Wap portal


Корисничко име:
Шифра:
New users sign up!
powered by Everyone.net


Упис на мејлинг листу :

Пријава Одјава


Пред кошаркашки дерби јадан виђенији делија је питао људе који су се тискали за карте - Је*ем вам матер, како стојите у позоришту?!

Крушевац, пуб - Ево га Шавлија и његови дрогери...спрем'те палице!

1998, дерби - Доћи ће и наших 5. минута...полувреме!
1998, дерби - Пази, сад ће да уведе Микија Пантелића - он је ћорав, а остали ништа не виде, па се савршено уклапа у амбијент!

Попадали "цигани" после Банатског двора...у 29. ситуација, никад веселија...две ћелије пуне "цигана" се довокују - Еј, Пјано! Еј, Пјано! У једном тренутку улази пуб и обилазећи сваку ћелију скикну - Јел то мене, можда неко звао?!

2000, ОФК БГ - Водимо 20:0 у пребацивању лопте преко истока!

2000, Звезда-Обилић - Шта је бре?! Шта скачете, је*ам вам матер? Јел'сам ја овде вођа? Шта? Партизан 1:1? Скачите сви, ајде скачите, што стојите, је*ем вам матер!!!

2000, Обилић-Звезда - Гробари изгубили 4:0? Што не поделе братски 2:2? ( игра Звезда са Обилићем 1:1, коментар једног "цигана" )

Баба пуши поинт, даћемо јој џоинт! - У возу у повратку из Будве, маја 2000 са "циганима" у купеу се нашла и једна баба ( која је пушила "поинт" цигарете ), па је спонтано настао овај стих...

2002. Звезда-Каират - Људи, немојте сад да пушите! Седећемо сат времена, имаћете времена за то!
2002. Звезда-Каират - Навијамо сад, прво ми, па ви, па ови...
2002. Железник-Звезда ( у тренутку кад је Звезда повела 3:0, а навијачи потрчали до ограде, једном пубу је испао штит из руку, коментар једне "циганке" ) - Шта ће несрећник, кад му поскачу све ове наше хијене и шакали...

2001. Интервју пред Ревијом ( ТВ "Мрежа" ) - Да ли у вашој породици још неко навија за Црвену звезду? - У мојој породици за Звезду навијају још од деде и предеде...

1998. Нека од текми КК-а у Пиониру, атмосфера одлична ( у питању је била нека јача текма ) , један клинац до нас, вероватно одушевљен атмосфером каже свом другу - Брате замисли да имаш халу Пионир код куће!

Сећате се туче са радовцима на Бањици када је летело све живо и у том општем метежу када је стигло појачање, почели су да хапсе све у близини који нису "запалили". Пандури стартују једног ортака који нема никакве навијачке реквизите код себе али је "сумњив", а он се правда : ма нисам ја навијач, само сам стао да гледам, кажем ти да сам кренуо у ове солитере (на Бањици) да тетки лек однесем, пандур застаје и каже му: па је*оте ви нас стварно сматрате за болиде, гледамо и ми филмове,а ти ми продајеш те форе из " ко то тамо пева "!!! За оне који не знају (ако има таквих) то је цитат из филма балкан еxпрес!!!

Следећи бисер је са неког гостовања, мислим да су у питању Лучани. Цигани су током пута стално правили срања, пандури су излудели са нама и тако " командир " на трибини тражи вођу да га упозори да се смиримо.Пар пута пита ко је вођа али се сви праве блесави, прилази му колега и каже му : вођа је онај ружни што дели балоне (цигани за то време деле балоне за кореографију). Име " ружног " вође нећемо помињати!!!


Delije-caffe.net - Slike, vesti, video, animacije, intervjui, casopisi i izvestaji Delija

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Галерија | Сезона 2012/13

На слици: Koреографија Делија на северној трибини на почетку 144. дербија.
Фото: Н. Станојевић
- Делије Кафе
Увећај слику | Покажи остале слике
Покажи слику месеца
Информатор северне трибине 1
Корак даље
Први број је изашао у марту 2003. године, веома је добро написан.
Ултра Клан
Епицентар лудилa бр. 25
Овог пута Клан штампа комплетан часопис на 32 стране у боји за све организоване навијаче из Европе (и ОБ).
Ћао ТИФО
Часопис пре распада СФРЈ
Погледајте резиме Кохорта - Делије, Како смо разбили Вошу, Срце бије у Делије, Скакавци против Делија...
Стрип Ултра Клана
Делије растерују Гробаре
Као што сам наслов говори. Стрип је одличан, и кратак.

 
Delije-caffe.net 2002-2014. Developed & designed by Webmaster. All rights reserved.