Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Не дају прво место! Мрђа и Милијаш лагано кроз Јагодину - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвено-бели у првом полувремену стекли капиталну предност и сачували је упркос благом паду у завршници (2:0)

Поморавље под ногама – Црвена звезда сија на врху табеле! Лидер Суперлиге прегрмео је једно од најтежих пролећних гостовања и тријумфом над Јагодином (2:0) нацртао обрисе екипе спремне да у мају подигне шампионски пехар. За разлику од промењивих јесењих издања, тим Славише Стојановића деловао је једнако убедљиво у нападу и одбрани и без већих проблема дописао три бода на конто.

Такав епилог умногоме је последица раног вођства, пошто су црвено-бели малтене из првог атака запретили Анђелку Ђуричићу, а из другог стекли предност која их је растеретила на психолошком плану. У обе ситуације прекид је извео Александар Ковачевић, најпре на раме Печнику, а затим на прву стативу где је натрчао Драган Мрђа и из непосредне близине савладао голмана домаћег тима. Некадашњем репрезентативцу је то био 11. првенствени гол, вредан останка на челу листе стрелаца.

Експлозија радости на северној трибини и приметно олакшање у игри Звездиних играча одредили су и даљи ток сусрета у коме су гости нападали и на различите начине покушавали да дуплирају вођство. До којег су стигли непосредно пре одласка на паузу, тако што је после полуконтре Нејц Печник одложио лопту Николи Мијаиловићу, његов шут Ђуричић је успео да укроти, али за захукталог Ненада Милијаша није имао решења.

Звезда је и између голова контролисала дешавања, претивши по десној страни преко Лазовића, мада се мора признати да је огроман посао за госте на средини терена завршио Александар Ковачевић. Додатни плус за црвено-беле је утисак да су гости сасвим солидно – нарочито у првом полувремену – деловали у формаицји 4-2-3-1, којој је прибегао Стојановић, одлучивши да на клупи остави Нигеријца Дауду, а појачаним везним редом успори нападе Јагодине.

И погодио је стратег Звезде, јер домаћин осим покушаја Хрвата Шимца није имао ниједну претњу вредну помена. Оно што би црвено-беле могло да радује је чињеница да нису примили гол, нити дозволили назнаке панике као на сусрету са Јавором. Одбрана предвођена Келхаром и Павићевићем сат времена није имала већих проблема, успела је да заустави атаке Јагодине, да би онда почела да клеца.

Томе је допринео и храбрији став Младена Додића, чији су играчи у завршници извели неколико занимљивих напада, претили преко резервиста Шушњара и Мартиновића, међутим, мрежа иза голмана Бобана Бајковића се није тресла.

На овај начин Звезда је наставила тријумфални низ у Јагодини - под Ђурђевим брдом је славила у седам узастопних мечева од 2009. године.

ЈАГОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2 (0:2)
/Мрђа 5, Миљаш 43/
Стадион: Под Ђурђевим брдом;
Судија: Мајо Вујовић;
Гледалаца: 12.000.
Јагодина (4-2-3-1): Ђуричић – Шимац (од 45. Мијатовић), Живановић, Михајловић, Филиповић – Цветковић, Митошевић – Јакимовски (од 79. Мартиновић), Ђурић, Леповић (од 72. Шушњар) – Пешић;
Црвена звезда (4-2-3-1): Бајковић – Петковић, Павићевић, Келхар, Мијаиловић – Ковачевић, Гогић – Лазовић (од 69. Савићевић), Милијаш, Печник (од 85. Милуновић) – Мрђа (од 82. Касалица).

Извор: Моццартспорт


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ