Звезда - Војводина (првенствена) 07 Dec 2013

На каналу је постављен гол Мрђе, а ускоро се очекује још кратких записа. Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Цигани у Бечеју на ватерполу! 03 Dec 2013

Ватерполисти победили Раднички и освојили све што се може освојити у једној сезони. Добра бројка делија у Бечеју.Кренуло се из центра кортеом до базена. Успут паљена пиротехника и песма је грмела улицама града. Наш коп је заузео два сектора на којима су биле скинуте столице,око 300 делија у том делу. Велику већину хале чинили су звездаши.

Постављене су 2 слике у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не толеришемо више! 30 Nov 2013

Постављене су слике у галерији, као и два видео записа на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда губила са 19 разлике, па изједначила, на крају тесан пораз у Берлину - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је одиграла катастрофално прво и врло добро друго полувреме у Берлину против Албе, а на крају је извукла частан пораз

Алба – Црвена звезда 73:68 (22:9, 17:13, 20:27, 14:19)
Дворана: „О2” у Берлину. Гледалаца: 10.867. Судије: Луиђи Ламоника (Италија), Јоанис Фуфис (Грчка), Карлос Перуђа (Шпанија).
АЛБА: Гифај 3, Кинг 3, Табу 8, Варгас, Банић 18, Рединг 8, Џ. Волрат, Ренфро 13, Хемондс 2, Меклин 8, Фриз, Радошевић 10.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Вилијамс, Ребић, Дангубић 2, Митровић 4 (10 ск), Блажич 2, Калинић 3, Марјановић 27 (10 ск), Каплановић, Џенкинс 19, Јовић 9, Цирбес 2.


Кад је у 23. минуту домаћин повео са 43:24 чинило се да је на помолу катастрофа црвено-белих против Албе у Берлину.

У првом полувремену, осим почетног вођства Звезде од 4:2, све је било у знаку Албе. Најпре је лакшу повреду доживео Вилијамс, којег је Радоњић одмах извукао из игре и на паркет послао Јовића.

Репрезентативни плеј је био далеко од свог нивоа, па је убрзо улогу принудног плејмејкера морао да преузме Џенкинс! А Звездина игра је била катастрофална, и у одбрани и у нападу.

Без погођене тројке из осам покушаја (четири Митровића), уз четири промашена бацања, те катастрофалним распоредом поена и са само два расположена играча црвено-бели и нису могли нечему да се надају.

А Алба је играла своју игру, уз то користила све што им је Звезда поклањала, а тога је било заиста много. Прву већу предност Алба је остварила после тројке Ренфроа (15:6), а већ после седам минута домаћи су имали двоцифрену предност (17:6).

Настављено је у истом ритму у другом периоду, па је Алба најпре одржавала предност (26:16), а потом је и повећавала. До 15. минута поене за Звезду су постигли Марјановић (седам), Џенкинс (седам) и Калинић (два)!

У међувремену, видели смо и пет поена Албе у кратком периоду, с обзиром да је Звезда, баш као против Барселоне била веома лоша у дефанзивном скоку. Ренфро је убацио два поена, потом промашио додатно бацање, немачки тим је ухватио лопту у нападу, а акцију је тројком завршио Гифај (35:18).

На полувремену Берлинци су имали 17 поена вишка, а успели су да постигну и кош за само четири секунде, кад је Ренфро из тешке ситуације убацио лопту у кош преко Митровића.

Тек у трећој четвртини Звезда је успела да убаци први шут иза линије 6,75, учинио је то Јовић, а кад је нешто касније погодио и Џенкинс, Саша Обрадовић је морао да затражи тајм-аут (45:32).

После још једне тројке Јовића, те украдене лопте истог играча и успешне контре Џенкинса Звезда је пришла на „минус 11” (50:39), али је Алба погодила две невероватне тројке, Кинг од таблу и Табу преко руке, па су домаћи и даље контролисали резултат (53:39).

Али, Звезда је наставила са добром игром у одбрани и још бољом у нападу, па је после поена сјајног Марјановића стигла на само осам поена минуса (53:45). Али, у последњем нападу Албе Цирбес је начинио глупост, фаулирао је Банића, који је погодио кош, али не и бацање (59:49).

Почетак последње деонице донео је наду Звезди. Фантастична серија је госте довела на само пола поена заостатка (59:58), а нешто касније после тројке џенкинса, на тачно шест минута до краја Звезда је изједначила (61:61)!

Али, тада је пала концентрација у одбрани, што је Алба знала да казни. Најпре поенима Радошевића, те два бацања, а потом и кош Ренфроа из игре и Алба је имала шест поена вишка (67:61).

Нешто касније је погодио и Рединг (71:64), а Радоњић је тада затражио тајм-аут. Било је прекасно за још један магичан повратак његовог тима, па је Саша Обрадовић са Албом савладао „своју” Звезду и остао у трци за четвртфинале.

Додуше, црвено-бели су на десет секунди пре краја пришли на три поена минуса (71:68), али је Меклин погодио оба бацања и поставио крајњи резултат – 73:68.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ