Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Вождовац откинуо бод на Маракани слабој Звезди - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је била лидер пре овог кола, додуше са утакмицом више од Партизана, али је евидентно било да игра није на задовољавајућем нивоу

Црвена звезда – Вождовац 2:2 (1:2)
Стрелци: 0:1 – Ињац у 7, 1:1 – Гаврић у 23, 1:2 – Бељић у 42, 2:2 – Мијаиловић у 50. минуту.
Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 10.450. Судија: Игор Стојилковић (Београд). Помоћници: Горан Станојевић и Бојан Станојевић (сви из Београда). Жути картони: Лазић (Црвена звезда), Михајлов, Бабовић, Супић, Китановски (Вождовац).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Павићевић, Лазић, Мијаиловић, Ковачевић, Лазовић, Босанчић (од 89. Ристић), Печник (од 83. Катаи), Гаврић (од 76. Јовић), Деспотовић.
ВОЖДОВАЦ: Супић, Китановски, Михајлов, Николић, Златковић, Павловић, Т. Петровић, Бељић (од 85. Џугурдић), Бабовић, Шкерјанц (од 90. Адамовић), Ињац (од 70. Одита).

У госте Звезди је долазио фењераш Вождовац, а све осим тријумфа домаћих било би прворазредно изненађење.

Ипак, Вождовац је био храбар на Маракани, два пута је водио и на крају освојио велики бод за бриге свих којима је црвено-бела боја при срцу. А какве је само грешке Звезда правила у одбрани.

Све је почело од седмог минута. Слободан ударац искоса са десне стране одлично је извео Стефан Бабовић, лопта је „прелетела” читаву нему одбрану домаћих, а на другој стативи дочекао ју је Ненад Ињац и спровео у мрежу – 0:1.

Нападала је Звезда после тога, али нису то биле течне акције. Углавном је до шанси долазила после продора са десне стране Дарка Лазовића, а на тај начин је стигла и до изједначења.

У 23. минуту је Лазовић повео акцију, потом је при уласку у шеснаестерац ривала разменио дупли пас са Деспотовићем, који му је вратио лопту, а овај је сјајно заврнуо ка Гаврићу, којем на другој стативи није било тешко да савлада Супића – 1:1.

Деловали су црвено-бели нешто боље после изједначења, дошли су до игре, али далеко од тога да су блистали. Готово неприметни били су пре свих Печник, Деспотовић и Петковић, а Вождовчани су чекали своју шансу.

И дочекали су је у 41. минуту. Супић је испуцао лопту далеко од свог гола, на њу је натрчао Мијаиловић и успео да је промаши. Бељић је то одлично испратио, дошао је у ситуацију „један на један” и рутински савладао Рајковића, по други пут на овом мечу – 1:2.

Звиждуцима су играчи Звезде испраћени у свлачионицу. Ипак, само пет минута у другом полувремену било им је потребно да стигну до изједначења.

Дуго је трајала та акција Звезде, све док Петковић није вратио лопту на ивицу шеснаестерца Мијаиловићу, а овај је шутирао из прве. Лопта је на путу до гола погодила једног играча гостију, потом и стативу, пре него што је одсела у мрежи Супића.

Иако је било много времена до краја, црвено-бели нису успели да начине потпуни преокрет. Били су то јалови напади, а погрешио је и тренер Лалатовић, који је дуго чекао на прву измену, све до 75. минута.

Најбољу прилику Звезда је имала у петом минуту надокнаде, кад је после одличног центаршута Мијаиловића резервиста Јовић са пет метара главом шутирао за мало после гола Вождовца.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ