Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда минималцем победила лидера и преотела му коту један - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Једини гол дело Александра Катаија, који је мини партитуром надмудрио одбрану Јавора и савладао Ђогатовића


Црвена звезда – Јавор матис 1:0 (1:0)

Београд - Стадион: „Рајко Митић”. Гледалаца: 24.359. Судија: Александар Васић (Нови Жедник). Помоћници: Дејан Петровић (Кикинда) и Матија Олајош Нађ (Суботица). Жути картони: Петковић (Црвена звезда), Дражић, Елиомар (Јавор Матис). Стрелац: 1:0 Катаи у 36. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Павићевић (90. Луковић), Јовановић, Ристић, Грујић, Доналд, Веред (46. Плавшић), Катаи, Јовић (71. Стојановић), Виеира.

ЈАВОР МАТИС: Ђогатовић, Гајић, Миловић, Црномарковић, Милетић, Ђокић, Доцић (81. Швоња), Гафуров (75. Вујовић), Елиомар, Дражић (62. Јосовић), Зечевић.


Прво полувреме обележила је бура у 23. минуту. Уго Виеира се убацио у шеснаестерац, оборио га је голман Јавора Владан Ђогатовић, кад је неодлучни судија Александар Васић покренуо руко чинило се да је усмерава на исправно место, белу тачку.

Кад су Звездини фудбалери видели да арбитар показује гол-аут, окружили су га, Португалац је упорно покушавао да првом додатном судији Роберту Киш-Чепегију објасни да би човеку са пиштаљком требало да сигнализира прекршај – узалуд.

Док су се њих двојица консултовали, виђена је интересантна ситуација да је центарфор домаћих поставио лопту на пеналтик...

Једино изненађење у Звездином тиму било је појављивање на левом крилу Луке Јовића уместо Срђана Плавшића, одлучио је Миодраг Божовић да следи статистичке путоказе по којима црвено-бели ретко тресу мрежу кад најмлађи првотимац није на терену. И управо је он први ставио на муке Ивањичане у 8. минуту, Ђогатовић је бравурозно интервенисао ногом кад је изгледало да је мат неминован.

Гафуров је имао у 17. минуту сјајну шансу, после неспоразума и сударања код скока Звездиних штопера Јовановића и Павићевића. Имао је Узбекистанац чист простор и могућност да бира где ће да шутира, али је циљао непрецизно и пропустио најлепшу прилику за госте.

Имала је укус и Звездина игра, после грешке судије као да су се заинатили што пре да постигну гол и успели инспирацијом Катаија.

На четвртој узастопној утакмици затресао је мрежу и показао да је лоша форма била само пролазна. Разгалио је навијаче бициклицом и прецизним ударцем, показујући да је одлична тактика било његово извлачење на леву страну и улазак Јовића у средину.

Ивањичани нису успевали да направе притисак и поред чињенице да су били у минусу, црвено-бели су се задовољавали простором за комбиновање на средини терена.

Виеира је у 86. минуту имао одличну прилику после грешке одбране Јавора, уместо да лобује Ђогатовића само је послао у тело голмана.

Зечевић је тражио пенал после дуела са Павићевићем у 91. минуту, судија Васић је проценио да прекршај није постојао.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ