Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Superkup na poljudu
Quote:kizo iskreno kako ti se svidija split ?

Malo je reci da sam odusevljen. Ovo mi je 3. ili 4. put da sam u ST. Voda je cistija u odnosu na CG, prvi put da nisam zaradio neku bolestinu. I sledeci put cu doci, da li na Spinut ili u Solin jos ne znam, iznervirao me nesto burazer iz st. Cak je pivo jeftinije (oko 10-12 kuna u Dosud-u) nego u cg, vise mi se isplati ici u Hrvatsku.

Ocekujem da i Torcidasi dodju u BG, nece im nista biti. ;pljuga
Reply
Ocekujemo da sledeci put bude nekog trofeja. Da uzmes tri puta po tri boda, i da nabijes jos koju stativu i precku...
Naravno, ovo se odnosi na zensku populaciju koju treba obraditi. Mani se corava posla da gledas njihove tekme, ili navijace...Svi su oni nebitni. :nene

SAMO ZA TEBE, UVEK UZ TEBE
A NJIH KO JEBE, A NJIH KO JEBE!

bukvalno :karanje
Reply
Nego Kizo kad ce
rzi(bačkizagre stuhpa šeja mojne mu se stavljatsupro mai vulo mai ljedro mai esve)
Reply
e kizo kizo
elgrade-Milano-Marseille-NYC Always UltrasmenthalitetA !
Reply
Ej, Kizo, a jesil' i ti ono bio sa onim torcidasima sto uletise na Hajdukov trening? Slike mutne pa se ne moze raspoznati, ali neki kazu da si bio ti. :o :o :o
poz
Dacha
Reply
Kizo Beogradski galebe reci ti meni jel si ti prco nesto tamo?? :jebanje

I slusaj brate da ti kazem zajebi tramvaje i autobuse i frenetichne xrchkije nego brate trajekt jedno dve tri xrvatske kroaktivne prostitucije :jebanje i pravac neko ostrvo u neki kampic.
Ona tebi kaj? a ti njoj bum te fukal pizdu ti pozdrapal. U slucaju da ides u kamp eventualno, imas od mene dzabe najnoviju malboro vrecu za spavanje.

p.s. Znaci prvo uskocis u xrvatski rovic a onda odma posle zatreses boric. :jebanje
VEZDA JE RELIGIJA !!!
Reply
hahaah ispao ti hajduk bas onako mushki
elgrade-Milano-Marseille-NYC Always UltrasmenthalitetA !
Reply
Big Grin

???????!!!
Reply
iako je bilo nekog otpora medu clanovima UFST da jedan cigan ko kiza sudjeluje u napadu na purgere prije utakmice, a i kiza ne zeli da prica o tome, evo jedna slika di razvaljuje nogom purgera u autu.

[Image: 07.jpg]
Reply
@torcida gripe...

Znam da si poku
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)