Јаневски потписао, Звезда добила тренера - ������� Igor_RS

Јаневски потписао, Звезда добила тренера


Чедомир Јаневски нови је шеф стручног штаба Фудбалског клуба Црвена звезда.

Четрдесетседмогодишњи македонски стручњак, сазнаје се на "Маракани", потписао је једногодишњи уговор са црвено-белима.

Јаневском је уговор послат факсом у Уједињене Арапске Емирате, где је овог лета радио у клубу Ал Шааб, а он га је на исти начин вратио потписаног.

Македонац, који ће на клупи Црвене звезде заменити Здењека Земана, у уторак би у току дана требало да стигне на "Маракану".

Јаневски је бивши фудбалер нишког Железничара и скопског Вардара, а играо је и у Белгији за неколико клубова (Бриж, Шарлроа и Локерен) и турски Истанбул.

У Белгији је остао и по завршетку каријере, добио држављанство и почео да ради као тренер. Још док је носио дрес нижеразредног Бланкенберга, годину дана је водио младу репрезентацију Македоније, а од 2000. године био је тренер јуниора Брижа. Тада је почео да сарађује са Трондом Солидом.

Био је асистент норвешком стручњаку у Брижу, а од 2005. до 2007. водили су Олимпијакос. Од тада датира његово познанство са новим спортским директором Црвене звезде Илијом Ивићем који изузетно цени рад Јаневског.

Једини озбиљан самосталан посао Јаневски је имао током 2007. у Брижу. На кормилу белгијског великана провео је пет месеци, од фебруара до јуна, и за то време успео да освоји национални куп.

Извор : Мондо


Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

O������� :: ������ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

O������� :: ������ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу Heroes. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице 29. Новембар, када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

O������� :: ������ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте Јока, Млађи Хероес.

O������� :: ������ ::

������ ����� ����� �����

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
���� �����ȣ�

������� | ������ 2013/14

�� �����: Ko��������� ����� �� ������� ������� �� ������� ������ ����������� �� �������� ������ ��������
����: �. ��������
- ����� ����
���� ����� | ������ ������ �����
������ ����� ������