Резиме пролећне полусезоне 30 Jun 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Данас игра Звезда нови шампион 28 May 2014

Слике

Навијање прво и друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Све је готово! 25 May 2014

Галерија слика

Обиље видео материјала на нашем ЈТ каналу

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Рад на Маракани 11 May 2014:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

146. дерби 27 Apr 2014
:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Буран реми у Крушевцу: Напредак промашио пенал, судија Сантрач оштетио Звезду! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Напредак је сјајном поставком на терену, дисциплинованом игром и опасним контрама освојио бод против шампиона Србије - 0:0. А још је и промашио једанаестерац! Црвена звезда се није прославила у Крушевцу, мада је погодила пречку, али је и оштећена од стране арбитра Сантрача, највероватније за два пенала

Напредак – Црвена звезда 0:0
Градски стадион у Крушевцу. Гледалаца: 7.500. Судија: Дејан Сантрач (Павлиш) 7,5. Помоћници: Бранко Павловић (Зрењанин) 7 и Јовица Милин (Ириг) 7. Жути картони: Јаничић, Говедарица, Цветковић, Велкер, Урошевић (Напредак), Планић (Црвена звезда). Црвени картон: Ненад Лалатовић (тренер Црвене звезде) у 95. минуту.
НАПРЕДАК: З. Поповић, Цветковић, Јаничић, Пауновић, Урошевић, Говедарица, Н.Поповић (од 11. Лазић), Димитров (од 69. Велкер), Гобељић, Трујић, Ндиаје (од 81.Бајић).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Планић, Павићевић, Мијаиловић, Ковачевић, Лазовић (од 75. Јовић), Печник (од 86. Деспотовић), Савићевић (од 55. Босанчић), Гаврић, Ракић.

Прву шансу на мечу имала је Звезда. Павићевић је у 11. минуту са своје половине послао пас пред шеснаестерац домаћина, Ракић главом проследио лопту ка Гаврићу, чији је шут сјајно, пантерском интервенцијом одбранио Поповић.

Минут касније, Лазовић је прошао по десној страни, центрирао по земљи паралелно са гол–линијом, али никог од његових саиграча није било да ту лопту проследи у мрежу.

Напредак је добио једанаестерац у 25. минуту! Павићевић је неопрезно стартовао на Ндијаеа, народски речено однео је и њега и лопту – најстрожа казна чиста као суза. Бивши играч Партизана Трујић је са 11 метара гађао доњи леви угао, али га је Рајковић „прочитао“ и одушевио Делије на трибини иза њега!

Судија Сантрач је пропустио да свира пенал и на другој страни после старта с леђа Пауновића на Савићевићу у 43. минуту! Бунили су се гости, али узалуд.

Три минута пре тога, Цветковић је био најприсебнији у свом петерцу, избивши лопту у последњем тренутку испред Гаврића, на центаршут Петковића.

Након одбрањеног пенала Рајковића, уследила је гужва на јужној трибини где су биле смештене присталице Црвене звезде. Сукобили су се органи реда са навијачима из Београда који су остали испред стадиона и дуел је прекинут на кратко.

Сумњива је била ситуацију у 55. минуту кад је Рајковић био у дуелу са Ндијаеом. Остаје дискутабилно да ли је приликом интервенције закачио фудбалера домаћег тима.

Половином другог дела игре уследио је други прекид, кад су Делије направиле бакљаду. Дим је у потпуности смањио видљивост на терену.

Резервиста Босанчић је погодио пречку из слободног ударца са око 18 метарау 89. минуту, а онда још једна сумњива ситуација на штету црвено–белих, у судијској надокнади.

Јаничић је на ивици петерца саплео Јовића, арбитар Сантрач се није огласио што је изазвало велике протесте фудбалера и стручног штаба Звезде, а тренер Лалатовић је због заиста непримереног понашања оправдано искључен.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ