Живиш Јагода! 17 Jan 2015

Слике
Гусле
Шеталица
Почетак утакмице
Навијање (кратак видео)

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Реал у Арени 02 Jan 2015

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек с` нама! 29 Nov 2014:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Партизан - Црвена звезда 1:2 - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Победом на гостовању у 130. вечитом дербију, Црвена звезда је освојила 25. шампионску титулу три кола пре краја првенства и тако постала први првак Србије.
Први су запретили наши играчи када је Бурзановић у 10. минуту искористио грешку Бајића шутиравши из прве левом ногом, али је ударац био сувише благ да би изненадио противничког голмана. Противник је убрзо узвратио упутивши два ударца са десне стране из повољних позиција, али су оба шута отишла поред гола. У 17. минуту Пуровић се изборио за лопту и са 25 метара упутио ударац који је био изузетно непрецизан.
Ово је само била најава онога што ће се десити само два минута касније. Звезда је кренула у конранапад, лопта је дошла до Анђелковића који је одиграо дупли пас са Короманом. Чинило се да ће центаршут Анђелковића бити лак плен за противничког голмана, међутим Аспрогенис погрешно цени лет лопте и практично исту спушта на ногу Бурзановићу. Наш играч поклон није одбио довевши Звезду у вођство у 19. минуту утакмице.
Имали су црвено-бели пар минута касније још једну сјајну прилику. Баста је повукао контру, додао до Трајковића који је упослио Коромана на левој страни. Короман је ушао у средину, а онда сјајним потезом, петом, избацио два противничка играча из изгре и оставио самог Трајковића који је убацио у средину ка Пуровићу. Лопта је ишла иза леђа нашем нападачу који је био у налету те није могао да упути опаснији шут.
Из овог дела утакмице вреди споменути и неспортски потез голмана Аспрогениса који је намерно ударио Кормана копачком али судија није реаговао.
У наставку утакмице, Звезда је била у могућности да озбиљније угрози противничког голмана, али је дарац Милијаша на додавање Бурзановића био изблокиран. Пар минута након тога Звезда је имала стопостотну прилику. Милијаш је прво можда пропустио прилику да упути директан ударац на гол, али је уместо тога сјајно проиграо Анђелковића на левој страни. Уследио је центаршут у срце петерца, Пуровић је клизао, али је његов ударац са 2-3 метра прохујао поред десне стативе. Могла је наш тим да стигне казна одмах у следећем нападу, али је Ранђеловић парадом одбранио ударац Лазића.
У 37. минуту наш тим је остао без Анђелковића који је након дуела незгодно пао и ишчашио раме. Уместо њега, у игру је ушао Бајалица који је заузео место на десној страни одбране, а Баста је прешао на леву. До краја полувремена противник је запретио још два пута, али није било веће опасности по гол Ранђеловића.
Друго полувреме започело је приликом за противника када је Јоветић закаснио на један центаршут са леве стране. Ипак, убрзо је дошло до изјаднечења. У 49. минуту изведен је слободан ударац са леве стране, Пуровић је избацио лопту чини се под прекршајем, а Баста приликом дуела није успео да је избаци далеко од нашег шеснаестерца. Лопта је пала на ногу Рукавини који је снажно и прецизно шутирао у десни доњи угао немоћног Ранђеловића. Већ у следећем минуту противник је припретио, али је ударац Јоветића ишао право у добро постављеног Ранђеловића.
Наши играчи се убрзо ослобађају притиска и стварају две прилике. Прво је Трајковић у 51. минуту лоше шутирао главом након центаршута Коромана, а онда Пуровић и Бурзановић не користе прилику. Њих двојица надмудрила су противничку одбрану избивши сами испред противничког гола, али Пуровић је превише искомпликовао покушавши да дода лопту до Бурзновића уместо да шутира из повољне позиције. Противнички играч је успео да пристигне и изблокира додавње пославши лопту у корнер.
Утакмица је одлучена у 66. минуту. Прво је Ђокић неуспешно покушао петом да постигне гол, али је ипак успео да први стигне до одбијене лопте и проследи је Милијашу који је био на ивици шеснаестерца. Наш играч успео је да надмудри Смиљанића у дуелу и изнуди једанаестерац. Милијаш је шутирао неодбрањиво и довео црвено-беле у вођство. Након гола, Перовић улази уместо Басте који се није најбоље снашао на месту левог бека, а разлог се може пронаћи у повреди десне шаке коју је задобио капитен Звезде.
Након гола, противник је запретио још пар пута, али није било озбиљније претње по наш гол. Најопаснији је био ударац Јоветића из даљине али је лопта опет ишла право у нашег голмана.
Могла је Звезда у 88. минуту да осигура победу када је Трајковић сјајно избацио Ђокића коме је пут ка голу био отворен. Наш нападач, ипак, није изашао као победник из дуела један на један са противничким голманом.
Наш тим је до краја утакмице одиграо рутински и није дозволио изненађење.

www.fc-redstar.net


Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ