05-26-2010, 10:16 PM
(05-26-2010, 08:36 PM)MACAK link Wrote:...и нема нико ко мора да игра односно да се прода???
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
|
05-26-2010, 10:16 PM
(05-26-2010, 08:36 PM)MACAK link Wrote:...и нема нико ко мора да игра односно да се прода???
05-26-2010, 11:53 PM
Не знам што се толико прича о Аргентини,кад онај Меси не пружа ни 30% у репки од својих игара у Барселони.Мислим да је апсолутни фаворит Шпанија,а иза ње Енглеска и Гана.Не треба отписивати ни Бразил,али селектор им је превише неозбиљан.Гарантујем да Марадона
неће примирисати ни полуфиналу,камоли трофеју. Из групе у којој је Србија,сигурно пролази Гана,а видећемо ко ће бити други...надам се проласку,браћо ![]() И дајте,не ширите више негативну енергију,изгледа као да једва чекате да се српска репка обрука па да можете да пљујете по ФСС и Антићу.Наравно,не мислим на све вас,него на одређене који константно форсирају те глупости....
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
05-27-2010, 09:50 PM
Гана је много ослабљена неиграњем Есијена. То је већи хендикеп од повреде Балака за Немачку. Шпанија и Енглеска први фаворити, буђава Италија и увек опасни Бразил одма' за њима.
05-29-2010, 09:52 PM
Jа у нашој групи оптимистички видим Србију прву, а Гану другу. За даље - видећемо.
Немце не треба запоставити / занемарити, али некако ми тренутно не делују онако моћно како што бејаше некада. Е, сад, лопта је округла, те све је могуће... Што се тиче Р. Антића - као стручњак - капа доле! У сваком смислу. Што се тиче "психолошког момента", ту мислим да је најбитније како ћемо одиграти прву утакмицу. Знајући наш, Србски менталитет, са једне стране, те фудбалски менталитет, са друге, свакако мислим да је најважније како ће одиграти прву утакмицу. Ако ту све прође како ваља, онда пада притисак психолошки са играча, пада трема и онда је све знатно, знатно лакше... А, ту свакако много, много битну улогу игра тренер у тој причи - како ће да се постави, а мислим да Антић има знања како да психолошки припреми екипу. НАПРЕД СРБИЈА!!!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
05-29-2010, 10:12 PM
Јој земљо отвори се и прогутај ме, данас као да сам гледао утакмицу у којој игра Борац из Чачка или Чукарички, еј, оно је данас био антифудбал с наше стране. Не желим да чујем било какве изговоре, треба да их буде срамота. На челу им је писало да су потценили НЗ. Да кренемо редом, Стојковић, па, добар. Одбрана, 0 (словима) НУЛА, промаја цепа ли цепа, мислим да ћу сутра ићи искривљен од удара исте. Везни ред, јој, језа ми прође кад помислим на маестралне пасове наших нам средњака, одличне и брзе и тако перверзно скривене. Напад, јел су то они што треба да буду у казненом простору противничке екипе и да покушаваја да утуре који гол, или су ови наши измислили нов начин давања голова, што даље од гола то боље. :-\
Еј, па ми смо у 32 - 33 минуту први центаршут упутили. Али искрено, нек ураде шта ураде, за мене је успех овај пласман на првенство! Хвала им! Даће Бог да ме демантују, али са оваквом игром, хмммммм нешто ми се чини да ће пре Земља да се окрене наопако.
Искључите ТВ, укључите мозак
05-30-2010, 10:09 AM
Мени је чак и драго због овога, јер ће се мало спустити на земљу. У прави тренутак су изгубили, двије припремне су пред њима да дођу себи.
![]()
05-30-2010, 11:48 AM
Нисмо хтрли да откривамо карте и да збунимо противнике на СП.
05-30-2010, 12:05 PM
Ово је тема везана конкретно за Светско првенство! А припремне утакмице коментаришите на ''Ја те волим Србијо''!
http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=2785.0
05-30-2010, 07:42 PM
Ево неких занимљивих података у вези Светског првенства.
Први и није баш на понос нама Циганима. Ово је прво првенство после 16 година на коме ФК Црвена звезда неће дати ни једног актуелног играча. На предходна 3 не само да смо имали представнике, већ су се они на сваком бар једном уписали у стрелце. Дејан Станковић је то учинио 1998. године, његов шурак Миленко Аћимовић 4 године касније, а Жигић и Драмани су тресли мреже на прошлом Светском првенству. Други податак сам изнео и пре 4 године. Ниједна европска селекција никад није била шампион света ван тла старог континента. Превасходно због снаге Шпаније и Холандије, а и осталих јачих селекција верујем да је дошло време да се ова традиција прекине. Бразил јесте увек опасан, али верујем да није најјачи, док Аргентина има велики хендикеп у виду недостатка тренера. |
« Next Oldest | Next Newest »
|