Threads: 10
По мени је наш највећи минус у овој полусезони тај што још увек није нађено место за заставу Делије Север на европским текмама.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Threads: 61
Quote:По мени је наш највећи минус у овој полусезони тај што још увек није нађено место за заставу Делије Север на европским текмама.
То је највећи минус свакако, али поред њега је певање песме ''you'll never walk alone'' на утакмици против Корк Ситија, било је много, много глупо.
А што се тиче најбољег издања дефинитивно ми је то кореографија на утакмицама са Миланом и Либерецом-свака част.
Threads: 0
Quote:По мени 5 омиљених песама су
О мама мама...
На целом свету ми је све...
Весело ми стобом некад беше...
Црвено бели ми смо са вама...
И када губиш ти...
''О мама'' се нпр. није певала ове полусезоне ако ниси приметио. Шта мислиш какву би реакцију изазвала на трибини да је кренула са шипке? Маса би била у трансу или...?
Threads: 3
по мени најбоље либерец и офк.
Threads: 8
Quote:drenke Wrote:По мени 5 омиљених песама су
О мама мама...
На целом свету ми је све...
Весело ми стобом некад беше...
Црвено бели ми смо са вама...
И када губиш ти...
''О мама'' се нпр. није певала ове полусезоне ако ниси приметио. Шта мислиш какву би реакцију изазвала на трибини да је кренула са шипке? Маса би била у трансу или...?
Није поента била да ли се песма певала ове полусезоне ил није. Дечко ме је у посту пре тога питао ко је су по мени добре песме и ја сам му само био одговорио које су мени једне од омињених. А што се тиче О мама мама то песма ми је драга зато што први пут када сам био на утакмици као клинац се певала.
Threads: 3
Ubedljivo najveci promasaj sezone tice je ta tekma sa Milanom,ali vizuelno je to super izgledalo,stvarno je bila dobra koreografija,pa kad neko bude za 10ak godina gledao slike pomislice "u kakva atmosfera",a mi osim te koreografije koja je trajala nekih 5-10 min nismo prstom mrdnuli,niti malo napregli glasne zice.
Utakmica sezone na MARAKANI je protiv Hajduka iz Kule,koja je bila odmah nakon Milana(ako se na varam).Tada smo besni zbog loseg izdanja protiv italijana grmeli kao nikada do sada u ovoj sezoni.Secate se tada je bilo i aktuelno hapsenje zbog baklje,pa su se na pocetku drugog popalile bakllje i dimnjaci u znak protesta i prkosa.Naravno smisljena su i adekvatne pesmice i prozivke kako za policiju,tako i za ministra.Po mom misljenju ta je tekma bila vrh,sto se tice MARAKANE.Takodje bih pomenuo,ali samo pomenuo tekmu protiv Libereca,kao nesto dobro,lepo,i pozitivno,ali samo dok se drzala koreografija i pevala dobro poznata pesma,ostatak utakmice se ne moze svrstati u ono sto zelimo u ono najbolje.
Sto se gostovanja tice,izdvojio bih Cacak,dosta ljudi,dobro zezanje,super bakljada,do jaja parola,pobeda,i sta ces vise...
Kao lose gostovanje,nemam pojma zasto ali spomenuo bih tekmu sa Zemunom,koja mi se cini nekako bezveze.E sad moguce je da je to zbog mog nekog licnog raspolozenja,ali Zemun mi je lose gostovanje.
Милан је била фантастична кореографија, навијање слабо. Горепоменути Хајдук са димњадом је било баш екстра, такође и ОФК. Био сам на мало текми ове полусезоне, зато што сам имао много личних обавеза. Надам се да ћу долазити чешће у другом полугодишту.
Quote:Utakmica sezone na MARAKANI je protiv Hajduka iz Kule,koja je bila odmah nakon Milana(ako se na varam).
убедљиво најјача текма ове године.и парола са те текме све говори... :ruke
Threads: 7
Delirijum u liberecu ima najvecu specificnu tezinu. Dok je Mokra Gora lepo iskustvo za nasu grupu koja jos nije dostigla svoj vrhunac ali iz utakmice u utakmicu sve vise ljudi navijanje ce doci samo od sebe budi mo realni u samom smo vrhu tifo scene. A ko trba stavljti mrlju bilo bi to gostovanje na vozdovcu. I pored skupe karte dobro smo popunili tribinu ali ambijent jednostavno nije bio na nasem nivou ne opravdavam nas ali i sami znate kakva je tribina i kakav kop se tamo pravi moze na biti za nauk da sledeci put odemo na jug verujem da bi bilo bolje.
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Морам рећи да је и у Милану било екстра! Пуно нас је пукло са гласом тамо...бакље,скакање,скидање...почетак сезоне...све је било екстра...ал ето,велики стадион је учинио своје па нисмо ''дошли'' до тв-а....
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]