Вождовац -ЗВЕЗДА, гостовање на Врачару... 26 Sep 2013

И поред прескупих карата, анемичне игре и лоших резултата, максималном подршком смо покушавали да трегнемо фудбалере и тренера, али резултат је и овог пута изостао... Прозивке и одузимање дресова су једино што је преостало у овом моменту!

Слике су постављене у галерији.

:: ������ ::

50 ! 17 Sep 2013

Рођенданска атмосфера на највећем српском стадиону... Прошле су деценије, од велике Звезде коју памти Европа и свет, остали су велики навијачи - Делије! Још једном смо показали своју величину и снагу, 40.000 људи на безначајној утакмици... Љубав која се никада не гаси!

.

O������� :: ������ ::

Звезда - Јагодина 18 Aug 2013

Пола сата пред почетак утакмице север готово празан.Навикли смо на много већи број људи,барем на овом трибини.На крају су се средишња два сектора попунила,таман да се подигне кореографија за утакмицу.Парола на крову и огради и више него јасна,ТИТУЛА по сваку цену.

Слике су постављене у галерији.

O������� :: ������ ::

������ ����� 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ����� �����

������ ����� 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ����� �����

 


Јаневски потписао, Звезда добила тренера - ������� Igor_RS

Јаневски потписао, Звезда добила тренера


Чедомир Јаневски нови је шеф стручног штаба Фудбалског клуба Црвена звезда.

Четрдесетседмогодишњи македонски стручњак, сазнаје се на "Маракани", потписао је једногодишњи уговор са црвено-белима.

Јаневском је уговор послат факсом у Уједињене Арапске Емирате, где је овог лета радио у клубу Ал Шааб, а он га је на исти начин вратио потписаног.

Македонац, који ће на клупи Црвене звезде заменити Здењека Земана, у уторак би у току дана требало да стигне на "Маракану".

Јаневски је бивши фудбалер нишког Железничара и скопског Вардара, а играо је и у Белгији за неколико клубова (Бриж, Шарлроа и Локерен) и турски Истанбул.

У Белгији је остао и по завршетку каријере, добио држављанство и почео да ради као тренер. Још док је носио дрес нижеразредног Бланкенберга, годину дана је водио младу репрезентацију Македоније, а од 2000. године био је тренер јуниора Брижа. Тада је почео да сарађује са Трондом Солидом.

Био је асистент норвешком стручњаку у Брижу, а од 2005. до 2007. водили су Олимпијакос. Од тада датира његово познанство са новим спортским директором Црвене звезде Илијом Ивићем који изузетно цени рад Јаневског.

Једини озбиљан самосталан посао Јаневски је имао током 2007. у Брижу. На кормилу белгијског великана провео је пет месеци, од фебруара до јуна, и за то време успео да освоји национални куп.

Извор : Мондо


������ ����� ����� �����

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
���� �����ȣ�

������� | ������ 2013/14

�� �����: Ko��������� ����� �� ������� ������� �� ������� ������ ����������� �� �������� ������ ��������
����: �. ��������
- ����� ����
���� ����� | ������ ������ �����
������ ����� ������