Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda - Partizan 1:0
Pa nisi valjda stvarno mislio da cemo tog degenerika ponovo da pustimo ovde :zbunjen
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply
a ja taman mislio... ;pljuga
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Quote:Pa nisi valjda stvarno mislio da cemo tog degenerika ponovo da pustimo ovde :zbunjen

Ja sam se ponadao... namigivanje

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Quote:Ako to uradi, nemam reci, vodimo ga u Avalicu na veceru kada sledeci put dodje... Smile Jozo, Smile ti ces da mu dodas vode... Smile (ko nije gledao Otpisane, nece razumeti...)
poz,
budimir
Mislim da je u pitanju serija: " Brisani Prostor"- Jozo daj vode!! Big Grin
Reply
Ako Budo treba jedan "Jozo" samo recite :lol:
Reply
Reko da vam pokazem i ovaj forum, posto delije na njemu nisam primetio, ali zato jesam ustase i tuzni frony!!! Napravio sam topic vezano za derbi i stavio sve moguce slike, pa da vidimo reakcije italijana na ambijent!!!

http://forum.tifonet.it/viewtopic.php?t=10609
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Brate, samo je u pitanju bio 122. derbi, ali nema veze, dobro je sto si postavio slike da i italijani vide ko je glavni na Balkanu, a i sire... Smile
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Evo, da se i ja sa zakasnjenjem javim sa par reci o derbiju. Necu previse komentarisati navijanje :ruke i desavanja na tekmi jer je to uglavnom vec u detalje opisano, pa ne vredi ponavljati Confusedampion . Ono na pocetku nije mi bilo jasno sto grobari cepaju transparent :o i jure neke likove prema zapadu, Pomislio sam da nije u pitanju JF, ali sam se posle dan, dva poprilicno iznenadio kad sam video fotke na netu ;pljuga , svaka cast onima koji su izveli akciju :ruke

Ja sam krenuo na tekmu sa Slavije i paduri su vec poceli da se raporedjuju od Hrama pa nadole prema Autokomandi. I jedino zanimljivo sto se tu desilo je bilo to da je tamo pre nadvoznjaka kod nekog fakulteta (ne znam kojeg) Audi zatvorio put Stojadinu u kom su bili neki likovi sa Zvezdinim obelezjima, kad ono iz Audija izleti neki lik, valjda pandur u civilu i pocne da vice svojim kolegama koji stoje na tortoaru, da privedu ta lica, kao pravili sranja po gradu i te fore. Takodje je doslo do nekoga cimanja na nadvoznjaku i posle tekme. Svi su nesto trcali prema mostu a niko nije znao o cemu se radi Sad . Bilo je i sibanja na drugom nadvoznjaku ali se nije mogle preci pa je poletelo nekoliko kamenica i na tome se zavrsilo.

Igra je koliko sam uspeo da primetim bila ponovo katastrofalna ali ono sto vazi su golovi Smile . Mada mi ni poraz, s obzirom na atmosferu ne bi tesko pao namigivanje
Reply
Najveci je problem sto fudbaleri ne zasluzuju onakvu atmosferu.
Gledao sam danas spanski derbi, 100.000 ljudi na Bernabeu, vasionski fudbal.Ali atmosfera ni blizu onoj na Marakani.
A onakav fudbal.
Sta li fali u mojoj glavi, nesto sam propustio kad sam bio mali, ili sam previse zahtevan.
Pa majku mu ja sam taj koji placa da gleda, a ono kod nas obrnuto, nasi fudbaleri jedva cekaju derbi da uzivaju u atmosferi i jos ih dobro placaju za to. :zbunjen
Reply
Ja kad odem na tekmu odem vise radi atmosfere, fudbal me ne zanima toliko. Taj spanski fudbal mozes da dozivis na tv-u i bolje nego uzivo(zumiraju ti i sl.) a atmosferu sa tekme preko tv-a ne mozes da dozivis.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)