03-13-2005, 09:37 PM
Takodje postavljeno je od nase strane 10 slika. Sreca vasa da je Caffe besplatan

ЦЗ-Војводина 12.03. 14h
|
03-13-2005, 09:37 PM
Takodje postavljeno je od nase strane 10 slika. Sreca vasa da je Caffe besplatan
![]()
03-13-2005, 09:50 PM
Sreca nasa a Tuga tvoja
![]()
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
03-13-2005, 11:14 PM
Malo pre sam se setio... veliki broj novih i starih zastavica je odnet juce kuci kao suvenir... izgleda da su indijanci u obliku klinaca do 10 godina poceli da dolaze u velikom broju na utakmice i da se zajebavaju, slikaju, snimaju, kradu ne razmisljajuci o ulozenom trudu... ovo je do sada bio problem samo na vecim tekmama, ali evo, cim je lepo vreme i karta 100 dinara odmah izmile iz svojih kucica i dodju na stadion...
Ovo su minusi koji se moraju iskoreniti sto pre, samo mi se cini da je sila jedini nacin za to jer je ovo pravi bezobrazluk i sramota...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
03-13-2005, 11:22 PM
Stvarno strasno!A P**ja je par puta opomenuo masu da sve mora da se vrati.
ve prolazi ZVEZDA traje!
03-14-2005, 01:55 AM
Како нам је трибина изгледала оно је перверзија!
Гледам слике и много сам поносан :ruke :rofl ![]()
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
03-14-2005, 07:28 AM
Quote:... veliki broj novih i starih zastavica je odnet juce kuci kao suvenir... Neso_cb, следећи пут кад приметиш да неко износи заставице, ти га сам спречи у томе (можда ће бити довољно да подвикнеш ако су нека деца у питању) немој да чекаш да увек неко други то уради, то је и твоја трибина! ![]()
03-14-2005, 01:55 PM
Nova pesma kao i navijanje u drugom poluvremenu odlicno!
03-14-2005, 02:26 PM
Quote:Slazem se sa tobom i normalno je da bih to uradio da sam uhvatio nekoga, ali posto sam bio u dnu kopa, mogao sam samo da zateknem pobacane plasticne delove izmedju redova dok sam se peo uz tribinu na kraju utakmice...Nesha_cb Wrote:... veliki broj novih i starih zastavica je odnet juce kuci kao suvenir... Mislim da bi svako kome je stalo do tribine ucinio nesto da bi vratio zastavice, samo da je neko uhvacen na delu...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
03-14-2005, 07:16 PM
Tekma je bila do jaja, al lose kad nema madjara na drugoj strani koji bi mogli da nam pariraju (ako ne po ludosti, ono bar po brojnosti). Pricao sam sa ortacima koji su madjari i kazu da su drugo poluvreme namerno cutali (ja ih nisam cuo ni u prvom), kao nesto "pun nam q..." Na sve sto je vec receno, samo bi ponovio isto ko i posle Cacka: dzaba nama i 10000 ljudi na tribini ako ce 4000 da se grudva, 4000 da pozira i bleji, 1000 indijanaca, a 1000 da navija. Moze i mora bolje! Sve u svemu JOS JEDNA POBEDA, JOS JEDNA TITULA
![]() De su BRE video klipovi?
eks, kazu ljudi, da je mnogo vazan
Da je to osecaj lep i mnogo snazan I da biram izmedju grobara i Klaudije Sifer Jebao bi prvog pa makar im'o triper
03-14-2005, 07:21 PM
Не треба одмах шамарати клинце, свака част њима што су дошли! Треба им указати да све треба да се враћа. Рекао је П. али га многи нису чули, па ни ја! Да се зна, нисам узео заставицу, јер сам, као и већина, свестан да шта се и како ради на трибини.
Иначе много нових лепих з. на 2 мотке. Мислим да у Земуну морамо да се покажемо пуним сјајем!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section |
« Next Oldest | Next Newest »
|