04-22-2004, 11:51 AM
Nije navlaka, nego akcija radi dizanja kvaliteta foruma, ljudi slabo pisu u poslednje vreme, pa kad ne mozes motkom i toljagom onda moras nesto da ponudis 
Nego, pricao mi ortak sto je bio u galeriji, kad je okacena ona zastava "Mi smo picke najvece", jedan nas lik je poceo da bezi prema zapadu, grobari su ga gadjali kad je bio gore, ovaj je uspeo da pobegne ali su ga neki agenti u civilu negde odveli. Najjaci momenat na jugu je kad se jedno 15-tak minuta biju young boys i south family, ravnopravna tuca, 20 na 20
Medjutim neka od te dve grupe se povlaci prema zapadu, kao i neki lik u zutoj jakni koji se isto sibao. Tog lika je kasnije nahvatala zandarmerija pa su ga u stilu isutirali. jedan grobar sa ciganskim salom je preskocio ogradu ali su cigani sa zapada koji su ga provalili odma bacili nazad na jug (sa ograde!) i jos mu skinuli sal! (ciganski).

Nego, pricao mi ortak sto je bio u galeriji, kad je okacena ona zastava "Mi smo picke najvece", jedan nas lik je poceo da bezi prema zapadu, grobari su ga gadjali kad je bio gore, ovaj je uspeo da pobegne ali su ga neki agenti u civilu negde odveli. Najjaci momenat na jugu je kad se jedno 15-tak minuta biju young boys i south family, ravnopravna tuca, 20 na 20