Threads: 12
Niko da pohvali nas nislije za brojnost. 500 coveka nije mala stvar makar u pitanju bio i drugi grad po velicini u Srbiji (pusi ga novi sade :finger )
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Threads: 3
Sve ste vec rekli, da ne ponavljam...
Mene je iznerviralo sto gomila ljudi oko mene cuti, prica na tell itd. Pa se cesto desi da ni ja ne pevam dok nekrene cela tribina. Jer svi oko mene blenu..
A kad su sudije izasle na tere, uzledeo ono UUUUU i zvizduci, tad sam reko u zajebanciji da ce nam naplate za to... Nisam stigao da odgledam snimak pa nznam da li nas je zajebao. Ali u na SOS-u su prikazali golove, i cini mi se da ono nije bio aut.
Threads: 5
Niski bolje, cuti od tih 500 ljudi sledeci put umesto 200 severa ide samo 50 jer mjutavci cute.
Threads: 9
ljudi razocarenje veliko.
nikad nisam otisao vise razocaran iz beograda kao sada.
ovom prilikom bih pozdravio momke iz slovenije koji su se isto proveli kao i ja.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Svaka cast na broju ali...
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 38
? ????...????? ???? ? ????...??? ?? ??? ?? ??? ?? ???? ????? ??? ??????? ???? ???? ?????? ????????? ?? ??????

?? ??? ??????? ??????? ???? ????? ?? ?????? ????? ??? ???????...??? ?? ???????....
?0?????!!!
A gdfe su bili???
SECER ILI JUG?
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 12
Pa ispostavilo se da smo mi sto smo bili na jugu bili mnogo bolji od vecine ovih nislija koji su ne znam ni ja kako dobili karte za sever.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Threads: 38
????? ?? ?? ???? ???...??? ??????? ?? ????? ?? ???? ?? ??????, ???? ???? ??? ????? ? ?? ???????? ???? ?? ?? ??????, ???? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ???? ?? ???? ???? ?? ??? ???? ????... :nene
?0?????!!!
Threads: 52
Jel tako? Stvarno si indijanac... Ja sam redovan pa nisam bio na Severu a ima jos takvih i na ovom sajtu...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!