09-08-2006, 06:51 PM
тета Мила, извин'те што вас прекидам, ал могли бисте да почнете да куцкате ћириличним писмом.. :rofl
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)
Ино гостовања...
|
09-08-2006, 06:51 PM
тета Мила, извин'те што вас прекидам, ал могли бисте да почнете да куцкате ћириличним писмом.. :rofl
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
09-08-2006, 07:25 PM
Jeste da je postoji i financijski problem i da grupa nemoze da plati. Grupa bi samo organizovala karte i prevoz a svako bi placao za sebe iznos koji bi se odredio za to. Na taj nacin bi svi isli zajendo i mozda neki novi ljudi bi naucili kako da se ponasaju i to bi im bilo vreme za dokazivanje.
09-08-2006, 07:25 PM
Погреши човек! namigivanje
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
09-08-2006, 07:34 PM
Quote:Jeste da je postoji i financijski problem i da grupa nemoze da plati. Grupa bi samo organizovala karte i prevoz a svako bi placao za sebe iznos koji bi se odredio za to. Na taj nacin bi svi isli zajendo i mozda neki novi ljudi bi naucili kako da se ponasaju i to bi im bilo vreme za dokazivanje. Нема проблема...а хоћеш ти да одговараш за масу од рецимо хиљаду људи? Да оставиш своју личну карту,нађеш аутопревозника,обезбедиш осигурање...? Разумем ја да је жеља свих да се као некада иде у маси од по неколико стотина људи,да то буди адреналин,да се осећа нека повезаност...све је то ок. ,али клуб више не гарантује за групу...а мораш да имаш неког ко би преузео одговорност! Да не буде забуне,свесно се купују званични производи да би се баш обезбедиле неке навијачке "акције",и прошле године су се у више наврата организовала путовања у склопу групе...али је за сваку прилику и путовање то јако тешко извести!!!
09-08-2006, 07:59 PM
Upravu si potpuno. Mnogo je velika odgovornost. Uopste nisam razmisaljo o tome.
MOzda ne bi bila losa ideja da ne bude klasicno oragizovano gostovanje nego da se kaze ko hoce da ide neka se pojavi na zeleznickoj stanici il na autobuskoj u toliko i toliko i neka svako za sebe kupi kartu i sve sto treba. Barem bi tad bila iole malo bolja atmosfera i adrenalin bi bio veci.
09-08-2006, 08:51 PM
Quote: Barem bi tad bila iole malo bolja atmosfera i adrenalin bi bio veci. namigivanje Све је до адреналина!
09-09-2006, 02:00 AM
Naravno ali samo je Zvezda ispred svega.
09-09-2006, 07:33 AM
Quote:Upravu si potpuno. Mnogo je velika odgovornost. Uopste nisam razmisaljo o tome. у праву си...Мене гостовања највише зато и маме да идемо сви заједно,ту су нова упознавања,зезања...ако свако иде посебно то је глупо није исти осећај.
09-09-2006, 09:36 AM
Ne lucky star,nije normalno da ti kao "nov" dobijes batine,normalno je da kao nov das batine i to vise puta za redom. To se zove vatreno krstenje a ne kada bezis ili te neko prebije....takva "krstenja" na zalost najcesce imaju za epilog raspad u najskorije vreme te grupe sto se "krstila" ili pojedinaca koji su doziveli slicno.
Sto se tice masovnog gostovanja,nije lako ali probace se verovatno u nekoj skorijoj buducnosti. Ipak tamo gde je zanimljivo ide se kao grupa zajedno. Najbolji primer je Nis,NS,PG.....gde se islo zajedno. Ako idemo zajedno tek se tada ne mogu videti ljudi kakvi su i stasu. Sta je tesko nekome da baca kamenje iza recimo 200-300 ljudi koji bi isli prvi da se biju. Ovako....autobus nasih sto hoce da budu ekipa naleti na autobus ceta cacak i tu se onda vidi ko je ko i na koga ekipa moze da racuna. Nije to tek tako,organizujes kombi,autobus. Ne organizujes ga ti u svoje ima i ako te neko prebije reci ce prebili smo cigane iz BG-a koji su krenuli za cacak. Svako treba da vodi racuna,ako organizujes ako hoces da budes deo ekipe,onda nema pogovora napadas sve sto nije nase.Koliko je sve cudno(to sto neki misle da su ekipa ) moze se pogledati i ovako. Zamislite da su se pre 4 godine sreli nas autobus i autobus cacna...sta mislite koji bi epilog bio?? A onda se vratite u danasnjicu i vidite kako su odreagovali oni koji su hteli da budu ekipa na brzaka...i sve ce vam biti jasno. Ljudi treba da budu svesni sta sve nosi to..."ja hocu da budem deo grupe"....i kolika je to u stvari obaveza. Vatrena krstenja gde ce nam pobeci ceo autobus zaboravite,i krajnje ozbiljno shvatite pokusaj pripajanja ekipi. Sever nije mesto gde treba da razmisljas da li treba da budes hrabar da bi bio u ekipi,niti je mesto gde treba da razmisljas kako ti(ako smatras sebe kavlitetnim navijacem) da pomognes.
09-09-2006, 02:21 PM
mila, ja sam iskljucivo mislio na likove koje zele da se dokazu praveci atmosferu i postavljajuci se kao da zaista planiraju idu na gostovanja, a to, u stvari, nije slucaj, cisto baronisanje, i takvih ima masa. Ja ne idem na gostovanja jer mi je predaleko, ali i ne kenjam kako cu ici, pa mi je onda iskocilo "ovo i ono", to je sve. Pricao sam u 'uvlakama' na tribini i forumu, jednostavno receno.
Zato sam, izmedju ostaloga, i naveo primer gostovanja u Bukurestu. Gde je sve bilo orgnizovano i besplatno pa opet je iz bgd-a otisao nedovoljan broj ljudi. A zanimljivo bi bilo cuti od svih silnih forumasa ko je sve bio na tom, besplatnom, gostovanju. kbb, "potpisujem" :rofl |
« Next Oldest | Next Newest »
|