Sto se mene tice,ja bih voleo da se Marko ponovo vrati u Zvezdu,pogotovu ce to biti ekstra jer Ziga ide na leto.A ove glupave svabe ne znam sta ocekuju,dao je covek 5 golova za polu sezonu,i to sa ne nesto preterano velikom minutazom,sta su oni ocekivali da dobiju Adrijana mozda??Ko ih je*e ako ga oni nece,dobrodosao je kod nas.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Djokaj je potpisao dvogodisnji ugovor sa Trabzonom.
Ne pise za koliko para.


I mene bi interesovalo za koliko smo ga prodali. Ja mislim za otprilike 500.000 €. Sumnjam da smo dobili vise. Jos kad bi mogli Krivokapica nekome da uvalimo, bilo bi super.

a strasni talibani su poceli da prete. da stvar bude bolja, preti onaj sa polomljenim stopalom.

Sta se desava sa Drananom?

Mor se priznati da uprava odavno (u zadnjih 10 godina) nije bolje uradila za prelazni rok...
Dovedeno je najbolje sto je bilo u nasoj ligi, pogotovo tu mislim na MIlijasa koji ce da bude pravo pojacanje (da vise onoga Mudrinica ne gldemo, a Perovic nije imao snage za citavo poluvreme i onako je on dzoker za zavrsnice).
Japanac verovatno vredi cim je suma od 2 miliona u pitanju... Djokic prvi strelac lige, ovi mladi treba da se dokazuju, sve u svemu jedna jaka ekipa koja bi trebalo sigurno da osvoji prvenstvo i kup, pa uz jos par stranih pojacanja da se konacno domognemo LeagueChampions iduce jeseni... namigivanje
Citam danas u Blicu da je izvesna mogucnost da se Marko Pantelic na leto ponovo vrati na mArakanu. jer nije u prvom planu u Herti, a jos ako ode Zigic (sto je verovatno) onda bi to dobar potez bio vracanje proverenog asa.

Nije prelazni rok TOLIKO dobar jer nismo doveli nijednog stamenog dobrog defanzivca, a tu nam je najveci problem u timu. Opet moram da gledam onog Bishevca i Dudica a da ne govorim o Joksimovicu.

Nego shta ce se desiti kad ode Ziga s obzirom na to da igramo zadnje 2 i po sezone "na njega". Kako li ce se snaci tim kad se bukvalno cela koncepcija menja.

Crvena zvezda bez najiskusnijeg
13.02.2006 21:50

Naoko bezazleni incident na Kipru bio je dovoljan povod da Valter Zenga više ne računa na jednog od svojih najiskusnijih igrača.

Prvi deo priprema na Kipru obeležio je incident između Dragana Mladenovića i Nikole Trajkovića koji se desio tokom treninga. To je, međutim, toliko razljutilo Valtera Zengu da je želeo da obojicu igrača vrati u Beograd.



Strasti su se nekako smirile, ali je već na drugom delu priprema na Kipru bilo jasno da će Mladenović biti taj koji će platiti cenu. Najiskusniji u redovima "crveno-belih" trenira po posebnom programu, odvojeno od ostalih prvotimaca, a takva situacija potrajaće najmanje dok se Dragan Stojković vrati sa puta.

Odsutan je i sportski direktor Stevan Stojanović, koji se nalazi u Vijaređu na poznatom turniru mladih ekipa, pa ni od njega nema korisnih informacija o statusu Mladenovića u timu.

Pitanje je šta bi "crveno-beli" uopšte mogli da urade sa Mladenovićem, s obzirom da je prelazni rok u gotovo svim zemljama Evrope završen. Da li će se Mladenović uskoro pokajati što se iz "pečalbe" vraćao na "Marakanu", ili će dobiti priliku da ipak zaigra u Zenginoj ekipi, pokazaće nastavak prolećnog dela prvenstva, ali i rezultati Crvene zvezde.

Ako je vjerovatni www.transfermarkt.de sajtu, za Djokaja smo dobili 1.680.000!
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.

Quote from: "SerbianEagle"Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.


mogu da ti kazem da tamo rade i cigani a za jednog sigurno znam da je bio redovno na severu.I sada dolazi ali redje.

Quote from: "SerbianEagle"Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.

Nemoj da lupetas ako ne znas...
Bas Sportska Centrala po meni realno pise...

QuoteBas Sportska Centrala po meni realno pise...

E ta ti je dobra.

O kakvom se to rasulu u klubu pise na centrali???

Ljupko Petrovic je izjavio kako kad je on bio u Zvezdi nije se znalo ko pije a ko placa. Normalno novinari na Centrali su zaboravili da je on dobijo otkaz 2004-e godine a danas je 2006-a.

kakav su oni samo naslov stavili, ja mislio gotovo, potukli se Piksi i Zenga, kad ono neka glupa ljupkova izjava stara 2 godine.
Idioti

Ево целе вести:

Ljupko otkrio rasulo u Zvezdi
15.02.2006 00:40

Pred utakmicu sa Strazburom u šesnaestini finala Kupa UEFA, u bugarskom Loveču na umu imaju iskustvo Crvene zvezde sa francuskom ekipom.

U najavi utakmice bivši trener Crvene zvezde Ljupko Petrović uporedio je situaciju u bugarskom prvoligašu sa onom u redovima "crveno-belih".

Čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana morali bi dobro da se zamisle nad ocenom svog nekadašnjeg trenera.

Ljupko Petrović

Trener Liteksa Ljupko Petrović je saglasan da su "crveno-beli" bolji tim od njegovog, ali zato tvrdi da je daleko bolja atmosfera među "narandžastima" u odnosu na onu koju ima tim sa Marakane.

- Zvezda je jača, ali je ovde tri puta bolje raditi nego u mom bivšem klubu. Iznad mene je samo predsednik kluba Angel Bončev i samo njemu sam odgovoran. U Beogradu me je saletala armija menadžera kojima sam morao da odgovaram zašto njihovi igrači nisu u timu. Na Marakani radi svako ko šta hoće, a ni odnosi među igračima nisu dobri, rekao je Ljupko Petrović.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Zato ih je zalepio Strazbur kuci 2-0. Da li mi neko moze pomoci oko dve stvari:
1. Kada je kup u Nisu
2. Da li neko zna koliko su karte protiv Vozdovca da se ne provedem kao NS.

Quote from: "archer"
2. Da li neko zna koliko su karte protiv Vozdovca da se ne provedem kao NS.

Карте су 500 дин.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]