Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Млађе селекције
Ма главни кривац је Мрки мафија... :batine
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Quote:Двојица најталентованијих кадета Црвене звезде, петнаестогодишњаци Александар Ковачевић и Филип Ђуричић, одлазе у Олимпијакос.

"Илија Ивић, директор Олимпијакоса, уредно се јавио и рекао да планира да одведе двојицу наших дечака, Ковачевића и Ђуричића. УЕФА и ФИФА забрањују такве трансфере, али пошто су Грци обезбедили посао, стан и неопходне услове за њихове породице, ми ништа нисмо могли да учинимо", изјавио је Митар Мркела за "Курир".

Директор Омладинске школе црвено-белих је рекао да је покушао неколико пута да разговара са родитељима Ђуричића и Ковачевића, али да су га они одбили због Грка.

"Звезда једноставно нема финансијску моћ да парира Олимпијакосу и осталим богатим клубовима", навео је Мркела и упозорио да би талентована кадетска генерација црвено-белих у наредних неколико месеци могла да доживи још осипања, јер Звездине клинце желе и Фиорентина, Порто, Парма, Ливорно...

Мркела једини излаз види у томе да убудуће Звездина талентована деца са 15 година потпишу вишегодишње професионалне уговоре.

Председник Црвене звезде Топлица Спасојевић најавио је да ће се поводом овог случаја београдски црвено-бели обратити УЕФА.

"Покренули смо акцију и већ смо консултовали адвокате. Уз подршку ФСС писаћемо УЕФА и обавестити их да су њихова правила злоупотребљена и да нам се буквално краду деца", рекао је Спасојевић и додао да ово није очекивао од Олимпијакоса и Ивића, са којим су имали добре односе.

(МОНДО)
Reply
Не бих волео да избије проблем тј. сукоб са братским клубом...Sad
Reply
Братски су навијачи, а не клуб. Ово је отимачина.
Reply
од овога горе нема!!!! треба се бранити свим силама, па нисмо ми ваљда толики дебили да нам одводе петнаестогодишњаке????!!!! :zbunjen
Reply
Quote:Братски су навијачи, а не клуб. Ово је отимачина.

Ма ми их доживљавамо као братски клуб јер поред Звезде навијамо и за њих... Smile
Reply
Нема то везе са мркелом или било чим. Једноставно, оли је пришао његовим родитељима, они алави на паре и ајмо. Шта ту може Звезда да уради.
Reply
Quote:
negativac Wrote:Братски су навијачи, а не клуб. Ово је отимачина.

Ма ми их доживљавамо као братски клуб јер поред Звезде навијамо и за њих... Smile

Боли ме баш што су нам братски клуб када ово што раде није у реду. Ако ти је неко пријатељ не дозвољаваш му да јебе због тога. Уосталом пријатељи су нам Гате, а за Олимпијакос не навијам, не знам за друге али не могу да навијам низакога сем Звезде. Драже ми је кад победе него да изгубе и то је то.

Управи Олимпијакоса и нарочито Илији Ивићу треба јебати мајку због овога, и против овога се треба борити. Јебе нас ко стигне и пријатељи и непријатељи и бивши играчи и садашњи функционери... Страшно...
Reply
Quote:Нема то везе са мркелом или било чим. Једноставно, оли је пришао његовим родитељима, они алави на паре и ајмо. Шта ту може Звезда да уради.
ал да је некоректно од њих јесте,управо због односа клубова.
Reply
Quote:
радомир Wrote:Нема то везе са мркелом или било чим. Једноставно, оли је пришао његовим родитељима, они алави на паре и ајмо. Шта ту може Звезда да уради.
ал да је некоректно од њих јесте,управо због односа клубова.

То стоји! То што је наш клуб неспособан, тј. неспособни људи раде у њему, није кривица никога из олимпијакоса. У они су у тој двојици момака препознали квалитет, узели их, формираће их као играче, и са 22-23 године, ако буду били играчи као што се предвиђа да ће бити, продаће их за 10 пута веће паре.
Нема ту љубави, само паре и посао.

И иначе, ни у управи олимпијакоса нису све цвећке.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)