Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда са плус шест на реванш у Литванију - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда Телеком – Лијетувос Ритас 88:82 (23:27, 22:14, 25:19, 18:22)

Дворана: „Пионир“ у Београду. Гледалаца: 6.148. Судије: Перес (Шпанија), Замојски (Пољска), Фуфис (Грчка).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Ребић, Лазаревић, Лазић 6, Блажич 6 (5 ск, 5 изг), Симоновић 7, Марјановић 21 (5 ск), Катић 6, Тејић 8, Нелсон 13 (5 ас), Џенкинс 5, Стојановић, Драгићевић 16 (5 ск).

ЛИЈЕТУВОС РИТАС: Бабраускас 3, Кук 13 (6 ас, 3 изг), Паласиос 13, Сибутис 17, Гецевичијус 14 (3 изг), Орелик 6 (6 ск), Даудел, Лидека, Бендзијус, Сангаила 8, Јеловац 8.

Црвена звезда Телеком ће имати тежак задатак да се пласира у четвртфинале Еврокупа упркос трећој победи над Лијетувос Ритасом ове сезоне.

Пулени Дејана Радоњића дефинитивно нису били на нивоу претходних мечева против овог ривала, а ни утакмица одиграних у последње време, па ће на реванш у Литванију са плус шест (88:82). Ни мало ни много.

Специфичност нокаут фазе, где се јури што већа разлика пред реванш, оковала је руке и ноге црвено–белима у првој четвртини.

После четири минута било је 8:8. Звезда је брзала у нападу желећи да „на силу“ што пре стекне залиху, док су гости сјајно трчали контре и то кажњавали.

Марјановић је маестрално одиграо прву четвртину завршивши је са 11 поена, које је имао већ у осмом минуту.

Ипак, после Паласиоса који је био расположен на самом почетку, код гостију се распуцао, као и у мечу Евролиге у „Пиониру“, Гецевичијус. Везао је две тројке за вођство Ритаса од 21:16. До краја прве деонице гости су одржавали разлику и завршили је са 23:27.

Звезда се превише ослонила на шут за три поена који је није служио. У једном тренутку је шутирала 1–7.

За првих пет минута у другој четвртини постигнуто је свега шест поена комбиновано. У тој општој нервози, боље су се снашли домаћи кошаркаши направивши серију од 9:2 (32:29) коју је закуцавањем крунисао Симоновић.

Ритас је био без поена три минута, али је за свега 30 секунди направио мини–серију од 5:0 за 32:34. Опет је за три погодио Гецевичијус, надовезао се и Бабраускас – ништа чудно за литванску екипу.

Тејић је због повреде Раденовића и ровитости Драгићевића провео доста минута у игри. У почетку је деловао преплашено, али онда је почео да погађа и блокира.

Захваљујући његових осам поена и Лазићевој тројци, Звезда је отишла на полувреме са плус четири (45:41). Да се Катић није обрукао у две ситуације под обручем, плус би био и већи.

Уследила је серија Београђана од 7:0 за прва три и по минута у трећој деоници (12:0 рачунајући другу четвртину) за највећу разлику – 52:41.

Међутим, уследио је нерезонски шут за три поена Драгићевића, потом и две глупо изгубљене лопте Блажича и Ритас је у 26. минуту, серијом од 11:2, пришао на свега минус два (54:52), а убрзо и на минус један (55:54).

После периода игре кош за кош, у 28. минуту, Звезда је везала две тројке (Драгићевић и Џенкинс) за 65:57. Били су то први поени Џенкинса.

После још једне тројке Драгићевића и половичног извођења пенала Паласиоса, црвено–бели су завршили трећу четвртину са обећавајућих плус десет (70:60).

Можда је већина у дворани очекивала да Звезда ту разлику у последњих десет минута увећа, али лошом одбраном и безидејним нападом то није успела.

Мало је било расположених играча у домаћем тиму, док су гости играли растерећено. Кук и Сеибутис су преузели улоге егзекутора у Ритасу за 79:76 у 37. минуту.

Ретко шта је Звезда успела да одбрани у последњој четвртини за неспокој пред реванш.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ