Вождовац -ЗВЕЗДА, гостовање на Врачару... 26 Sep 2013

И поред прескупих карата, анемичне игре и лоших резултата, максималном подршком смо покушавали да трегнемо фудбалере и тренера, али резултат је и овог пута изостао... Прозивке и одузимање дресова су једино што је преостало у овом моменту!

Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Прослава 50 година Маракане! 17 Sep 2013

Рођенданска атмосфера на највећем српском стадиону... Прошле су деценије, од велике Звезде коју памти Европа и свет, остали су велики навијачи - Делије! Још једном смо показали своју величину и снагу, 40.000 људи на безначајној утакмици... Љубав која се никада не гаси!

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јагодина 18 Aug 2013

Пола сата пред почетак утакмице север готово празан.Навикли смо на много већи број људи,барем на овом трибини.На крају су се средишња два сектора попунила,таман да се подигне кореографија за утакмицу.Парола на крову и огради и више него јасна,ТИТУЛА по сваку цену.

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


ОСВЕТА ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда рутински срушила Галатасарај - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је декласирала Галатасарај и са каматом му се реванширала за пораз у Арени


Галатасарај – Црвена звезда 68:91 (16:21, 19:31, 16:15, 17:24)

Дворана: Абди Ипекчи Арена. Гледалаца: 5,528. Судије: Кристодолу, Гарсија Гонзалес, Јасевичиус.

Галатасарај: Картер 7, Јанг 10, Мицов 7, Ерцег 11, Гонлум 2, Поцијус 13, Николов 6, Гулер 6, Арар 4, Урал 2.

Звезда: Вилијамс, Ребић, Дангубић 8, Митровић 12, Блажич 19, Калинић 11, Марјановић 14, Каплановић, Тејић, Џенкинс 14, Јовић 1, Цирбес 12.

Дешавања на паркету подсећала су на игру мачке и миша. Пробао је домаћин на старту нешто више да уради, да покаже квалитет са којим је пре само пар дана победио Фанербахче, али црвено-бели су били неумољиви.

Већ до полувремена је било потпуно јасно да ће Радоњићев тим доћи до првог брејка у Топ 16 фази и задржати теоријске шансе за пласман у четвртфинале. Њих ће бранити у четвртак, против Барселоне у извесно крцатој Комбанк арени.

Гости су готово перфектно ушли у меч. Потпуна доминација у скоку, лаки поени из рекета, тројка Јакe Блажича и Црвене звезда је после непуних пет минута игре имала двоцифрени капитал (15-4).

Црвено-бели су имали високе процента шута, а и оно што су промашили Марајановић је враћао у кош и од самог почетка било је јасних наговештаја да се ривалу црно пише иако га је носио импресивни хук са трибина.

Галатасрај је знаке живота почео да показује преко Синана Гулера, испратио ге је и Зоран Ерцег. Био је то бљесак довољан да се разлика преполови. Међутим, боље је рећи да су Турци искористили тренутак док су играчи Црвене звезде са клупе ушли у ритам.

Радоњић је до краја првог периода искористио десеторицу изабраника, док је Атаман због скраћене ротације морао на паркету да задржи готово исту петорку. Опорављени Поцијус и Гонлум унели су малу свежину у игру Галатасараја који је био приморан да форсира зонску одбрану, пре свега због чувања енергије, али и мањег ризика да уђе у проблем са личним грешкама.

То је одговарало Чарлсу Џенкинсу који је три пута из исто толико покушаја поцепао мрежицу шутевима иза линије 6,75. Цирбес се надовезао доминантним куцањем, Калинић је лако положио, а све после сјајних Јовићевих асистенција.

Црвена звезда је била у пуном налету који је донео двоцифрени капитал, али и ињекцију самопоуздања. Видело се то и на лицу Џенкинса када је украо лопту Поцијусу и положио из контре.

Па затим и акцији Вилијамса и Митровића која је завршена новим куцањем које ће се сигурно вртети на прегледима кола. Али, оно што је навијачима црвено-белих било најважније, предност њихових љубимаца достигла је бројку од 20 поена (49-29). Већ до полувремена, врата тријумфа су широм била отворена.

Ипак, крај је био још далеко. Навијачи су из Галатсараја извукли и последњи атом снаге. Превелика предност је мало опустила госте и разлика је била преполовљена. Али, чим се Црвена звезда вратила у жељени ритам, квалитет је испливао на видело, а тројка Блажича, уз звук сирене за крај трећег периода, за 67:51, била је само још једна порука за Турке да је пораз неминован.

Тренер Атаман је прихватио реалност и одам извео носиоце игре како би их одморио за меч са Бешиктешем. Исто је учинио и Радоњић, чувајући енергију за велика искушења која следе. То се одразило и на разлику, односно црвено-бели су је још више повећали и уз благи осмех на лицу и пуно задовољства, ослушкивали песму навијача Галатасараја која није престајала до последњег звука сирене.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ