Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


ОСВЕТА ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда рутински срушила Галатасарај - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је декласирала Галатасарај и са каматом му се реванширала за пораз у Арени


Галатасарај – Црвена звезда 68:91 (16:21, 19:31, 16:15, 17:24)

Дворана: Абди Ипекчи Арена. Гледалаца: 5,528. Судије: Кристодолу, Гарсија Гонзалес, Јасевичиус.

Галатасарај: Картер 7, Јанг 10, Мицов 7, Ерцег 11, Гонлум 2, Поцијус 13, Николов 6, Гулер 6, Арар 4, Урал 2.

Звезда: Вилијамс, Ребић, Дангубић 8, Митровић 12, Блажич 19, Калинић 11, Марјановић 14, Каплановић, Тејић, Џенкинс 14, Јовић 1, Цирбес 12.

Дешавања на паркету подсећала су на игру мачке и миша. Пробао је домаћин на старту нешто више да уради, да покаже квалитет са којим је пре само пар дана победио Фанербахче, али црвено-бели су били неумољиви.

Већ до полувремена је било потпуно јасно да ће Радоњићев тим доћи до првог брејка у Топ 16 фази и задржати теоријске шансе за пласман у четвртфинале. Њих ће бранити у четвртак, против Барселоне у извесно крцатој Комбанк арени.

Гости су готово перфектно ушли у меч. Потпуна доминација у скоку, лаки поени из рекета, тројка Јакe Блажича и Црвене звезда је после непуних пет минута игре имала двоцифрени капитал (15-4).

Црвено-бели су имали високе процента шута, а и оно што су промашили Марајановић је враћао у кош и од самог почетка било је јасних наговештаја да се ривалу црно пише иако га је носио импресивни хук са трибина.

Галатасрај је знаке живота почео да показује преко Синана Гулера, испратио ге је и Зоран Ерцег. Био је то бљесак довољан да се разлика преполови. Међутим, боље је рећи да су Турци искористили тренутак док су играчи Црвене звезде са клупе ушли у ритам.

Радоњић је до краја првог периода искористио десеторицу изабраника, док је Атаман због скраћене ротације морао на паркету да задржи готово исту петорку. Опорављени Поцијус и Гонлум унели су малу свежину у игру Галатасараја који је био приморан да форсира зонску одбрану, пре свега због чувања енергије, али и мањег ризика да уђе у проблем са личним грешкама.

То је одговарало Чарлсу Џенкинсу који је три пута из исто толико покушаја поцепао мрежицу шутевима иза линије 6,75. Цирбес се надовезао доминантним куцањем, Калинић је лако положио, а све после сјајних Јовићевих асистенција.

Црвена звезда је била у пуном налету који је донео двоцифрени капитал, али и ињекцију самопоуздања. Видело се то и на лицу Џенкинса када је украо лопту Поцијусу и положио из контре.

Па затим и акцији Вилијамса и Митровића која је завршена новим куцањем које ће се сигурно вртети на прегледима кола. Али, оно што је навијачима црвено-белих било најважније, предност њихових љубимаца достигла је бројку од 20 поена (49-29). Већ до полувремена, врата тријумфа су широм била отворена.

Ипак, крај је био још далеко. Навијачи су из Галатсараја извукли и последњи атом снаге. Превелика предност је мало опустила госте и разлика је била преполовљена. Али, чим се Црвена звезда вратила у жељени ритам, квалитет је испливао на видело, а тројка Блажича, уз звук сирене за крај трећег периода, за 67:51, била је само још једна порука за Турке да је пораз неминован.

Тренер Атаман је прихватио реалност и одам извео носиоце игре како би их одморио за меч са Бешиктешем. Исто је учинио и Радоњић, чувајући енергију за велика искушења која следе. То се одразило и на разлику, односно црвено-бели су је још више повећали и уз благи осмех на лицу и пуно задовољства, ослушкивали песму навијача Галатасараја која није престајала до последњег звука сирене.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ