe sto bolje.Mi smo pljuvali pakistance i kacili sliku onog njihovog debila koji pisa na tribini,a na poluvremenu takodje u samom cosku severa je to isto radilo jos njih 6-7 :zbunjen .Stvarno je sve tuzno bilo,sem koreografije,a kako i ne bi uspela koreografija kad SMO je toliko platili.
Quote:Modricha, brate bez frke, ja sam jos protiv Odensea aplaudirao kad su tvoji usli sa transparentom. Nema sanse da se ne vidite.
Ovi me smajliji zezaju.
Ti to mene malo.
Nisam tada bio zalim.
|